10

Това мече

преди 2 години

също трябва да стане член на Менса като 2 год. американско момиченце, дето знаело Менделеевата таблица. Даже е по-умно от нея, щото е на няколко месеца и след Указване на грижи вече пътува, за да ги намери.

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 8. Деца ровещи в кофите за ***? Не е работа на общината, нито на държавата да се грижи за децата, на които родителите не осигуряват нормален дом и образование. Родителите са тези, които трябва да отглеждат, възпитават и осигуряват образование на децата си. Къде са родителите на тези децата? Дали и те ровят по кофите и "берат" желязо?

8

Анонимен

преди 2 години

бракониерите кога? какви са тези *** да избиват мечки бе. разрушават цялата еко система. прошт нарот.

7

Анонимен

преди 2 години

Смолян е "спасил" мече, а в София деца по цял ден ровят в кофите и няма кой да ги спаси от това.

6

помачор

преди 2 години

Имало едно мечи, клеки и няма вечи!

5

Факт

преди 2 години

Помаците бракониерстват с незаконно и законно ловно оръжие. Имат гладкоцевно, нарезно, самозарядно, полуавтоматично и т.н. Убиват мечките за да изядат лапите. Считат мечешкото месо за деликатес. Продават кожите и черепите. Абсолютно всички помаци и турци освен законните имат и няколко незаконни оръжия- пушки, пищови, автомати и други.

4

Анонимен

преди 2 години

Майка му или е убита или то се е изгубило. По вероятно е първото щото малките мечета не се отделят от майка си. Добре че са го намерили иначе не се знаеше каква ще му е съдбата.

3

Анонимен

преди 2 години

Това трудно можем да го наречем добра новина. Да едно мече е спасено, но сега е обречено на живот в плен. А майка му вероятно е убита от поредния *** бракониери..

2

Избирател

преди 2 години

Много хубаво, че се научихме да се грижим адекватно и за животинките. Редакторът обаче да отвори речник и да открие разликата между "указвам" и "оказвам"! Съществена е.

1

Анонимен

преди 2 години

Много се радвам за спасеното вече, но научете най-накрая разликата между глаголите указвам (посока) и оказвам (помощ)