21

економикс

преди 2 години

Харчим 180% от заплатите. И остават и за малдивите.

20

SHEFA

преди 2 години

Е МН0Г0 ХАРЧИТЕ ПА Т0ВА Е БЕЗУМИЕ 3/4 -ТА Т0ВА СА 165ЛВ-НАМАЛЕТЕ ТЕМП0Т0.

19

Св

преди 2 години

Хареса ми сравнението къде си набиват европейците спестените пари и неевроейците - българи. Типично за нас - тухличката да си купя - златото за мен. Да си намеря наематели да ми работят.

18

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 2 години

Вие не казвайте на туристите от къде да си набавят храна !!Няма да плащат 10 или 14 лева са сyпичка.На ол инклузив пък има по много манжаре.

17

бг

преди 2 години

Баровците -в Занзибар -ние бедните -в Хисар

16

Taню

преди 2 години

Давай Гaньооо.... зАведи Цуци на Неа Парамоти, изящи по ино хтоподи (или си делните ино), тАгнитйе са убилно у фйейса, а после на консйервички (кеф ти сармички с лозаф лист, кеф ти русинско). МЕТРО И Мазутис ва убичат!!!

15

Некъф

преди 2 години

Харчим три четвърти от заплатата ама за един ден. С тия мизерни заплатки даже и на почивка не ходим

14

Анонимен

преди 2 години

Аз неразбрах как така 2/3 от заплатата дава Българина за почивка на море. Ще ми се да имам заплата от която да мога само с 2/3 от нея да заведа семейството си на море. Аз получавам чисто 2000лв. имам 2 деца. За Варна за 6 нощувки за 4 човека е средно 1000лв. и поне 2000лв. трябва да имам за да кажа че съм завел семейството на почивка

13

Анонимен

преди 2 години

Да отидеш на "почивка" по Черноморието е кофти, освен ако не ходиш редовно и знаеш от къде ще ти дойде "брадвата" , но за неподготвен летовник си е генгбенг на сухо.

12

Анонимен

преди 2 години

ниска заплата, големи разходи по морето и не само, това е крайно тежкото състояние и важна тема, с която никой не се захваща. Колко хора имат средна работна заплата - все по-малко.

11

123

преди 2 години

На човека сътворил тази статистика, дали му хрумва че процента е такъв защото заплатата в България е по-ниска от другите изброени страни, а цените за всички са еднакви? Зор да се напише българите какви са прахосници и как не умеят да пестят...

10

БГ

преди 2 години

Цените за нас и чужденците са еднакви, независимо от държавата, дори техните са па евтини, заради големите туроператори, който дават по ниски цени. За заплатите няма какво да коментираме. Бизнесът трупа пачки, а народа мизерства. СРАМ!

9

Мен

преди 2 години

Да теглиш кредит и да отидеш на клоакоморието-признак за невероятна финансова грамотност.

8

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 2 години

Предварително питайте дали има достатъчно топла вода за Вас.Всеки отговор различен от категорично "Да" означава - бягайте!!

7

Беден човечец

преди 2 години

Аз затова не харча за никаква почивка....нито ми стигат, нито имам време! От 8-ми клас не съм ходил на море...всъщност никъде не съм ходил от 35г. После викат, че при Тато било лошо...друг път! Никоя врата не се заключваше и жените бяха истински...кебапчетата и бирата също:-)!

6

Анонимен

преди 2 години

Кой *** измисли тази статия..? Тя се отнася за крадливите политици и техните доходи ! Кой то има пълно чекмедже ще ходи на почивка, а заспалия народ да го духа !

5

клуб импексова

преди 2 години

не е верно бе , българина е беден .

4

Анонимен

преди 2 години

Е то при по-ниска база (заплата) е лесно да изкараш висок процент

3

АнонимеН

преди 2 години

И ПОВЕЧЕ ХАРЧИМ ПРИ ТИЯ МАЛКИ ЗАПЛАТИ ЗАРАДИ СЪСИПАНАТА ФИНАНСОВО ДЪРЖАВА ОТ БОРИСОВ!

2

Вероятно

преди 2 години

Сигурно става въпрос за заплатата преЦедента.