7

Скруч

преди 2 години

До УжасТ. Поне да беше мъничко запознат с проблена.... Ясно е, че ще си гласуваш за ония, дето ни закопаха!

6

Стоян

преди 2 години

В България освен за полицаи прокурори съдии и лекари друго не се коментира.Като изключим политиците.Колкото до БСП като " партия на народа" да погледнат малко и обикновения човек.

5

Анонимен

преди 2 години

не виждам защо да е неадекватно закриването на районните съдилища и районните прокуратури в общини, чието централно селище е било с 3500-4000 души, а сега е с 1500- 2000 човека. Навремето, през 50-те години на миналия век , учех гимназия в с.Габаре . Веднаж на 2 седмици, а в извънредни случаи веднаж на седмица, идваха 1-2 състави на районния съд, стояха 2 дни, разглеждаха дела и произнасяха присъди. Не зная в Габаре да е имало 6-9, а в Бяла Слатина - 20-ина адвокати.

4

Анонимен

преди 2 години

На следващите избори - БСП под бариерата. Те си знаят защо

3

Bai Asen

преди 2 години

То не само районните имат нужда от закриване, а като гледам как върви делото с убиеца на Милен Цветков, което е ясно като бял ден и останалите искат закриване!

2

Ужас

преди 2 години

Много простотии надробиха новите.Зорлем ме карат да гласувам за предните.

1

Диана

преди 2 години

Като изхождаме от презумпцията, че БСП лъже, нека видим какво точно лъже тук. Значи, тук заявяват, че не били съгласни с действията на ВСС и щели да участват в демонстрациите против това решение. Лъжа! ВСС действа по техни инструкции - ако не направят това сега, няма да могат да го направят после защото не е правилно, но за тях е удобно някои дела да се гледат под "друга шапка". Всички знаем, че ВСС е БСП в сянка. Колкото до санкциите от САЩ, много шифровано се говори за "обгръщане" на завесата.