15

До анонимен

преди 2 години

Откъде знаеш къде и колко й е тарифата? Ей, опасни сте... нима всички у нас отглеждат децата си по двама? Нима не сте половината деца на разведени или разделени родители? Така й се е получил животът... колко обратни има и деца гледат, за тях какво ще кажете? Наоми ви е трън в очите... луди хора!

14

Анонимен

преди 2 години

До Мен 15В смисъл, новото време е на kurwiтe ли? Питам, защото с това печелеше парите си - тарифата й като ескорт в Саудитска беше 5000 паунда на вечер. Да не говорим, че характерът й е пословично лош.

13

Мен

преди 2 години

Засрамете се... толкова негативни коментари... Когато постигнете толкова, колкото тя е постигнала, елате и ми се обадете! Наоми е икона и ще си живее както иска! Какво ви е направила пък на вас? Красива и успяла... с пари, които не сте и сънували! Я се махайте! С това отрицателно мислене няма да влезнете в новото време, което идва.

12

естет

преди 2 години

тази заприличала на Серина Уилямс

11

АнонимеН

преди 2 години

ТОВА НЕ Е АФРИКАНКА А МУТАЛКА!! КОФАТА НА АФРИКАНТИТЕ Е ЧИСТО ЧЕРНА

10

Анонимен

преди 2 години

НОВОРОДЕНОТО МОМИЧЕНЦЕТО,,,,,,,,,,,ЕХХХХХ Ивета не се научи на лексика и ГРАМОТНОСТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗАСРАМИ СЕ !!!

9

Анонимен

преди 2 години

Тя никога не е била бременна !

8

пияница мистик

преди 2 години

До 3 === Цитат: "И какво стана. Милиони майки го правят, но за тях статия няма. Тази с какво точно в повече".......Ами че е световно известна. Милионите майки ако са китайки, дето раждат на рибния пазар или шият по цеховете няма защо изобщо да се споменават :)))

7

пецата

преди 2 години

Пропагандират раждането на 50+ когато организма на жената е вече тотално генетично увреден и тези гени се предават на детето , след 50 в 90% от случаите се раждат деца с проблеми видими или не видими , деца с проблеми е като мед за фармацевтичните търговци, докторската мафия и т.н., сега това е модата която искат да наложат , обикновенно жените без деца са успяли кариеристки с пари и се мислят начини как да им се измъкнат тези пари

6

Анонимен

преди 2 години

Абе най-меко казано, грозна работа. Живя, вилня при всякакви герои, сега реши да ражда на 51. Колкото и пари да остави на това дете, няма да е много радостно след 10-15 години...

5

мима

преди 2 години

Не берете грижи.Наоми има милиони и все ще намери кой да и помага

4

Сатира

преди 2 години

Пишете повече такива ''статии'', та да забавлявате популацията.Всъщност, какво я прави важна новината?Окуражавате жените да си гледат децата сами? По-добре е двама родители при всички положения от един.

3

Анонимен

преди 2 години

И какво стана. Милиони майки го правят, но за тях статия няма. Тази с какво точно в повече

2

:)))

преди 2 години

"новороденото момиченцето."

1

Анонимен

преди 2 години

***, тая ако се спомине след 10 години ще остави едно малко дете пълно сираче.