59

Анонимен

преди 2 години

Не е лошо тези които са мераклии за изчегъртване , да минат на ядрено-магнитен резонанс и да се установи дали пък мозъците им не са изчегъртани , защото думите и действията им са на точно такива.

58

ББ

преди 2 години

беден духом,чел ли си как Народа ми с черешови топчета се изправи срещу турската империя?объркали сте Народа...минахте всякакви граници...Справедлива и Свободна България...или да мрем по-добре!!!Съд...Строг и Справедлив Съд за всички налагащи Несправедливости,ограбващи Народа и децата ни...няма етноси,няма религии,няма финансови...единствената мярка е Справедливостта по Бог!!!останалото е...геноцид...фашизъм...комунизъм...леви и десни...капиталисти...и социалисти...а децата ни роби!!!Баста!!!

57

ББ

преди 2 години

хаха беден...наследници на Андрешко сме...чел ли си Андрешко?ще ви правим избори докато изпукате всичко окрадено от нас бре,няма офшорни...ние ги плащаме...не ни плашете...ще ви прави избори докато започнете да работите за просперитета на България...енич.ар.ета с ...пари...не значещи нищо за Народа ни...никакви правителства...никакви предателства,повече...или имате огромен проблем...няма ЕС няма чужди господари...Справедлив Свят...или да го погребем...и нямате ракети с които да ни спрете!!!

56

Анонимен

преди 2 години

И под това заглавие отново избрани съчинения от "Герберски смешен плач" на кърлежи , смукали 12 годин народна кръв и правещи всичко ненормално ,родено от безмозъчните им тикви ,само и само папкането да не спира !

55

Анонимен

преди 2 години

От тази партия си играят на "Тука има, тука нема" Нали им даде Радев мандат. Видяхме ги какво зависи от тях. Могат да се споразумеят с някого само, ако имат финансова изгода. А такава засега в парламента няма. В частния бизнес нещата са доста по-добре, отколкото в политиката.

54

Никола

преди 2 години

Каква ирония на съдбата! Дългата мутра няма свои деца но успя да си присвои хиляди български деца и да ги аранжира по свой образ и подобие-тотално опростачени и нагли.И сега всичко зависи от сектата 7/8 която успя да убеди порасналите си деца,че само учиндолците са истината. Главатаря се е татуирал-Аз идвам и водя Ада след себе си?!Трагедия!Страшното е ,че всички ще горим в ада.

53

опетков

преди 2 години

До ББ За кого точно от ИТН ще гласуваш? Кой е лицето там, което ще поеме отговорността без мезета? Вижда се, че не е Трифонов. Безлични "експерти" тип "баба Мика" ли ще оправят "батаците"? Като виждаме харвардските калинки на Радев какви ги вършат, жална ни майка със следващите. ГЕРБ може да са всякакви, но оставят държавата в сравнително добро състояние и калинките се чудят от кой г*з да извадят нещо, за да изпълнят заповедта на пРезидента на Москва да покажат как са "разсипали" държавата.

52

Митко не позна!

преди 2 години

И този път няма да има правителство, защото целта е друга: служебното правителство ще остане на власт до президентските избори, за да помага на Радев. Митко забрави, че Решетников е в пенсия...

51

ББ

преди 2 години

ще гласувам за ИТН...и ви призовавам да го направите...да им дадем шанс,реформи се правят с мнозинство в Парламента,да им се доверим ако сте пичове,50 лева от гроб и дпс не ви оправят живота,ако обещаят ревизия и наказания на крадците ще гласувам за ИТН...

50

ББ

преди 2 години

мой...може да си правите..корекции на части с ограбеното от нас,та ИТН,Гроб,БСП,ДПС...през дедовини е за манипулациите и лъжите ви...Работите за нас...беден духом,очакваме Решения,Възмездия...не ги виждаме...ние плащаме изборите...ще плащаме докато не получим решения...и Възмездие за предателствата и Кражбите...лъжете вас си бре зависими,Народа ни империи е погубвал

49

Анонимен

преди 2 години

Димитре, от ИТН нищо, ама наистина нищо не зависи.

48

Бай Тошо

преди 2 години

Има нов политически проект: Клуб в Услуга на Радеф...

47

Анонимен

преди 2 години

Митко не ни лъжи заради сребърниците, които се взел. ИТН ритнаха кросното на изборите подигравайки се хората. Получиха възможност, но объркаха изборите с концерт на стадиона. На вота няма публика и няма Бис за витиевати думи или красиви песни. ИТН изигра ролята си да създаде нестабилност и вече не са нужни.Така каза проектанта им. Ще ги оставят да поддържат нестабилността, докато комунистите успеят да обединят неуспелите, но жадни за власт около себе си и после ще ги изритат по комунистически.

46

анонимен

преди 2 години

Ето до това го докарахме-едни никаквици от ИТН,дето мълчат защото няма какво да кажат,да определят нещо.В една нормална държава след това,което направиха в 45-я парламент,щяха да ги изметат с *** метла дим да ги няма.В милата ни Родина обаче те продължават да се радват на одобрение и подкрепа.Каквито и нелицеприятни определения да се дадат за този народ все ще звучат като комплименти.

45

4epa

преди 2 години

ИМА ТАКЪВ НАРОД НЯМА ТАКЪВ ЛИДЕР !!!!!!!!!!! САМО ПУДЕЛИТЕ МУ ТОШКО АФРИКАНСКИ И ТАРИКАТ БРАДАТКО СЕ ЯВКАТ !!!!!!!!

44

до инжинера Владова

преди 2 години

Шизофрения е когато общувате сами със себе си в някакъв форум под три различни ника.

43

Бунгар

преди 2 години

До там ли е докарахме.Един комплексиран пишман шоумен да определя съдбата на България. Трагедия....

42

Владова,

преди 2 години

много сте точна.

41

инж Владова

преди 2 години

Всички тук сте за министър председатели и защитници на ГВРБ, който ни превърна в най бедния болен народ с най голямата в света корупция. Това си заслужаваме!

40

инж Владова

преди 2 години

Кантаржиев не е уволнен, а пенсиониран