197

jjj

преди 2 години

Хора кажете какво се прави в случай че от зелените коридори не са Ви издали Национален референтен номер (НРН). Имате адски много недоизмислени неща.

196

Анонимен

преди 2 години

Няма да вляза нито аз, нито семейството ми в нито един магазин, хотел, заведение, в което е предвидено, че е за , пардон - за ваксинаджии. Вместо това вече бях в Тунис, на есен имам план за Мароко. Там няма фашизъм с насилие за бодежи с неясни субстанции, докарващи съсиреци, инфаркти, паник-атаки и други красоти. Пък вие, паникьори, *** и слуги на фарма мафията си ходете в МОЛ в Гърция и по останалите дупки да се срещате със себеподобни. Не ми пречите въобще.

195

До Анонимен 192,

преди 2 години

Ми тя простотията от София си тръгва, от маскаджиите, инжектираните и остналите откачени. Където има повече народ, концентрацията на лудостта е, логично, по-голяма.

194

Анонимен

преди 2 години

Маски не съм носил и не се и каня да нося. Да не съм звяр или мюсюлманка? Не се кантя и да се химизирам зорлем срещу болест, която изкарах на крак и безпроблеми преди 8 месеца. Такива като мен са мнозинството в тая държава и ктя все още съществува заради такива, като нас. Защото зом*би*раните до сега да са я изтрили от лицето на земята.

193

Анонимен

преди 2 години

Нищо няма да падне. Ето следващата статия. Цяла Англия е ваксинирана и пак имат локдаун. Политиците просто няма да се откажат от тази власт.

192

булгар

преди 2 години

Когато доходите ми станат като тяхните, тогава и мисленето ми ще бъде като тяхното.Първо доходите обаче.

191

Е русия

преди 2 години

С тук никой не иска спутникаДаже путин се ваксинира с файзер

190

В сащ

преди 2 години

Тук всеки който иска над 12 г. може да се ваксинира без да дава паспорт или здравна осихуровка, всичко е анонимно и безплатно също саю си избираш коя ваксина В европа не ги рязбираю тези ограничения, зелени паспорти, в някои държави дори си плащаш ваксината ако не си здравно осигуренНе го разбирам това

189

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 200Баща ми бе поклонник на естесвеното здраве. Имаше любима фраза, "Мети***авото си е мети***аво."

188

Анонимен

преди 2 години

В Швеция има мерки и има маски. И ученици и студенти бяха на дистанционно обучение цяла година. И 92% от населението иска ваксина. Сега е редът на 50 годишните. Върви низходящо по възраст.

187

Анонимен

преди 2 години

А може би тези, които са без ваксини да бъдат принудени да си зашият жълти шестолъчни звезди на ревера, нали другари? Преди около 80 години един човек с мустачки накара едни хора да го правят. Нарекоха го фашизъм. Това, което се случва сега как да се нарича?

186

Анонимен

преди 2 години

До Вуте Наричат го също "измислена история за вменяване на вина с цел контрол".

185

любознателен

преди 2 години

до 196В Швеция никой никога никъде не е носил маски. Никога локдауни и подобни. Е? И никой никого не принуждава да се ваксинира. И не ги събират в чували по улиците. Ако старите искат да се ваксинират- проблем няма. Ама защо да карат и младите при положение че за младите ваксините са по-опасни от ковид. И няма по-добра имунна защита от естествено създанета.

184

Вуте

преди 2 години

Маски не искат да носят по-младите, а умират по-старите". ... Значи моята "маска" пази не мен, а останалите, моята "ваксина" пази не мен, а другите? Чудесно съчинена от психологическа перспектива приказка! По свта го наричат алтруизъм-Алтруизмът може да бъде породен от чувства на дълг, отговорност и лоялност. Чистият алтруизъм се състои в това да пожертваш нещо за някого, без да очакваш нещо в замяна. У нас да се минеш.

183

Анонимен

преди 2 години

И аз така, по два пъти в месеца го прихващам този вирус и вече около 25 пъти боледувах. Като го прихвана тичам от дъртите и там сме без маски, ама те упорити, не се дават

182

Анонимен

преди 2 години

Ковида го карах дваж, може би са били различни щамове, няма каки да знам щото предписанието беше да се ходи в болница само ако вече подритваш камбаната. Сега и ваксини ли трябва да си слагам, заееби.

181

Анонимен

преди 2 години

"Маски не искат да носят по-младите, а умират по-старите". ... Значи моята "маска" пази не мен, а останалите, моята "ваксина" пази не мен, а другите? Чудесно съчинена от психологическа перспектива приказка! А дали ще пуснат слънцезащитен крем, който предпазва от слънчево изгаряне само ако всички на плажа са се намазали? Ковилогика - типично ниво.

180

До 195

преди 2 години

Страшна логика имаш. Направо си за Нобелова награда. Намери свързаност там, където я няма.

179

Анонимен

преди 2 години

Има една тънка подробност. Маски не искат да носят по-младите, а умират по-старите. В България при хората на възраст над 80 години умира един на всеки 4 заразени, а при 20-29 годишните умира един на всеки 1037 заразени. Затова на по-младите не им пука и заради тях умират по-старите.

178

Анонимен

преди 2 години

Щом нормалните в София носят маски, значи за тях е нормално да има и София прайд. Да ви имам и нормалостта. Боже опази! Аз предпочитам да съм ненормален.