130

Анонимен

преди 2 години

Да помислят за - испания , белгия , швеция - тук живот няма

129

Анонимен

преди 2 години

Уседналост - то това да не им площада да лежат по цял ден и да го играят красиво-умни. :))))))))))))))))

128

индийския

преди 2 години

Вариант идва в БГ

127

Анонимен

преди 2 години

До146.Време им беше да ги гонят

126

Анонимен

преди 2 години

И от България гонят руските граждани , коио не отговаря за уседналост в ЕС.

125

Томи

преди 2 години

Подвеждаща новина . Не гонят българи. А тези които са застрашени от депортиране САМИ са си избрали да не спазват законите на страната в която живеят - Англия . ОТ ДВЕ ГОДИНИ се съобщава за тези статути за уседналост. В интернет има десетки форуми които денонощно обясняват на чист български какви елементарни стъпки трябва да се предприемат за да се вземе тоя статут. Има българи - имиграционни съветници... но както казах има и хора СЪЗНАТЕЛНО избрали ДА НЕ следват закона ... никой не им е виновен.

124

Анонимен

преди 2 години

Няма келепир в Англия вече, имаше едно време, когато паунда беще 3.60 лв. Сега с тия високи данъци, високи сметки и наеми и слаб паунд като теглиш чертата накрая оставаш с жълти стотинки ако изобщо си на печалба. Далаверата е в скандинавските страни или белгия и швейцария. Може и в Германия но по-далече от големите градове че сега са се превърнали в гета заради африканските пришълци.

123

Анонимен

преди 2 години

Можем ли позна от раз за кого ще гласуват тея 10х. робчета грандбританчета. Боже пази нас грешните....

122

Анонимен

преди 2 години

300 000 българи в ОК, но колко от тях ще гласуват на нашите избори че да се оравновесят гласовете от РТ. Българите отишли на запад са загубени за Бг. Това е някаква форма на родоотстъпничество макар и да е по неволя. Но повечето са били и тук добре просто бягат за по лесно и още да им е по добре. Само тия 10 х. са зле, но те ще се върнат и ще гласуват вероятно за либералната демокрация то няма за кого другиго.

121

Анонимен

преди 2 години

Въпросът е: Кои )българи(? Англичаните са си направили сметката.

120

Анонимен

преди 2 години

имаме си комунистическо правителство, нормално е българите да бъдат изхвърлени от запада, тепърва ще сърбате попарата на радев и бандата шапкари милиционери

119

Анонимен

преди 2 години

Тези 10 000 едва говорят български и не могат да се подпишат, за английски даже не коментирам. 300 000 остават 10 000 с отказ. Голяяяяяяяяма трагедия, няма що.

118

Реално погледнато:

преди 2 години

Аз много обичам европейската митологията тя е някакъв извор на хилядолетна и то европейска мъдрост:Много ми харесват няколко мита:Авлигиевите обори - дето Херакъл използвал две реки да отнесе огромната купчина л.а.й.н.а изсрани тук.Мита за Тезей и Минотавъра - уродливия син на царя с глава на бик дето в Лабиринта убивал хора и Тезей с меча и едно кълбо прежда убил го и успял да излезе.Арахна и състезанието с Атина

117

Анонимен

преди 2 години

не ги искаме тук тия б улгаристанци

116

Реално погледнато:

преди 2 години

Ние нямаме право да решаваме, какво да ни е образованието, какво да ни е здравеопазването, нямаме право на индивидуална конституционна жалба, нямаме право на образователна политика, а ще бъде каквато умишлено некомпетентните сложени от вас кажат, нямаме право на държавни сектори всичко в полза на частния сектор, нямаме право да си искаме парите от сделки сключени десет пъти над пазарна цена, нямаме право да не сме раби божии за 20 ст. И нямаме право на светска държава и нямаме право на история

115

Реално погледнато:

преди 2 години

Защо дадох пример за затворническия кораб в Бойна Звезда Галактика: Вие сте ни обявили всички тук за престъпници, защото всички поколения тук произлизат от след Народния съд, когато 10000 колониални поклонници бяха избити, 45 години само поповете и национални предатели донасяха на Симеон 2, а той снасяше на вас. Симеон иде и вика целия режим престъпен, а 80 процента и повече са членували в БКП -значи 80 процента са престъпници! И кой уби повече- престъпниците или вие? Кой ви каза че сме такива?

114

NZ

преди 2 години

Трогнаха ме, да ги подкрепим с СМС-чета, току виж им осигурихме помощите за социално слаби британчета

113

Хемус

преди 2 години

Кой издържаш с 3000 лв заплата бе!?Водят те на минимална или там какъвто е прага,другото на ръка!Ако те водят на реалното,ще ти завидят немските пенсионери!Ае спрете се,като почнете да фантазирате!Държава от юпита,ай ти та и бизнесмени,един не можеш да хванеш за бачкане!

112

Ако е за водата:

преди 2 години

Аз съм си изпълнил квото съм обещал, вие не изпълнихте, каквото обещахте на нас!Искахте четири неща да се решат!Дадох ви четири работещи решения!Как да ги приложа без пари!Вие искахте начина - дадох ви го, сега ако обичате върнете си ни държавата да я правим каквото ние преценим, а не каквото мисията на белия човек казва!

111

Гледали ли сте?

преди 2 години

БойнаЗвездаГалактика-обаче имаше един много интересен епизод в цялата флотилия имаше един затворнически кораб и те нали постоянно търсят дом и бягат от цейлоните,водата свършва и намериха вода,ама няма кой да я копа и отиват да предложат на затворниците сделка,че ще им намалят присъдите, ама всичките те от една колония,която възстанала преди цейлоните да дойдат.И на затворниците лидера казва така:След всичко дето сте ни причинили, как смеете да искате това?Love you Starbucks! Триша е коварна там