22

Пешо

преди 2 години

Тази където е била, навсякъде е "усвоила" средства. Как спаси Кардиолайф - Ловеч и директора на РЗОК - Ловеч

21

Глей ги сега

преди 2 години

Абе хора, тази пандемия изненада целия свят, правителствата трябваше да вземат много бързи решения, понеже нямаше време за нищо, а имаше огромен дефицит на нужните защитни облекла, маски и т.н. ! И въпреки това, България се справи в това отношение по-добре от много по-богати и технически напреднали страни ! А тия с цялата си наглост тръгнали сега да обвиняват и да търсят за какво да се хванат - нямам думи ! Проумейте го - това беше извънредно положение, в което всяко забавяне е фатално !

20

Изнервен

преди 2 години

До 3 и други подобни. А ти откъде знаеш как точно стоят нещата, след като не са проверени? Или се вързваш на всяка подхвърлена партенки.

19

Реалист

преди 2 години

Тези новите диктатори кога ще се научат първо да проверяват нещата подробно и докрай и да намират ДОКАЗАТЕЛСТВА и чак тогава да твърдят че има "фрапиращи нарушения"?

18

Анонимен

преди 2 години

Жени да не би да е от ГЕРБ-Жени? Само там се въдят такива нагли и грозни!

17

Анонимен

преди 2 години

Нагли крадци!

16

Анонимен

преди 2 години

Много преди тези проверки се чуваше за далаверите. Говореше се за схеми, които изглеждаха нереални, но явно е било самата истина. Каква е ползата да се разкриват безкрайните злоупотреби, ако няма поне един осъден? Ясно е, че не са вчерашни и са се оплели като черва, но все пак.....

15

Анонимен

преди 2 години

Само кьорфишеци, нищо друго

14

Кръстник

преди 2 години

Да прекръстим държавата в БГ-едноличен търговец

13

Неизвестен

преди 2 години

Г-жа Жени Начева дърпаше конците на цялото министерство, всичко минаваше през нея. Министърът беше една пионка, поставена там да подписва каквото му се даде. Много дивотии направи и сега трябва да отговаря.

12

Анонимен

преди 2 години

Корупция в здравеопазването е брутална.. лошото в че се играе със здравето на хората. А това е ужасно

11

Анонимен

преди 2 години

имам един познат, има строителна фирма, преди години внесе някакви такива апаратури за болници и от тогава не е спрял да обикаля света. То не бяха почивки в Италия, ски в Швейцария, Мексико, обиколки за цякото семейство насам натам, купи си мезонети - 2, има май няколко мерцедеца и даже багер ... и това драги зрители само с една поръчка за медицинска апаратура. Коментара оставям на вас.

10

Анонимен

преди 2 години

И под вола ще "търсят" теле... само и само да злепоставят ГЕРБ... Краставите магарета на Фигуранта.

9

Знае се

преди 2 години

За Начева от години,че е основна врата за корупция. Тя определя какви лекарства,с кои фирми,за какви цени ще сключва договор НЗОК. Тя,еднолично и то от години...Тази корумпирана особа е за затвор доживотен.

8

Жени Начева

преди 2 години

Е тази,дето щеше да закрива болницата във Враца и персоналът я замерваше с яйца и тя избяга

7

Анонимен

преди 2 години

Млък! Народът си преизбира ГЕРП повече от всички останали! Глас народен - глас божи!

6

До Майора

преди 2 години

ГЕРБ дойде на власт с обещанието да направи ревизия на прехода.Защо не свърши нищо?Защо не е подхванал Гайдарски?А иначе далаверите приCovid са си чисти на ГЕРБ и не са само посочените

5

Наистина ли

преди 2 години

Се правите,че не знаете за Жени Начева?Тя е сочена за сивия кардинал в МЗ.Няма медицинско образование,но се разпорежда с всичко.Преди беше и в НЗОК.Там какви далавери въртеше,но няма КОЙ да провери.

4

Майора

преди 2 години

До kolegaТия обори не са от времето на ГЕРБ. Може би е къса паметта ти че най големите далавери бяха по времето на проф. Гайдарски от управлението на БСП и натрупвани с годините, а да се обвинява последния не е коректно! Но явно това е поръката на разединителя Радев-всичко направено от ГЕРБ е лошо и за всичко е виновен ГЕРБ-да се отрича труда и на този , който те е спасил!

3

Анонимен

преди 2 години

искам и аз да подписвам за 100 млн лева. Никъде го няма това, никъде по света.В западната фирма в която работя се изискват 3 оферти, обсъждат се, предтавят се на шефовете, пак се дискутира кое е най-доброто решение за фирмата, подпис на най-големия шеф и тогава се правят документи за поръчката. (за хиляди лева, не за милиони като в случая)у нас всичко е разпуснато село, е бати и държавата. Безхаберието ще погуби тази нация.