290

Анонимен

преди 2 години

Кацаров е опасен за здравната мафия!!!Той много добре как организирано със властта се източва здравната каса. И това няма да му бъде простено. Лошото е, че хората нямат представа за процесите в дълбочина и масово се подвеждат от внушенията в медиите на мафията. Например, истината за Дянков е, че не той е прехвърлил парите, а това се случи по нареждане на ДПС. Той се възпротиви и затова беше отстранен и получи обвинение, което отпадна в съда. А многознайковците да прочетат книгата му за мафията.

289

До КЛ

преди 2 години

Отговорността трябва да я поискате от Кацаров. Той беше зам министър, когато приеха безумни решения и сринаха здравеопазване - талони, недобро финансиране на много пътеки, липса на профилактика! Искайте обяснение и от Дянков, който прехвърли огромна сума пари от Здравната каса в общия бюджет. Да видим какво ще стане с престъпника Спасов от Правителствена болница.

288

Анонимен

преди 2 години

То цялото служебно правителство и президента са опосни за страната.

287

КЛ

преди 2 години

А господин Кантарджиев ще поеме ли своята отговорност за 17-т хиляди починали до момента от ковид19. Щото е много лесно да се плюе по Стойчо Кацаров. Неадекватните действия на Борисов и факта, че ги наложи на НОЩ и на Костадин Ангелов персонално доведоха до лошите резултати. Некомпетентния "български" модел тип ластик - да не дразни хората, че пак да гласуват за него. Вместо да се оттегли с достойнство...

286

Анонимен

преди 2 години

Кантарджиев, ти какво промени или опита да промениш в здравната система? Или просто си го въртеше според вятъра? Откак вкарахте здравната каса по спуснат от незнайно кой проект, все по-зле става и ще става.

285

КАНДИДАТИТЕ

преди 2 години

НЕ СА ЛИ ВИ ПРОТИВНИ, които сега са кандидат депутати ??? Хора с текущи съдебни дела, бизнесмени престъпници, ДОРИ АРАБАДЖИЕВИ семейство са кандидат депутати ще оправят туризма и своя бизнес. разни актьори, актриси, певци, шоумени, чалгари, спортисти, борци малко ни беше Бодигарда, а още напъват борци и ММА бойци, които си нямат и грам интелект нито образование нито знания, за да управляват държавата ни.

284

ЧЕРВЕНИ АФЕРИСТИ

преди 2 години

НАБЛЮДАВАХ ИЗЯВИТЕ НА ЦЯЛАТА ШАЙКА НА РЕЗИЛ ГАДЕВ- ПРОТИВНИ, НЕКОМПЕТЕНТНИ, ЗАТЪНАЛИ В ДАЛАВЕРИ, ВЕРНИ НА ЧЕРЕПА И ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ.

283

Цък Язък

преди 2 години

Други пък се уреждат точно след пенсиониране на сладка мека лека, лежерна работа на административен управленски пост, богопомазани, за да си докарат добавките към пенсиите.

282

hehe

преди 2 години

Мерки и теглилки...

281

Анонимен

преди 2 години

Е, кой ги изгони? кадърните българи напускат вече 30 години. Хайде да не говорим глупости, през това време доста правителства се изредиха. Герб могат да поемат вината само за последното десетилетие и то не за цялото, защото имаше три служебни кабинета, плюс Орешарски който кара единадесет месеца.

280

Анонимен

преди 2 години

До много шумЕ, нали много шум се вдигало? Па умрели много! Трябаше да ви оставят март 2020-та да се веете, както съветваше Кацаров щото *** само като го подпре отзад разбира за какво става въпрос. Първи сме по пушене, пиене, от там инфаркти и инсулти в Европа. Ами естствено ще сме първи по смъртност. Кой изгони кадърните българи? 800лв.за микробиолог??!! Една продавачка 1200 чисто!Спри им"мамбото"и се реди на опашка с чаове пред болницата като в Англия. *** народ, слаба държава!!!

279

много шум

преди 2 години

За този пенсионер, със заслуги да сме на челно място в света по смъртност от Ковид се вдигна повече шум отколкото атентата във Сарафово....я се спрете малко.След 30 г като директор-време е за пенсия. А относно защитат от работещите там---ясно е какви незаслужени бонуси са получавали.....и сега ги е страх, че мамбото свърши.

278

анонимен

преди 2 години

Не само Кацаров е опасен за здравната система.Рашков е опасен за правоохранителната,регионалната министърка за своят ресор и т.н.Това правителство е вредно за страната и колкото по скоро си тръгне токлова е по-добре.Освен действията "стани ти да седна аз" нищо друго не прави.

277

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 304Не е хитрец Кантарджиев, а Кацаров, дето никога не е бил лекар е некадърен, отмъстителен комплексар. Те в ДСБ-то май само такива останаха начело с Гнома. Сега иска да маха шефа на Търговския регистър защото е получил отказ от регистъра за некадърно изготвените документи за смяна на шефа на Алексадровска. От регистъра му отговарят, че колегата му земеделкия министър е пуснал документи за индентичен случай и са приети. Просто трябва да спазва закона. Няма бойкот. Уволнявай на макс

276

Анонимен

преди 2 години

Старият хитрец и убеден комунист Кантарджиев се мисли за недосегаем и това е съвсем естествено след като 33 години си прекарал безметежно на пост директор. Мдааа...но и най-хубавите приказки един ден приключват.

275

Анонимен

преди 2 години

Ето сега е момента Кантарджиев да се запише доброволец в ковид отделение. Лично да се запознае с ковид болни, че досега ги е гледал само по телевизоро. Да облече космон автския костюм и да се поти в него по цял ден. Ама то не е като да даваш по 5 брифинга на ден и да обикаляш банкетните маси.

274

Анонимен

преди 2 години

Около фигуранта сами мушмороци метат ли метат пътеката, но есента иде к листата ще затрупат всичките му пътечки към втори мандат. Това единствената му цел с това ужким демонстриране на спосибност за управление. Може би през 1956 г доброзорлем щяха да повярват. Смешници. Да ги отсвирим веднъж заеинаги. До-виж да-ама-не.

273

Менделсон Бартолди

преди 2 години

До ха-ха-хаАз пък чувам само грухтенеjf на антигерберските *** мечтаещи за нацистко-комунистическа диктатура. Да ама не! Ще останат неприятно изненадани и ще заквичат и те :)))

272

Този нахалник

преди 2 години

Мамата си трака, Кантарждиев с половин милион.

271

Анонимен

преди 2 години

До какво падение стигнахме - доцентите да си отмъщават на професорите, ха ха ха