10

Анонимен

преди 2 години

Лъже.Дворецът потвърди изнесеното от ББС.Те не са я попитали,те са я уведомили.Освен това вече се знае,че кралицата оставя старата си максима "никога не се оплаквай,никога не се обяснявай",инструктирайки своите хора в двореца да опровергават всяка лъжа на златотърсачката и нейния съпруг ХаритУ.Те буквално се подиграха с кралицата,която вдигна сватба за чудо и приказ на любимия си внук и тази странна жена.Откъде го изкопа бе,Хари,това нагло,лъжливо,високомерно,безочливо,алчно и жестоко същество?

9

Анонимен

преди 2 години

.....после яко се измазниха на бабата с името на детето.-------------------------------------------------------Ама дори и мазненето не ги бива, защото Лилибет е .... Какво да го коментирам? Щом се вдига такъв шум около името, то ясно, че не е както трябва. Името е трябвало да бъде Елизабет. Хари - глупав и безнадежден, жена му - много проста, Уилям и Кейт - добре, бабата, кралица Елизабет - тя е железният човек в семейството.

8

Свен

преди 2 години

Много гейско име. Създава асоциация на..... сетете се сами!

7

Анонимен

преди 2 години

Какво е това галено име Лилибет, да си я бяха кръстили с хубавото име Елизабет..и тея не са вред..

6

Анонимен

преди 2 години

Ако не са Меган и Хари ще умрат от скука и забрава в двора.

5

до дедо Ташунко

преди 2 години

То хубаво, ама не може 30 години да се ползва от облагите на кралското семейство, а после да си прави каквото иска.Да ходи да бере ягоди и да спи в каравана с обща баня и тоалетна с още 50 човека и тогава ще повярвам, че е изкарал кралското от себе си!

4

Анонимен

преди 2 години

Че защо трябва да пита бабката?

3

Лондон бой

преди 2 години

Всяко домакинство в Англия плаща данък телевизия, т.н. ТВ лиценз който е около 150 паунда на година. Тези пари отиват в ББС което е парадокс защото тази телевизия е в основата си маша на управляващата партия да манипулира масите, но вместо провителството да я издържа тя се издържа от същите тези хора, които води за носа.И какво става когато Хари осъди ББС - част от парите от данъците на хората ще отидат при него а въпросният репортер ще си направи ПР от цялата истерия.

2

дедо Ташунко

преди 2 години

до баба Пена. Не ги разбираш тези неща, баба Пено. Не си пъхай носа в работите на Меган и Хари. Ако Хари е длъжен да пита баба си, как да кръстят детето, това означава, че Обединеното Кралство се намира все още в средновековието. Виж им само физиономиите на рептилите от кралското семейство и на човек му става ясно, защо се измете Хари от там. Не пожела момчето изкукуригали старци да им се месят в живота. Като видя червената мутра на Чарлс и грозната мутра на неговата Камила започвам да драйфам

1

Мустафа манаф

преди 2 години

Рижавият коняр освен нищоправец, се оказа и *** - остави се на една разведена никаквица да го скара със семейството му!***!