13

Анонимен

преди 2 години

Във ВМА именно един млад доктор така арогантно се отнесе към мен, че няма да се върна и за безплатен преглед. След като не успях да си ползвам платения втори преглед в рамките на месец, защото той беше решил да излезе в отпуска, започна да ми цитира поговорки на латински това надменнолеке, все едно само той знае какво означава това, все едно така ще му пораснат малкитетопки. Нищожествамръсни. Не заслужавате и един пациент, непрофесионални недорасляци.

12

Анонимен

преди 2 години

А той няма и 40 години,а е шеф от доста време.Като цяло у нас шеф и директор се става по наследство.Директора на ИСУЛ е на има нема 35 години от ГЕРБ е отново.Майка му и баща му също така са директори на болници.И от къде тези пари и на двамата да си купят толкова скъпи автомобили.Шефа на ИСУЛ има няколко,като с тази която ходи на работа е за 200 000 евро.

11

Анонимен

преди 2 години

И там трябва да се направи проверка.Там на пенсионера сина му е шеф. При това не е от скоро.

10

Някой

преди 2 години

Няма угодия за примитивно мислещи! Прегледът е безплатен, но премахването на бенките вече е с пари! Със сигурност оттам ще си избият парите, и в това няма нищо лошо!

9

Анонимен

преди 2 години

Искат да кажат без допълнително заплащане. Защото ние отдавна сме си платили авансово.

8

Анонимен

преди 2 години

Още преди мноооого години, да речем едни примерни 15-20 години, не помня вече колко, някой министър беше изревал "Как може така шефът на Пирогов да взима 50 000 лева заплата месечно?!" и после директорът на Пирогов го беше поканил в болницата и намери начин с нещо да му извие ръцете и да го наплаши с влияние и после министърът се извиняваше пред цяла България. Да не мислите, че шефовете във ВМА взимат по-малко? И че не упражняват влиянието си с връзкарство и не заплашват хората да си мълчат?

7

Анонимен

преди 2 години

Само чернокожите могат да се пекат на слънце.

6

Анонимен

преди 2 години

Във ВМА - София са едни от най-големите некадърници в България. То хубавата техника заплатена на познати техни фирми с наши пари не означава, че докторът е читав.

5

вма

преди 2 години

Ще преглежда син Кантарджиев с жипката за 250000евра...безплатно хааааа

4

Анонимен

преди 2 години

Весел Кантарджиев го хвана срам от банковите сметки и е решил да се сети за добродетели на лекарската етика

3

Анонимен

преди 2 години

Е то във ВМА имаше някой друг добър дератолог на времето и си струваше да се отиде, ама вече няма, но пък сина на Кантара винаги може да ви пребере парите

2

Анонимен

преди 2 години

безплатно е само сиренцето в капана !!!

1

Анонимен

преди 2 години

медицински престъпления ЯТРОГЕНИЯ !!!