19

Анонимен

преди 2 години

Проверете Света Екатерина как се държат с персонала и ги убиждат А и не плащат как трябва.аз лежах в тая болница и видях какво ставаПроверете тая болница .има много да се види там.ако наистинаПроверявате болниците.

18

До 15

преди 2 години

Св. Марина - Варна е с няколко десетки милиона печалба, а не е на загуба като Александровска и Правителствена. Когато нещо работи добре, не се пипа.

17

Анонимен

преди 2 години

Мутафчийски и Балтов също са за уволнение.

16

Анонимен

преди 2 години

МЗ кога ще провери как, кога и при какви обстоятелства е извършена трансплантация на черен дроб на оня митничар, с торбичката, уреден с предимство, и без ред, от съветника на Радев?????? Или временните мериджеи могат само да уволняват и пенсионират специалисти, да набеждават и лъжат....но мълчат за кражби, далавери и измами направени от "наши хора"??? Оглушително мълчат от МЗ, от Президентството, мълчат ДС, ИТН, ИМВ, НПО-та, медиите на Прокопчо и т.н. Защо????????

15

Анонимен

преди 2 години

Реваншистите ще уволнят Мутафчийски и Балтов.

14

Анонимен

преди 2 години

А " Св Марина " Варна кога

13

Анонимен

преди 2 години

ДА бе ДА задачи дойдат малка лев е да лъжат ме имо ковит нали дано да горите в ада

12

Идеалист

преди 2 години

Никакви проверки не се правят. Оглеждат кои директори на коя страна са и кой ще си платят откупа. От 25 години това се правеше на третия месец от встъпването на всяко ново управление. Сега много избързаха. Най-големите кражби са големите държавни болници.

11

МНЕНИЕ

преди 2 години

Трябва да се направи Международен Одит на Болнците с Онкологични Отделения .Там има нарушения които са извън човешките ценности .

10

баба мара

преди 2 години

по телефона ми се обади мъжки глас да ме пита дали съм лежала в нефрологичнотоотделение номерът не беше скрит накрая се разбрахме че е сбъркал номера и серазделихме

9

Анонимен

преди 2 години

Проверете и св.екатерина там е ада...мошеници Направете проверка и там Ако не вие страх от Генчо Начев

8

545

преди 2 години

Ако има проверки в частните болнички и ВМА-мале мила какво ще излезе...тиковци миковци мутафи...блато.

7

Мирела Е.

преди 2 години

Проверете санитарките и мед сестрите в Св Ана!!! Такава простотия не съм виждала ! Нагли,безпардонни и знаещи че понеже няма достатъчно сестри заради ниското заплащане,правят своеволия върху пациентите. За трепане са, дори заплата не трябва да получават!

6

до 3

преди 2 години

До Да не попада човексега разбра ли лафа хубава работа ама българска !

5

до 3

преди 2 години

народа е виновен както и прокаратурата ! те не си вършат работата ...за тва е така !

4

Чегъртай! Без жал!

преди 2 години

Има нужда от проверки. ГЕРБ в началото тръгнаха добре, имахме надежда, но после се О-ЛЯ-ХА. Пълно разочарование! Криминална история. А съд, следствие, прокуратура, полиция, служби - всичките под техен контрол.______________________________. Изчегъртване му е майката!

3

Анонимен

преди 2 години

А проверка на чернодробната трансплантация на митничара, подпомогнат от Пламен Узунов ще има ли? Или ще я заметете под килима? Кой я направи, в коя болница, с какво е "съдействал" Узунов? Прередени ли са хора без съдействие, кой е донора, легален ли е, името му истинско или фалшиво е? Какъв е тоя канал за съдействие? Обикновени хора нямат достъп до съветници на президента! Следователно, от къде се познават Узунов и митничаря? По каква линия? Доста въпроси, а отговор няма!

2

Да не попада човек

преди 2 години

Не знам кой е разследващ и кой не, обаче в Св Анна има временни Ковид отделения на 1ви и 3 етаж. Техният асансьор е счупен и не се ремонтира, защото не са плащани ремонтите на фирмата. Санитарки облечени със "скафандрите" ползват общите, където влизат пациенти и останалия персонал. Нормално ли е да качат човек в инвалиден стол в асансьор, където са пренасяли кръв и влизат в защитно облекло? Предполагам, че това е масово, освен в скъпите частни болници

1

Анонимен

преди 2 години

Ама в частните всичко си е на 6, проверки йок.