213

До Койчо

преди 2 години

Ти явно го разбираш много нещата! Вземи да ни обясниш , а? Поредният загубен ***

212

Койчо

преди 2 години

Бъдете отговорни и се ваксинирайте!... с "нещо", за безопаснозтта от което НИКОЙ не носи отговорност....Пак опитай..., след десет години... 😜

211

LosHo

преди 2 години

Хора, ваксинирайте се! Не бъдете и.диоти и не вярвайте на ***, които заливат с дезинформация относно ваксините. Само във ваксините ни е надеждата да предпазим нас и хората около нас! Бъдете отговорни и се ваксинирайте!

210

Анонимен

преди 2 години

Вече е установено и потвърдено от множество експерти, че ваксината препятства само тежкото прекарване на ковид и влизането в болница. Казват, че дори и ваксиниран, човек пак може да се зарази и да разнася заболяването, т.е. да заразява други хора. То за ваксинираните ваучери, пък без маски, направо по 70 девственици им обещайте... Много умове май ще плащат бая обезщетения за явно дискриминационни практики.

209

Skunka

преди 2 години

Няма такова нещо като управителка, директорк и т.н. Кавичките се поставят не само в началото, а и в лрая на цитата. Журналист сте, все пак. Прочетете веднъж статията си, преди да я публикувате.

208

анонимен

преди 2 години

да носят жълти значки

207

Анонимен

преди 2 години

Жалка проваксинаджийско - отровителска пропаганда. Толкова жалки никога не сте били, господа управленци - изпълнители на чужди решения и поръчки, дори по бойково време. А това говори много. Трудно е да го стигнеш по идиотия това време. Вие успяхте, господа и дами про-фашисти! И тотално изпортихте пландемичните идеи с този напън до нас.и..ране.

206

Анонимен

преди 2 години

Пука ми. пазарувам в румъния - по евтино, по-хубави стоки и още не са въвели ковидфашизма, както тук се канят да го въведат. Няма да накарате никого да се ваксинира с такива жалки опити и насилие. Майм"уните вече си минаха по реда, останаха разумните хора, те на балъшки кукички не кълват.

205

ww

преди 2 години

Долу всички маски за всички! Човечеството е оцеляло и без маски!

204

Това

преди 2 години

Е дискриминация. Първата крачка в тази посока. Трябва да се спре още сега и да не се позволяват подобни дискриминационни заповеди.

203

Не така

преди 2 години

Клиента е твар! Да махнат маските за служителите, а клиентите да продължат да си носят! Няма да им се развалят красивите физиономии като сложат маска за 2-3 минути но цял ден е недопустимо, престъпно и опасно,

202

темата на нова

преди 2 години

До 2 седмици ще ви кажат как Ох Господи прости ни,ако не е късно.

201

Анонимен

преди 2 години

Стойчо ще го осъдят след мандата за тази заповед.

200

Анонимен

преди 2 години

Продавачите кой ги проверява за хигиената в хранителните магазини? С голи ръце с мръсни нокти пипат хранителни продукти и ги пляскат на кантара.. За маските се загрижили. Палячовци.

199

Анонимен

преди 2 години

В магазините става ковидарник.Явно пак ще се пазарува онлайн.

198

Анонимен

преди 2 години

И каква гаранция е ваксинирането, щом след 8 месеца ти трябва трета доза?

197

Анонимен

преди 2 години

До Голям проблем &#А какво ще попречи на НЕваксинирани да влязат в големите магазини с маска и вътре да я махнат? Тези , които вече са вътре и са без маски, кой ще ги проверява дали са ваксинирани или не???

196

Сата НАТО

преди 2 години

Абсолютно има право министърът и това не е налагане на ограничение, а премахване на ограничение. При Бойко Борисов и бай Шиле, всички без изключение носеха маски.

195

Нобел

преди 2 години

Има ли награда за най умен министър? Ако има на този трябва да му дадем две!! И понеже по надолу са ли възможностите оставям на служебния министър да си избере всички са добри

194

дърт

преди 2 години

И като как ще се различават ваксинираните носители на зараза от тези, които не са носители на зараза?