45

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Госпожа Нинова, що за лява политика предлагате ако не казвате нищо за античовешкото действиена кредиторските фирми и банки, които напреки всички човешки принципи държат в робство повечето от хората в България. Аз не виждам къде е разликата между Вас и Герб. Анулирайте кредитните изплащания, защото хората са пред самоубийство от изплащанията им, а тендеция за подобряване на икономиката няма да има скоро. Не ставайте съучастници на еврейските икономически робовладелци.

44

Анонимен

преди 3 години

Винаги количеството, е за сметка на търсеното качество. БСП губи височина,политиката й е много разнебитена,пълно е с троянски коне в организацията,затова тази партия не беше никаква опозиция през последните 12-години от дерибействането на олигарха от Банкя.

43

Анонимен

преди 3 години

Бкп е извън закона.Както са обединени са удобни за изчегъртване

42

Dinosaurus

преди 3 години

Огладняха, горките и вече не са от статуквото, чисто нови са! Герб постабилизираха икономиката и сега трябва да се поограби създаденото от нас, работещите. БСП/БКП само това могат. А протестърите - чегъртачи вече се вихрят като депутати, служебни министри, висш ешалон, окопават се, клеветят всичко и всички, рушат и се изживяват ксто спечелили избори. Да, ама не, ако ще и още 60 да се присъединят за авантата.

41

Краси

преди 3 години

БКП се обедини със себе си !

40

Малко за политика

преди 3 години

До Анонимен: Никога не е можело с 5 човека да се регистрира политическа партия. По действащият закон за политическите партии, за учредително събрание са нужни поне 500 човека.

39

сминдух енд чесън

преди 3 години

Борбата е за субсидии или каквото остане от тях.Ще останат излъгани .

38

Krom

преди 3 години

Се тая. Никой не Ви ще, ДрОгари. Особено с пребоядисаната СДСарка начело. Ще си останете с по една розичка в сещайте се в кое!

37

другари и другарки

преди 3 години

утре всички леви в бсп централата , там ше се проведе гей парада и присъединяването !

36

победа

преди 3 години

На 12 юни ще има парад на левите ,да ги насметем.

35

???

преди 3 години

бкп присъедини ли се към бсп ?

34

Анонимен

преди 3 години

Коалират се в името на банковите си сметки. Къде ще взимат по 10 бона заплати ако не в парламата. За какви ни имат тези сеяндури. За бавноразвиващии се. ГЕПИ се коалира със СДС нищо че народа не ги иска никакви. Все някои недоносени ще се излъжат да гласуват и за тях. Не съм гласувал от първите избори в началото на 90-те. Тогава гласувах за безпартиините които се оказаха Комунисти. Тогава им теглих майната и край с гласуването. За кои да гласувам. За мутрите или за техните създатели.

33

Анонимен

преди 3 години

Последните партизани слязоха от гората..

32

Анонимен

преди 3 години

Че то за БСП не остана място в тази коалиция!Много партии, много желаещи..

31

Анонимен

преди 3 години

Тези 6 партии носят на БСП още 60 гласа. Браво! :-) Впрочем никого ли не смущава, че в коалицията на БСП открито влиза партия която се нарича комунистическа?От партията на Европейските социалисти където членува БСП не им ли пука за това? В Германия ако някой се коалира с АзГ веднага бива анатемосван доживот, а тук се коалират с комунистически партии и никой не им държи сметка.

30

Тодар Правешки

преди 3 години

Госпожи и господа, крийте парите, златото и скъпоценностите, шумкарите идат!!!

29

Shark

преди 3 години

До 30. Погледни Бойко, пазач на бай Тошо, погледни Иван Костов- преподавател по политикономия, Цецка Цачева- комсомолски секретар, Сотир Цацаров- комсомолски секретар....... пребоядисани демократи! Да продължавам ли???

28

Чавдар

преди 3 години

След 10.11.1989 г. в България се пръкнаха и продължават да се пръкват и никнат като гъби стотици партии еднодневки, които после бързо потъват в забвение. А социалистическата партия никога няма да изчезне. Защото тя въплъщава в себе си една вечна и най-хуманна идея, колкото и утопична да изглежда тя днес, под американския ботуш.

27

Анонимен

преди 3 години

Минеков получи награда Министерство за водене на протест" замислен като революция"

26

Калеко Алеко

преди 3 години

Това е положението другаре и товарищи ... БСП призовава комун.детата от цялата страна да се обединяват в обща шумкарска коалиция под вдигнатия юмрук на мUнчо ... да му мислят тези с мандрите ... !!!