66

Renault

преди 2 години

Френските коли са по-хубави от немските груби брички. Този ако беше карал Renault или Peugeot сега щеше да е жив.

65

Лошото е

преди 2 години

Само за родителите на тия двамата. Иначе като цяло Обществото се е отървало от двама *** потенциални убийци...

64

Анонимен

преди 2 години

Всеки в тая статистика е с беемве.

63

Ся

преди 2 години

Не знаеш че има град Сиво поле,благодаря!Другото си е естествен подбор!

62

Анонимен

преди 2 години

"взел книжка преди 10 дни"Правилно е "купил си книжка преди 10 дни". Щофьорските книжки в Боколандия не се "взимат", а се купуват.

61

БЕЕм Вее

преди 2 години

Шофьор с 10 дни стаж ...Мокър път...BMW ,задно предаване,поне 150коня..Некадърност и надценяване на възможности и предприемаме на изпреварване на 3 МПС от което едното АВРОБУС, и най-вероятно и на непрекъсната линия..Напълно очакван резултат!Жалко за невинното момиче!

60

До българина

преди 2 години

Прав си за всичко, само че момичето не е оцеляло. Как са го пропуснали в заглавието - нямам обяснение.

59

българина

преди 2 години

кола със задно с изтрити гуми с шофьор от вчера в бмв 150 кс! неизбежно е!!! за това първите три години нямаш право да караш кола с над 80 кс и със задно предаване! идиотус булгарикус олигофренус! добре че момичето е оцеляло

58

до 21

преди 2 години

Никой не му бил казал за кръговото.Пише го в закона за движение по пътищата, който би трябвало да си го чел, поне няколко пъти и да си си явил на листовки, които да си взел за да имаш книжка.Че е пълно с кофти инструктури е факт, не отричам, ама ти къде беше, май си чакал всичко инструктиура да ти каже, без да си мръднеш пръста хаха.Да знаеш че и трамваите са с предимство и се спира когато трамвая спре на спирка, да си знаеш че и това сигурно не си го чел.

57

83

преди 2 години

Изключително добра новина от гледна точка на еволюцията, както и за сигурността на другите участници в движението!

56

Анонимен

преди 2 години

Проблемът е че курсовете не винаги се провеждат на съвременен автомобил.

55

аз

преди 2 години

До Анонимен - Ако му е толкова акъла че да кара с 200 по дупките значи си абсолютно прав! Но това не означава че дупките са виновни или че задкормилното устройство е постъпило адекватно

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 52 - да ти имам мозъчната клетка... съдейки по писането явно само ти си разбираш мисълта... хайде със здраве

53

До 52

преди 2 години

Обратен си ти!Хаха!

52

Анонимен

преди 2 години

Много добре, един *** по-малко на улицата. Само краят ги оправя тези играчи, и 20 акта да му пишеш той си живее в неговият свят и не го интересува нищо и никой и ПАК ще седне зад волана!! Добре че не е отнесъл някои в насрещното! Жалко и за дървото, дано му мине.

51

Сата НАТО

преди 2 години

Проблемът на БМВ-не е надуването на газта, а рязкото отпускане, особено в завой. И като поднесе се панират и бият спирачки. На курсовете не ги учат на нищо, само им зимат парите и ги лъжат, че могат да карат. Без полигон, извънградско (не Южната дъга, а поне един час крив двулентов път), не се става шофьор. Тьпигьоза от Банки и самоковската онкоболна вместо да правят писти за драг-рейсърската пап лач, да трябваше да изкупят обратно няколко полигона, мисля че има 3-4 останали в София.

50

Анонимен

преди 2 години

До До 41Слабоумен, точно затова казах че са САМО ДВЕ КРЪГОВИ ДВИЖЕНИЯ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, НА КОИТО ИМ КАЗВАТ O6РАТНИ. ТОЧНО ЗАТОВА СА ОБРАТНИ, ЗАЩОТО КОЙТО СЕДИ И Е ДЯСНОСТОЯЩ - НЕ Е С ПРЕДИМСТВО, ТОЗИ КОЙТО Е ВЪТРЕ В КРЪГОВОТО, ТОЙ Е С ПРЕДИМСТВО. ГРЕДА СИ ТИ, слабоумен. Чети малко и вземи се ограмоти, че а си отишъл в тия два града и се намъкнеш рязко в кръговото, щото си мислиш че си с предимство - отнасят те директно и после казвай че си бил отдясно. Греда ша викаш на вашите, не на мен, объл..

49

Анонимен

преди 2 години

Тук няма условия да се кара такaва машина, тръгнал да ми кара с 200 по дупките все едно е на аутобана.

48

тцтц

преди 2 години

***, убил е момичето

47

Анонимен

преди 2 години

Разни дришитa карат бмвтата на тати и надуват газта да впечатлят кифлaта до себе си хаха селтaци елементарни. Лошото е че покрай вас и други мрът.