44

Анонимен

преди 2 години

Госпожа 70 %от хотелите на черноморието и балкана са на герб ,тост нашите бивши застрахователи от повече от 25г .много добре знаете ,така че не говори за хотелиери )

43

Анонимен

преди 2 години

sichki s burki ;-)))

42

Анонимен

преди 2 години

Муждените идват у нас точно защото тук все още се диша по-свободно. Като закатанят и тук, никой няма да ви стъпи по заведенията - нито чужденцити, нито нормалните здрави-прави неваксинирани с бок* луци българи.

41

Хемус

преди 2 години

Пич единственото,което искам е рускините да се върнат по-морето

40

ГМО фючър

преди 2 години

Ще е ужас, ако ваксинираните станат социопати, а сена са само страхливци.

39

Demonaz

преди 2 години

До ХемусПич, какъв фашизъм ви гони само? Фашизъм е имало при Мусолини и е политическо течение. Това са либералните ценности,а не друго. Нали искахте демокрация и Европа мулти-култи на ви. Освен сексуалните малцинства ще ползват и учени и доктори от африка и арабския свят и ваксинирани против останалите нормални в ЕУ.

38

Шопа

преди 2 години

Няма лошо, само казвам.

37

Анонимен

преди 2 години

До Шопа Англичаните понеже не са темерути, се вакснаха и се оправиха напълно, а. Или нещо друго стана, обърквам се вече с ковид сюжетите

36

Шопа

преди 2 години

Може да сме бедни, но сме темeрути и може би затова сме бедни...

35

Хемус

преди 2 години

Точно,че чужданците искат да идват към България заради свободния режим!И с евреи говорих,масовата ваксинация в Израел,е довела до повече заболели там!Немци с кеф маха маските като напуснат летището!Италианци и румънци също!Зародил се е един фашизъм навънка,молете се да не дойде и при нас

34

Майстора

преди 2 години

Толкова хубава ваксина, че от сутрин до вечер пишат рекламни статии и кроят планове за форми на принуда, с които да насилят хората да се набодат. Толкова безопасна, че всяка седмица откриват нови ужасни ефекти. И това срещу вирус толкова страшен, че от сутрин до вечер пишат легенди в кое задморско кралство се появил двуглав и триглав вариант, и пускат списъци със "загиналите". А грипа "изчезна".

33

Анонимен

преди 2 години

Е вал съм ги чужденците. Дреме ми за тех.

32

Българин в чужбина

преди 2 години

Няма да дойдат чужденците, защото ви се носи славата, че не се ваксинирате.

31

Анонимен

преди 2 години

Голямо драпане да си прокарате опитните химии, голямо чудо! На всеки нормален човек ще му светне лампата, колко е гнило това. Ако някой наистина иска да помогне на човечеството, до сега щеше да е решен проблемът със световния глад и безводието. Хора, не на всички паниката им е изпила акъла. Даже на повечето не им е. Достатъчно сме видели и преживели, за да сме наясно, че тия нечовешки напъни за насилствено поголовно ваксиниране целят много други неща, но не и да помогнат на човечеството.

30

Анонимен

преди 2 години

Тази дебела леля има ли представа какво значи истинска работа? Личи, че пада от Марс.

29

До Анонимен 27,

преди 2 години

Чужденците не са се изтрепали да идват тук. За единия стикер няма да се помръднат дори. А хората, които са запазили здравия си разум, ще участват в бойкота на тези заведения. Мисля да разпространим идеята и в чужбина. Лесно ще стане. Не ме плаши на какво ще карам. Аз не съм на тролска заплата, като теб.

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28 : Много ясно че няма да стъпят в такова заведение. Те повече от кварталното капанче едва ли могат да си позволят. Тези заведения не са за всеки.

27

Анонимен

преди 2 години

Пука ми! Ще си нося сандвичи. И ще ги ям на пейката пред заведенията със стикери. Ми то и там доброволно се влиза, нали?

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 23 : Утре като им скръцне със зъби някоя руска или западна агенция и им каже че няма да им праща туристи ако нямат стикери и темата ще стане интересна. Да видиш как ще изхвърлят всички дето не искат да се ваксинират, и отворковци като теб включително. Дори ваксинираните ще са привилегировани с по-добри договори защото ще са рядкост, а ти ще караш на хляб и вода докато ти дойде акъла.

25

Весело прионче

преди 2 години

"Доброволно " де, знаем, само тези, които искат да останат на работа, останалите не ги караме! Играта е прозрачна! И нагласена! А защо би било от каквото и значение за ВАКСИНИРАНИТЕ ТУРИСТИ не смея и да питам! В нито една част от КОВИД-религията няма никакъв смисъл и логика.. Само "вярвам" и "слушам" знаят ковиNPCтата