33

Анонимен

преди 2 години

# 35, би ли казал какво има в този плик? Нали в него не могат да се поместят 19 кг злато (10 х 10х 10 см - 1дм3) или 13 кг сребро? Максималната тежест, която издържа той, е 4 кг, а от такава тежест човек на 70 кг не може да се залитне. Все пак се съобразявай с такива неща. И мястото на срещата не е удачно избрано, нали? Трето: откъде накъде министърът на МП ще се интересува кой какво носи? Това да не е ББ или някой спецпрокурор?

32

Анонимен

преди 2 години

Вярно е, г-н професоре, ББ изкелефещи идеята на ЕС да се заделят съдилища за разглеждане на големи престъпления със загуби на много големи суми пари и участие на голям брой хора и я натъмани за борба с неприятелите на ГЕРБ, разбирай такива на Падишаха. Стигна се ди изкривявания съпруг и съпруга да се обвинят за участие в ОПГ, да се арестуват и в продължение на 8 месеци да се изготвят обвинения. Сетне те се задържат за още 8 месеци.Нагледни примери - делото Иванчева-Петрова; Арабаджиеви, Стайкови

31

Ей

преди 2 години

Хора, вижте се кои избрахте пак да ви управляват !

30

Аха

преди 2 години

Точно Янаки ли ще ни ги обяснява тия неща ??!

29

Анонимен

преди 2 години

Янаки, нали си министър на правосъдието, коментирай плика на Узунов, защо мълчиш?

28

Анонимен

преди 2 години

Кажете си направо, че искате да върнете 5 млрд лв запорирани от КОНПИ пари на олигарси, нали те ви финансират новите партии.

27

Майора

преди 2 години

За БСП и новото ОФ Спец съда и Спец прокуратурата са излишни , но нали това беше изискването *** ЕС! Явно в България се засегнаха интересите *** олигарсите и те веднага накараха своите марионетки да вдигнат врява!А може би и защото се забъркаха и президентските съветници.

26

Morski

преди 2 години

ЕК ни спря мониторинга и ни похвали точно заради Спец павосъдието и съд! Излиза , че Правосъдния ни министър не иска ПРАВОСЪДИЕ!Не е странно като се има предвид ,че е от комуноидно котило!Както го е казал един поет" Не човек , а...комунист!"

25

Ъхъ!

преди 2 години

Драги ми Янаки, недей да словоблудстваш! Всички видяхме как лошо погледна Кьовеши и как студено отсече: "Никакви политиченца да не ми се обаждат, защото ще ги оповестя публично на целия свят!" . По-звучен шамар от този и последващото отсвирване на среща с Фигуранта и слугата му Янев , никога някой български политик не е получавал!!! Дори Тодор Живков са го уважавали повече, Янаки! Европа ви презира, другаре и го показва!!!

24

Анонимен

преди 2 години

Крадци, Лъжци, Корумирани са против всякакъв СЪД - истинат е че Червените нямат свои хора там

23

Анонимен

преди 2 години

Напротив,Истината е, че има нужда от специализиран съд. И в предвид независимостта на съдебната система от изпълнителната власт, всички твърдения, че съда се използва от изпълнителната власт, трябват доказателства.А това, че се водят дела срещу знакови фигури от прехода и след, означава че все пак този съд работи. Оценка на работата на съда, не е задача на служебно правителство.А ударите срещу съда, ще върнат определени олигарси отново в антидържавни игри.

22

Анонимен

преди 2 години

СДС+ГЕРБ=Вечна корумпирана платена любофф

21

Анонимен

преди 2 години

Червено Зомби

20

СДС 2021

преди 2 години

Комунистът Янаки сега така говори. След изборите ще обърне палачинката.

19

Митьо Очите излиза

преди 2 години

скоро, а стане ли засечка, може да осъди България, а ще плащаме всички ние.Но за пр0ст байганьовец, важно е комшията да е зле.

18

да

преди 2 години

с прокуратура като нашата..на обвиняемите адвокати не им трябват - тя ги защитава и пази от затвора :)

17

Анонимен

преди 2 години

Каза ли и за Хитлера?

16

Анонимен

преди 2 години

Кьовеши пристигна в БГ, шайката се скри :)) Какво нещо е да си създадеш добро име :)) Много добре знае, че не може да промени кой знае какво нещата, но все пак й прави чест, че ни посети първи :))) После да не се оплаквате, че сме били последни във всичко :)

15

Мутрите

преди 2 години

мафията на МУТРИТЕ, не иска не само спецпрокуратура и спецсъд, искет въобще-изобщо да няма нито прокуратура нито съд, достатъчен им е ЧеКиста Бойко Рашков, за пенсия е, но ще казва КОЙ е престъпник и КОЙ какво и езвършил, няма да дири доказателства, щом го е казал... край

14

Кьовеши каза

преди 2 години

всичко, което искаше да каже.Яначко пак си фантазира, какво бил разбрал.