21

Анонимен

преди 2 години

Композиция - любителска, съдържание - елементарно, естетика - неоткриваема. Поздравявам твореца за добрия избор на спонсори.

20

хахаха

преди 2 години

БИ, БИ, БИ картинки!

19

Петър

преди 2 години

Бива ги снимките. Тук сме се събрали все едни"майстори".

18

ан

преди 2 години

След 20-30 години със сигурност ще има по-стойностни кадри като картини:) Тези не ми харесват. Никак.

17

Щирлиц до Просото

преди 2 години

В днешното бездУ.ховно време,малцина са тези,които ще се опитат да покажат душевността в подобна фотография.Може би след десетина години,знам ли?Иначе поздравления за коментара.

16

майстор

преди 2 години

Доста са увиснали девойките:)

15

голяма работа

преди 2 години

Разголили телата на продажни каки и ги снимали некадърно. А ако разголят душата на някого и се забавляват и го снимат и със сребърната лъжичка в устата. Още по-неприятно:(

14

ПроСоТо

преди 2 години

ИЗКУСТВОТО да придадеш художественост на снимки с голи човешки тела НЕ е "Лъжица за всяка уста"!...Некои си мислат,че една "мекапорнография" би минала за "изкуство"..Но не!...Снимките не са пошли,но..нищо особено..Голи женски ***,нищо повече....Ако фотографката е амбициозна,може некой ден да издокара и некой шедьовър..Голо тяло,добре,но ако липсва ЛИЦЕТО и ДУШАТА в него, си е направо "Кадри от женската баня"../съвета ми е безплатен за авторката на снимките..Едно "мерси" стига..ха ха!/..

13

Анонимен

преди 2 години

Тази навремето се водеше гадже на Камен Воденичаров,макар всички да знаеха какъв е той. Беше манекенка и май някаква братовчедка на Р. Кишишев. После явно е попаднала на хора и направила кариера...

12

Анонимен

преди 2 години

До ДоволенАми организаторът работи в Турция, има известно влияние от там...

11

читател

преди 2 години

Кураторът на изложбата се подвизава в Турция, също като организатор.това донякъде обяснява избраните сюжети на снимките.Като любителско начало не са лоши.

10

Sasha Grey

преди 2 години

Тва ли ви е таланта! Къде къде по-талантливи има!

9

Художник-Бръснар

преди 2 години

Ако е художник и ги е рисувал-да му признаеш таланта, но с фотоапарат и растерни програми да се правиш на художник и то снимайки пошли сцени с голи задни части, е обида за изкуството! За съжаление много новоинтеригенти се навъдиха, които за да се наредят до "Елита", трябва да обожават и се прехласват по всякакви пошли новоизкуства, като от това печелят набедените "художник-фотографи" Затова и така злобно реагират на негативните коментари :)))

8

Доволен

преди 2 години

Ей, гоУем талант, гоУемо нещо, нема що. Аз , като про100 парче, питам кое му е таланта на голеУ г.з? Да разкрият на нас-простосмъртните, къде е линията на развитие тук, да снимаш голи дирници? Айде , нема що...

7

Анонимен

преди 2 години

На това какво му викат. Живопис ли. Аз съм правил къде къде по хубави снимки от тези. Но аз не живея в Париж и не съм жена да си вдигам краката пред който трябва. Поне да беше намерила момичета с хубави тела а тези прости.тутки на нищо не приличат.

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9Не, не трябва. Направи ги ти, като ти знае толков устенцаат ... мършоу смешна.

5

Анонимен

преди 2 години

Къде тук са творчеството и таланта?! Плацикат се три жени и някой щрака с апарата... Голямо майсторство-голямо чудо невиждано... Колко години трябва да имаш фотографски стаж и непременно ли трябва да си художник-фотограф за да направиш тези снимки?! Някои държачи на фотоапарати се взеха толкова насериозно, че сами си повярваха... Снимат три *** и вече са майстори... Смешни хора!

4

Защо?

преди 2 години

А защо само женски тела питам аз? Естествено пак сме ощетени!

3

Пиявица

преди 2 години

В "подземния свят" не носят ли бански като се къпят в реката или случайно са ги забравили?

2

Анонимен

преди 2 години

Леонардо, ти си явен чикибоец, каква красота има тук, освен в твоите фантазии?