30

Анонимен

преди 2 години

Подай си оставката, бе Ива Христова. Защо не си подаваш оставката в знак на протест?

29

Анонимен

преди 2 години

И ас искам да ме дьржьт доживот на сладка и добре платена дьржавна службица ама няма

28

Анонимен

преди 2 години

Червеното зло , си е голямо зло. Ще бъде изтребено скоро. Преди избиваха с помощта на съвецката армия, сега по друг начин.

27

Гери

преди 2 години

До АнонименВ затвора отиват виновните, вие знаете кои са те, този господин е невинен!

26

пепи

преди 2 години

Дугарко Ива що поехте поста отличен специалист за др Катранджив говори защо не протестира Така е унас въшката на челото Срам позор

25

До сата нато

преди 2 години

Както каза проф. Кантарджиев по въпроса за спестяванията му, на никой не пожелава да събира пари, за което той и семейството му са събирали и по начина, по който е станало. Човекът е събирал пари за лечение, а голяма част от парите са от застраховка живот, направена за служителите на американската фирма, в която е работела починалата му съпруга.

24

Сата НАТО

преди 2 години

Между другото, за всеки подпис негов последните 400 дни носи отговорност и за всеки лев от имуществото си, дължи обяснение на КПКОНПИ. Нали така? И все пак не е спестявал заплатата си без да яде и да си купува дрехи. Ако има някаква разлика в повече, редно е да му се конфискува, плюс глоба за облагодетелстване чрез служебно положение...

23

Анонимен

преди 2 години

Така и не разбрахте, че този полузаконен НОЩ нищо не решаваше. Решенията ги взимаше правителството или министъра, а щабът служеше за параван за некадърността на правителството по отношение на епидемията. Точно в това е и голямата им вина, а в професията си може би са професионалисти.

22

Сата НАТО

преди 2 години

А къде е подписката, с която се искат 100 тояги на голо за бай Шиле? Аз ще се подпиша с две ръце. "Човек с широки енциклопедични познания" ако не е само форма на учтивост означава, че не е специалист в нищо. Просто е използвал връзките си да оглави института и се е отдал на долче вита - дрънкане на глупости и пощипване на колежки. Цялостното му поведение точно за това говори. Сега му зимат играчката и злобее. Когато разбере, че връщане назад няма и всичко е приключило, ще дойде и истерията.

21

Така е

преди 2 години

Ще протестират още малко, а после и тях ще ги уволнят за несъгласие с партийната линия на про-руското ни правителство на Фигуранта. Тук не става дума за това кой е професионалист, а да се обезглави държавата, за да може военната хунта да прави каквото си иска.

20

Анонимен

преди 2 години

Ще има място в затвора дано да горите в ада

19

юнак до юнака

преди 2 години

Трябва да пенсионират или уволнят всички от НОЩ заради всяване на паника сред народа и за това, че потъпкаха Хипократовата клетва.Другият вариант е разследване и затвор.

18

Анонимен

преди 2 години

Всички от НОЩ незабавно в затвора!

17

Анонимен

преди 2 години

Май Христова снощи е празнувала по семейно му повишението, а днес сълзи рони пред колегите.

16

Анонимен

преди 2 години

Ще протестират. Всеки си пази кожицата. Ами ако се върне?

15

НОЩ

преди 2 години

За мен Кантарджиев е престъпник,защото през 2020 те първоначално докато нямаше ваксини ограничиха ваксинирането само до управляващите ,силовите структури и приближените на властта. За народа после...докато умре или който оцелее.Колкото и да го хвалите този престъпник факт е,че първите 6 месеца се ваксинираха само властимащите и техните слуги.

14

Бат

преди 2 години

Те са доволни а народа дали е доволен а???????

13

Резултати

преди 2 години

От участие в НОЩ и справяне с пандемията от ковид 19...На второ място в света по смъртност след Перу....само този факт е достатъчен. да бъде съден и затворен до края на живота си.И ако този толкова голям специалист ни докара до тази трагедия...то по малките специалисти докъде ще ни докарат?

12

Дядо

преди 2 години

Госпожо Христова ,мнението на професионалистите няма значение,важно е какво мислят някакви събрани от кол и въже които всичко знаят и от всичко разбират

11

дали

преди 2 години

Вчера , по повод страшно завишените цени на ПСР тестовете в България се появи информация, че частните лаборатории са се откривали с одобрение на същия този Кантарджиев. Та питането е дали влоговете на въпросния, за публикуваха информация, на стойност половин милион лева са само , както сам е писал "от заплати"????? С какво живеят тези хора - с въздух ли и има ли в България КОНПИ и прокуратура? Доктори в държавни институции - милионери! Яко разследване трябва!