52

Гошо

преди 2 години

Хвърляме вълната и носим дрехи от поли естер.Парадокс на съвременната икономика. ДА НЯМА ЛОГИКА.

51

Кера

преди 2 години

До МилиониПуловери Мдааа, ама далавера нямааа

50

Кочо

преди 2 години

Поредният анормален процес. Тя и поговорката ни говори, че тази ситуация се повтаря: вода гази, жаден ходи. И до кога ?

49

Анонимен

преди 2 години

Така е като нямаме текстилна индустрия. Всичко беше ликвидирано след 10-ти ноември.

48

Краси

преди 2 години

До СаtДа, точно Бойко е виновен за този проблем. Както и за това, че си прищипах просъта миналата година и ми падна нокътя... не чувам заветната дума, Оставка? Ама сеге не пищите против онея ***, дето смениха цялата държава за да седнат те, нали?

47

Анонимен

преди 2 години

това може да се прави само от хора които не познават истинския Бог, нямат мъдрост от Него и презират Неговите морални закони и дарове, каквито са всички живи творения на Бога като растения, животни и хора с изключение на някои опасни видове като влечуги, хищните зверове и нечестивите безбожни хора каквито са всички злодеи - лъжци, крадци,клеветници, изнасилвачи,крадци,убийци идолопоклонници,расисти и др. врагове на Бога и слуги на дявола. като не искат да използват вълна да я подарят на бедните

46

Анонимен

преди 2 години

Фалшива евтина вносна вълна. Там е цялата работа. Така е и с меда и с много други работи.

45

читател

преди 2 години

Вълната им е ***.Няма чисти породи овце.Да погледнат какви са овцете и вълната в Австралия и тогава да разправят.Има десетки категории вълна по дебелината, дължината и структурата на косъма.Съответно за различни цели.В Австралия се изкупува вълната от над 60 милиона овце.Овце, а не пасящи четирикраки.

44

Строг мили(ци)онер

преди 2 години

Вълнен каскет му трябва на прокурора.

43

Животновъд

преди 2 години

Гешев веднага посъветвал : "Не хвърляйте вълната - изпратете я на Фигуранта , за да може да плете зелени чорапи докато зема ареста през зимата .Ще му е студено там! "

42

Анонимен

преди 2 години

Стига бе, вълната била ***, отпадъци са тези които са написали това,няма по-качествена суровина за производство на дрехи и тъкани от вълната,разбира се след подходяща обработка. Идете да си купите пуловер или зимно палто от 100% вълна, под 400лв няма. Сега модерното е дрехи от пластмасови бутилки, които алергизират , запарват и са токсични, но за сметка на това суровината е стотинки а продават после с марж 500%.

41

Анонимен

преди 2 години

До 40Баба ти само овце е гледа за вълна, предяла какво има. Сега пък породи

40

ДДТ

преди 2 години

Има съвременни възможности за използване на овчата вълна. Например топлоизолация на фасадите с листове пресована вълна.Природата се е погрижила да сътвори почти съвършен материал ,щом е облекла с тях животните.

39

МилиониПуловери

преди 2 години

"Става дума за 3 хиляди тона вълна годишно"...От 3 хиляди тона вълна стават 3 милиона плетени пуловери. В краен случай, вълната може да бъде раздадена на желаещи, които да си я обработят за прежда или филц.

38

Анонимен

преди 2 години

То си е написано, че вълната не е качествена и за това, не може да се продаде! Такива породи овце гледат! Специално за месо, не за вълна!

37

БАЙ ШИЛЕ

преди 2 години

Накалпав ..Й вълната му пречела

36

Анонимен

преди 2 години

До 35По твоята логика утре и ако арабите спрат петрола и ще косите на ръка ли :) Или ако западните фирми си приберат тракторите, ще ореш с коня ли :) На какъв се правиш точно ?Имаш частен бизнес търси си ,къде да изнасяш стока, а не да обиждаш съгражданите си. ИТ сектора не ти е виновен ,че неможе да си намериш пазар, зашото си изостанал и чакаш от небето да ти дойде всичко. Всеки ден хиляди фирми рекламират и търсят пазари. Ти да не си по умен от тях.

35

МногоВъзможности

преди 2 години

Най-добрите топли завивки и зимни дрехи се правят от вълнени тъкани. Вълната може да обработва до прежда или филц. Китайците могат да изкупуват вълната.

34

Анонимен

преди 2 години

До 35Виждам кой е отпадака. Ит сектора си работи и наема всеки ден стотици хора. А вие само рввете... искаме пари , искаме пари .Ами хубаво ама ние отпадъците НЕ неискаме да ви даваме:)) Твоята вълна или Рози въобще не ме интересуват. Нито вълна ям, нито рози. Като искате да сте играчи работете, а не само да хленчите. Онзи ден турци идваха в съседна фирма да търсят стоки . Хората обикалят света и предлагат и търсят. Ти като искаш реви си... се там

33

Саt

преди 2 години

При Бойко държавата направо е загинала, изчезнала, няма я, изпарила се е!! Тоз само за пари говореше за някакви несъществуващи 'магистрали'. Уот да фак? На същия хал са и розо производителите и кой знае още кои производители и какво!Чакам следващите..