9

На Науката Вярваме

преди 2 години

Такова Нещо като Недостиг на Въглехидрати няма, по простата причина, че организмът сам си произвежда Въглехидрати при нужда и липса и процеса се нарича ГлюкоНеоГенеза, което преведено буквално значи Създаване на Нови Въглехидрати!

8

Анонимен

преди 2 години

Всички модни диети, започващи с "ниско-" и "високо-" са измислени от неуки и неграмотни хора. Нормалното човешко тяло има нужда от всички хранителни вещества,придобро съотношение между калории и движение и засиленприем най-вече на плодове, зеленчуци, ядки и семена.

7

Анонимен

преди 2 години

В огромните колочрства, които поемаме, всички въглехидрати са вредни. Били вредни само рафинираните! Що за глупости! Недейте, че някой умнокрасив ще вземе да ви повярва, че запекут му е от липса на въглехидрати, а не от липса на течности!

6

tt

преди 2 години

Постоянното ядене на високо въглехидратни храни, води до постоянен глад и тъпчене с буклуци.

5

Анонимен

преди 2 години

До 4Ем не всички имат нужда да са култиристи ;)

4

Анонимен

преди 2 години

Това с глада е пълна дивотия. Без въглехидрати губиш чувството за глад. 0 въглехидрати-> 0 инсулин-> 0 чувство за глад. Обаче и 0 възможност за запазване на мускулната маса без инсулин в кръвта.

3

Анонимен

преди 2 години

Статия за вредите от липси на фибри, а бе за липсата на въглехидрати...

2

Анонимен

преди 2 години

Глупава статия ...Постоянен глад може да имаш, акп думкаш по есна голяма.опаковка с бонбони M&M с кафето сутронъа, вупреки че ще минеш дневната препоръчителна доза въглехидрати два пъти и то за физически активен мъж

1

Анонимен

преди 2 години

Акед. Проф. Дц. Д-р. Атанас Узунов няма да се съгласи с тази теория !