10

Анонимен

преди 2 години

Тук не става въпрос за по-щедри, а за повече измамени, повечето от които никога не разбират, че са ги измамили

9

Deep Zone

преди 2 години

Много ми е смешно как скъперниците застават зад "Ама те ще ми откраднат парите, защо да ги давам за болни хора или хора, живеещи в мизерия?: Ами не ги давайте, като дарявате, НИКОГА, повтарям НИКОГА не се връща това, което сте дарили от същото място. Но пък се връща ВИНАГИ под друга форма от други място- здраве, щастие, любов. Имаше и такъв филм- Прадай нататък с Хейли Джоел Озмънд.. Та парите са просто едни хартийки, от които някои хора имат ИСТИНСКА нужда, затова дарявайте като можете :)

8

Анонимен

преди 2 години

Ганьовете станаха още по-стиснати и злобни.

7

Диана

преди 2 години

Аз бях щедра докато не попаднах няколко пъти "зад завесата" и се натъкнах на чудовищни манипулации и измами...Повече не дарявам на непознати хора, макар че вчера дадох две шепи череши на един инвалид в количка пред магазина, но това не се брои...Пари не давам!...Мога да помогна с нещо на човека - да пресече улицата или нещо подобно, но не и пари!...

6

Да даряват пари

преди 2 години

Даряват пари хората на държавата, на бизнеса, на хотелиери, заведения, които укриват данъци и крадат пари.

5

Анонимен

преди 2 години

Да, разбира се! Станал е!

4

Анонимен

преди 2 години

Тези които са щедри,винаги ще бъдат такива.Тези които са добри хора винаги ще бъдат такива.А злобните и завистливите стават все по-зле всеки изминал ден.Но въпреки всички злини ,смятам че добрите хора в България са повече.Това важи и за целия свят.Лошото в България ,че политиците се опитват да направят повече зли и завистливи хората в България.Това обаче не им се получава.

3

Анонимен

преди 2 години

Аз пряко пари не съм дарявал, но се стараех колкото мога за обяд да не пазарувам от магазините, а от заведения храна за в къщи, като се стараех да ги сменям. Нещо, което в нормални обстоятелства не го правя, щото ми струва скъпо. Това брои ли се?

2

Анонимен

преди 2 години

Обикновения българин е щедър и без пандемия. Просто в пандемията се разкриват много възможности за малки ежрдневни добринки. Това 45-то място, класации за всичко си ги заврете....

1

В.Узунов

преди 2 години

Никой нищо не ми е дарил.Всичко си присвоявам сам .Как един уважаващ себе си човек не ми дари някой лев за съдъкъ или да рече- ай аркадаш да те карам на кораб и да пийнем.