21

как да гласувам!?

преди 2 години

Ами с едната ръка пускам бюлетината,а с другата се чеша по врата и се чудя дали пак не сбърках!?

20

Д-р Исня

преди 2 години

ОТКАЧИХ! ДПС да беше истинска турска партия, да гласувам да дойде Ердо и да изколи всичкото семе тука, че е негодно, ама и те са побългарена стока!

19

Д-р Исня

преди 2 години

А е толкова елементарно държавата да издаде безплатен електронен подпис, който да служи само за гласуването и да вдигне една страница, която е копие на машинното гласуване.

18

Анонимен

преди 2 години

Това е такава разправия... при цялото ми желание да гласувам, не бих се занимавала

17

Qwerty

преди 2 години

Ще гласувам за още една бира в такъв случай.

16

До 15

преди 2 години

Болен мозък от ежедневно приемане на твърди опиати за преврат бълнува ! Чувствам се супер немско и ще гласувам за Божков и " Българско лято" . Мразя ви

15

Анонимен

преди 2 години

Ако съм на море, вероятно ще гласувам с преместване в другия крачол

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1"С краката" Стига вече с тоя "Терминал 2" и абдикация от изборите, ако ни зарежат децата, оставят ни на коМУНЬОизма, комунистическата пропаганда и мизерията с купоните и стохилядните "заплатки". Децата НЕ знаят нищо за комуно-хунтата и чалга-диктатурата, добре е да им обясните какво ги чака, за да ЗНАЯТ, че са гола СлаФчу-тревица - силаж, и ялови Бойкикевчета на коМУНЬО-робите.

13

Анонимен

преди 2 години

До А 7 "Големият план работи! Слави Трифонов елиминира голяма част от здраво мислещите хора от изборите" Големият план е съглашението (ЗАДКУЛИСИЕТО) на Превратаджията с останалите чалга-юмручковци - през април заповедта на Грипчо Решетников беше "Да НЯМА правителство!", след намесата на хамериканците заповедта сега е: "Да ИМА кривителство!" ***...те, разбира се, няма как да съставят кривителство, затова Мун..чо ще си инсталира мутро-милиционерите в редовния мандат - и тип-топ!

12

Анонимен

преди 2 години

ПО идея на Тодор Живков

11

Анонимен

преди 2 години

На Батко Слави чичо радев сме Купили по една Голяма Баклава

10

Hex

преди 2 години

Това е смешно. Никой няма да го направи. И аз на 11-и съм на море. Познайте дали ще гласувам или ще се плицикам във водата цял ден.

9

гражданин

преди 2 години

До 8. Няма да стане. За ГЕРБ

8

бай Дончо

преди 2 години

Да гласуваш като си на почивка е толкова сложно ,че никой няма да си направи труда нито да си сменя регистрацията ,нито да подава молба. Толкова ,,умни,, са го измислили, че няма накъде.То и да се замисли човек за какво да гласува---за 10,000 лв. заплата на мързеливите депутати ,или за 300 лв. пенсия на родителите си, блъскали цял живот труд.

7

Анонимен

преди 2 години

Ми няма да гласуват. Да си гледат морето и планината и тури му пепел!

6

А

преди 2 години

Големият план работи! Слави Трифонов елиминира голяма част от здраво мислещите хора от изборите, не опитвайки да създаде правителство и пращайки извънредните избори в отпускарското време. И второ, разбира се увеличи броят на секциите в Турция за да може техните гласове за ДПС да са по-многобройни и с по-голяма тежест.

5

Анонимен

преди 2 години

До Анонименвече не може така!

4

От немско

преди 2 години

Ееей. Чувствам се супеееер в немскои ще гласувам пак за Божков и " Българско лято" . Мразя вииии

3

Анонимен

преди 2 години

Е преди нали се дописваше списъка и се подписва декларация че не е гласувал и няма да гласува на друго място и носи наказателна отговорност иначе, ся ко са правят че не можело?

2

Ами

преди 2 години

Няма да гласуват,то има ли за кого?