20

бсп лозунг

преди 2 години

до всяка машина , обслужител !

19

Георги Илиев Митев

преди 2 години

Епиграма : Пари за - Ц И К и Р И К - за пенсионерите ритник . Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Потърпевш от милицията, военните, военните медици, полицията, медиците, институции и граждани.

18

Анонимен

преди 2 години

Модификация на софтуера? Значи ще заложат отрано в софтуера такива изборни резултати че Славчо да може да състави правителство

17

Анонимен

преди 2 години

Няма нужда да се разкарвате и да си губите времето да гласувате. Те машинити вече си знаят за кого ще гласувате и ще пуснат гласа ви вместо вас. На есен ще преизберем Кадафито с 90.8%

16

Анонимен

преди 2 години

Най-добре хунтата на фигуранта да вземе и да си направи резултатите и процентите както си иска. И без друго ще фалшфицират изборите. Няма нужда да харчат милиони за машини. И няма нужда изобщо да ходим до машините. Всичко вече е нагласено.

15

Анонимен

преди 2 години

СМЯТАЙТЕ КАКЪВ ПОГРОМ ЩЕ БЪДЕ, ЯВНО ТУ ЛУ ПИТЕ ЗНАЯТ КАКЪВ РЕЗУЛТАТ ГИ ЧАКА, ЩОТО ЗНАЯТ КВИ ФАЛШИФИКАЦИИ И ПОКУПКИ СА ИЗВЪРШВАЛИ... ВИЖТЕ ГИ ТУ К КАК РЕВАТ ОЩЕ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ! ЗАЛАГАМ, ЧЕ СА ПОД ВЪПРОС ИЗОБЩО ДДАЛИ ЩЕ ВЛЯЗАТ!

14

Анонимен

преди 2 години

Машинно гласуване, означава и поддръжка! Забавно е как хора, които нищо не разбират, коментират и изказват мнение. Ще се плаща, разбира се!

13

реалист

преди 2 години

Изборите ще бъдат провал.

12

Анонимен

преди 2 години

Новите избори ще бъдат използвани от старата ком номенклатура да си върне изгубените позиции. Че поизгладняха за десет години и сега вият на умрело. Това се видя още от първите действия на служебния кабинет.

11

Анонимен

преди 2 години

ЦИРК не ги ли предложиха кои да са от ИТН - тия съвсем ни взеха за мезе, а дори дългия не се мръдна от партамента си, а само драскаше некви небивалици у фейсо

10

Анонимен

преди 2 години

С тази нова поръчка ЦИРК потвърждава, че предната им поръчка не е била ОК. Предната искаха и машини и логистика за още 2 избора (2-кръга президентски избори). С новата е без машини и без логистика за парламентарните цената е пак близо до сумата по първата им поръчка. И го слушам този Томов, за нищо нямат яснота все още умували!

9

аз

преди 2 години

е стига бе - тия новите на разспиха от харчове за тия избори, а уж немяше да се харчи повече нищо, дори и учиндолски фейсбук маняк надълго ни разясневаше че няма да се даде и стотинка повече

8

Бай тошо

преди 2 години

По-правилно е да се пише ЦИРК с нова поръчка

7

АнонимеН

преди 2 години

ОЛИГАРХИЧНА БЪЛГАРИЯ РАБОТИ ЗА ОЛИГАРХИЯТА!! САМО ПРЕСТЪПНА ПАРТИЯ МОЖЕ ДА ИСКА ЗАКРИВАНЕ НА КОМИСИЯТА ПО ОТНЕМАНЕ НА ПРЕСТЪПНО ПРИДОБИТО ИМУЩЕСТВО! ТЪЙ, ЧЕ ПО ДОБРЕ ИЗБОРИТЕ ДА СЕ КАСИРАТ А СЛУЖЕБНОТО ДА ПРОДЪЛЖИ ДА СИ БАЧКА :D ИТН С ЦЯЛАТА СИ НАГЛОСТ ЗАЯВИХА, ЧЕ НЕ ИСКАЛИ С ГЕРБ, НЕ ИСКАЛИ С ДПС НЕ ИСКАЛИ С БСП!! ТО ОСТАНА САМО ОЛИГАРХИЧНА БЪЛГАРИЯ!! АЗ ПЪК НЕ ИСКАЛ ИТН С ОЛИГАРХИЧНА БЪЛГАРИЯ!

6

АнонимеН

преди 2 години

КАСИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ПОЛОЖЕНИЕТО СИ ОСТАВА СЪЩОТО :D И , ЧЕ СЛУЖЕБНОТО ЩЕ УПРАВЛЯВА ОЩЕ ПО ДЪЛГО :D ЗА ГУРБ СВЕТЛИНА В ТУНЕЛА НЯМА :D

5

Анонимен

преди 2 години

А на бас, че поръчката ще я спечелят наши ора? Всичко е нагласено още миналата година. Мутрите плащат, преврата върви. Вече единствения ни шанс остава тези наистина да са толкова зле, че и това да не могат да направят. Което, поне до тук, изглежда неизбежно.

4

АнонимеН

преди 2 години

НЕКАДЪРНИ СА СПОР НЯМА! :D НО ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ АПРИЛ БЯХА ЗАКОННИ И ТОВА ЗНАЧИ, ЧЕ ГЕРБ НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ :D АЗ НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ КАСИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ ТАКА ЩЕ ИМА ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ДА СЕ ОСИГУРЯТ ПОВЕЧЕ МАШИНИ И ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЗАГУБИ ЗА ИЗЕДНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ!!!

3

K0rNELA

преди 2 години

Гърбави тролчета, заработвате ли жълтите стотинки?

2

Анонимен

преди 2 години

Има ли нещо, с което Президента да се е захванал и да не го е оплескал??

1

Песимист

преди 2 години

Тези избори ще бъдат пълна скръб. Ще настане хаос от безхаберието на правителството. Къде с машини, къде на хартия, ще видите.