56

помнещ

преди 2 години

На този българин,ми се иска да му стисна ръката лично! Ерудиран и зрял мъж! Без капка лицемерие! Можещ да нарича нещата с истинските им имена! Не ме натоварва никак! Не ме дразни през вечер появявайки се на екрана! Говори отчетливо! И не маха с пръст от екрана заплашвайки някого! -:) Май демокрацията в България дойде 31 г след като "уж дойде " през 1989 г! Да се огледа бъдещият кабинент за министър председател! Този мъж върши работа!!

55

Dinosaurus

преди 2 години

Служебното правителство се справя отлично: проваля изборите (а къде е Костинбродска да риве) като отнема правото на глас на местните избиратели чрез липса на машини и пълна непрозрачност при обработката на резултатите, чрез силово налагане на машинен вот и чрез стимулиране на гласуване в чужбина от хора, коити нямат МОРАЛНО право да определят живота ни, защото нито допринасят за формиране на бюджета, нито ги е еня за съдебната система, здравеопазването, инфраструктурата

54

Ха, ха,хА ...ФАКТ

преди 2 години

СПРАВЯ СЕ ,БЕ....61----------СЪЩО КАТО КУЧЕТО НА НИВАТА....

53

Анонимен

преди 2 години

Трoловете на мутрите вият, значи служебното правителство се справя.

52

ЯНАКИ СТОИЛОВ

преди 2 години

" ГЕРБ СА НАРУШАВАЛИ ЗАКОНИТЕ ЗАКОННО"- ТАЗИ ВИЗИОНЕРСКА ПРАВНА МИСЪЛ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАПОМНИ ОТ ВСЕКИ, ЗАЩОТО НЕ Е ЛЕСНО ДА ИЗМИСЛИШ НАРУШЕНИЕ,НО Е ЛЕСНО ОТ КОМУНИСТ ДА СЪЗДАДЕ НОВИ ПРАВНИ НОРМИ- ЕТО НА - НАРУШАВАНЕ НА ЗАКОНА ЗАКОННО....

51

Анонимен

преди 2 години

Янев (комунист пропаднал) няма да е лошо да докажеш поне 1 нещо от това, което говориш...

50

Анонимен

преди 2 години

Добре ...много милиони откраднали от всички министерства ,ББР подарява милиарди ,професорчета незаконни трансплантации ,и никой не е арестуван !!!

49

Анонимен

преди 2 години

Ами хайде уволни и Фърчилков тогава фуражка , нали голем го вадиш.По-*** си от милицЮнер.

48

Радев за смях...

преди 2 години

Само в банановите републики в мирно време избират генерали за президенти и министър председатели.

47

Анонимен

преди 2 години

Всъщност, задачата на служебното правителство е да се занимава с организацията на нови избори. Тези случайно избрани от Румен хора, не ги е искал никой, освен него самия и черепа от Дубай, за да си отмъсти, че го изхващаха

46

Анонимен

преди 2 години

Янев, и чистачките да не забравиш да уволниш!

45

Случаен минувач

преди 2 години

Какъв военен си ти бе, Янев? Истински военни са старите. Както в "Швейк" - генерал-майор фон Шварцбург. При посещенията си в различни гарнизони питал командира: - Имате ли пистолет? - Да, разбира се. - Много добре! На ваше място аз зная какво бих направил с него, защото това, което виждам тук, не е гарнизон, а стадо ***. И наистина след негови визити имало случаи на самоубили се командири. Шварцбург го приемал със задоволство и казвал: "Много добре! Това се казва истински офицер!"

44

Мъдрец

преди 2 години

Янев, уволнявай наред ! Я , за по-сигурно, уволни цялата администрация ! Знаеш ли какви икономии ще направите? ! Даже само ти и Фигуранта ще издавате документи. Доживяхме просперитета на държавата! Най-после да ни управляват умни хора! Също като в " Умно село" !

43

Ангелов

преди 2 години

Тоз генерал много скромен бе. Били откраднали милиарди а защо не трилиони още повече че никой не ти иска доказателствата щото трябва първо да ги съчините а за България с този бюджет е трудно и за 2 месеца дори харвадските отличници трудно щще се справят макар да се стараят милите но с тези малко пари дето има държавата е трудно но гледайте да не изкарате че са откраднали повече отколкото е имало.

42

Dinosaurus

преди 2 години

Дрън дрън дрън ура дрогаре, завзехме властта с преврат, манипулирахме изборите машинно, построихме развития социализъм, медийното затъмнение е на 100 % и вече тръбим успехи по всички фронтове! Ама сме били назначени, не избрани! Че кой ви пита вас, народа? Защо ще гласувате, вече ви завладяхме, кютайте и бачкайте за БСП, Чорапа и военната ДС хунта!

41

Анонимен

преди 2 години

Едноличното управление на Боко сменяме с това на Радев . Да ви имам промяната.

40

Анонимен

преди 2 години

И ДВАМАТА С РАДЕВ НА ВОЕНЕН СЪД .

39

Анонимен

преди 2 години

Малкия *** ,да се прибира в казармата.Всеки ден с правителството ръсят невероятни лъжи и компромати .С това вдигнаха ГЕРБ -СДС до небесата...

38

Анонимен

преди 2 години

За кога се зъбиш бе,другарю?

37

Анонимен

преди 2 години

Как да имаш вяра на военен, като те са били винаги на държавната хранилка. Тази професия не създава, тя само консумира. Тези хора нямат познания за управление на икономика. Те са добри в репресивния апарат. На 11 юли трябва много масово и мъдро да гласуваме.