27

***

преди 2 години

Абе този много деен стана нещо, що така?

26

НИЩО НОВО ПОД НЕБЕТО

преди 2 години

"КОМУНИЗЪМ+ ЕЛЕКТРИФИКАЦИЯ НА ЦЯЛАТА СТРАНА"---ЗАЩОТО ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАТ ТОКА И ДА СЕ ПЪЛНИ БЮДЖЕТА , КАТО "ОСНОВНАТА КАСИЧКА" И ХРАНИЛКА НА ПАРТИЙНИТЕ ДРУГАРИ!Точно затова не се препоръчва и позволява да се прилагат ВЕИ -технологиите в България , за да не се намаляват приходите за "управляващите" от независимите и безплатни източници на ел.енергия!

25

ДО ДАЙ БЪЛГАРИЯ

преди 2 години

ХРИСТО И ТИ ГЛЕДАЙ

24

остров Мавриций

преди 2 години

Cхемата на крадците на ток в България СДС БСП НДСВ, Румен Овчаров, Иван Костов са виновни за високата цена на електроенергията в България.. политици са Замесени и са скрили комисионните си - това е темата на разследването на Диляна Гайтанджиева в предаването "Жега" на 7 октомври по TV7.......Румен Радев да гледа.......

23

румен овчаров (БСП)

преди 2 години

12.03.2013 17:53; 3931; вестник 24 часа

22

опа

преди 2 години

Особените залози за AES "Марица-Изток" I, чиято енергия е на много висока стойност, са правени по времето на Румен Овчаров. На 17.11.2005 г. с подписа на Румен Овчаров се разрешава да подпише особен залог за AES "Марица-Изток" I. След подписване на особения залог започва инвестицията по изграждане на централата. Ако Румен Овчаров не беше подписал този залог, там нямаше да има централа, която да ни продава два пъти по-скъп ток от държавната "Марица-Изток" 2

21

еха

преди 2 години

В присъствието на Иван Костов вчера шефовете на НЕК и на "Мини Марица-изток" Данаил Тафров и Петко Петков подписаха основните договори за проектите по ТЕЦ-овете "Марица-изток 1" и "Марица-изток 3", за които се преговаря вече четири години....А Лидия Шулева продаде електроразпределителната мрежа....3 милиарда лева неустойка ще трябва да платим на американските централи при разваляне на договорите с тях.

20

четете

преди 2 години

>Скритите бомби в договорите с американските централи, заложени от политиците</h1>

19

мафия

преди 2 години

Договорите за дългосрочно изкупуване на електроенергия от "Марица-Изток" 3 и "Марица-Изток" 1 са подписани на 13 юни 2001 г. в присъствието на тогавашния премиер Иван Костов.Договорите са за 15 години и влизат в сила от момента на пускане на централите. Определена е и цената.

18

1

преди 2 години

До Цв.като тиквата,не вдява ,от чекмеджета и кюлчета,а за мис бикини,Барселона къщата,парите били от тъщата,нито стотинка,от черепа,само си пушехме пурите.

17

1

преди 2 години

До Обективно,сякаш при тиквата,всичко беше по мед и масло,назначаваше калинки за директори на енергетиката на АЕЦ"КОЗЛУДУЙ"разносвач на банички николов,и т.н.

16

Кирил

преди 2 години

И проблемите в енергетиката и ти създавате сериозни рискове за България.Същия измамник си

15

Обективно

преди 2 години

То при теб ВСИЧКО е проблем!!! Особено в Авиацията!!! За съд си!!!

14

лозунг

преди 2 години

фигуранта - главен енергетик на България !

13

Анонимен

преди 2 години

Уникално $ъп народ, ей!!! БорисоФ Шкафчето беше на власт 12 години, бе!!!! Хайде, стига с оправданията, че президента с представителни функции - Фърчилото, без реална власт в държавата, е "проблема" на енергетиката ни! Не, че и Болшивиките не се оляха когато бяха на власт, но и Гърбавите не падат по-долу от тях!

12

Недоразбрал

преди 2 години

И аз тъй викам брато!!Земи да и отделиш няколко минути да я опраиш,че тиквата не можа за 10 години!!Колко му е,ще резнеш тук и там некоя читанка,ще назначиш некой братчед,хореограф в ансамбъл Филип Кутев за генерален директор на АЕЦ Козлодуй и хоп готово!!Всичко ще заспи както заспа авиацията под твоето вещо командване!Ша та помола следващата ти среща по спешност и по важност да бъде с алианса на погребалните бюра в БГ,ще имаме голяма нужда от тях Брато!!Хайде чао Брато!Венцеремос Брато!

11

Анонимен

преди 2 години

С огромна радост последна година за пудела на путин.

10

Анонимен

преди 2 години

Извини се бе коплекскар.Лесно храчиш.

9

Рискове

преди 2 години

Създавате вие другарю радефофоф, какво ви нареди путин,А?! Да дрънкат предизборни дивотии и да коментирате въпроси с които не сте наясно . Жалко безполезно и не компетентно парвеню. ОСТАВКА ВЕДНАГА !!!

8

Анонимен

преди 2 години

Взе парите радев, сега тихо си ги харчи.