27

ББ

преди 2 години

е и Империята доживя да ги управляват турци и индийци...нищо расистко,щом турците са по умни от британците...няма проблем,проблема е ,че турците и руснаците играят в един отбор...и е прекалено лицемерно и...рисковано...Бог да пази САЩ!

26

Анонимен

преди 2 години

Междувременно британската гранична полиция прати кораби тайно до Франция, за да приберат мигранти.

25

до 24

преди 2 години

В момента ги управлява един, дето и него скоро няма да искат. И ще си останат само с "Бог да поживи Кралицата!"

24

Анонимен

преди 2 години

Бахахаа, не искаха да играят отборно в ЕС, искаха да са солов играч. Само че понастоящем малко държави могат да са солови, а ЮК определено не е от тях. Сега и САЩ ще ги ритат и ЕС ще ги ритат и руснаците ще се бъзикат с тях. Само Китай няма да знаят, че дори съществуват.

23

Анонимен

преди 2 години

Ще ви поучава оръхляциии...утре като загазите...ще говорите колко добро партньори са Сащ и как трябяа са ви помагат.Оставихте шепа пенсионери да ви изкарат от ЕС и сега какво ? Имате ли по добър план? Не нали ..седите в безтегловност и ще се репчите да ви махат Митото... ама няма да стане.

22

Анонимен

преди 2 години

Браво на стая Джо ,не це басма на никой ,само от Русия пикае в гащите

21

ХахАха

преди 2 години

Мозъкът на припадащия по стълбите е като интернет браузър-20 страници отворени,17 замръзнали и той не знае откъде идва музиката!

20

Анонимен

преди 2 години

ПРАВИТЕЛСТВОТО НА АНТИФА И БЛМ СЕ ОПИТВА ДА ПРЕЦАКА ВСЯКА БЯЛА ДЪРЖАВА

19

Анонимен

преди 2 години

Откакто премахна санкциите срещу Путин и разреши Северен Поток 2,Джо Байдън е презиран от целия свят!Вчера Камала Харис бе посрещната в Хондурас с плакати Тръмп победи,Ти си нелигитимна и марксистите да си ходят у дома!

18

Сплескан натовец

преди 2 години

Доживях левият тестиссс на ФАЩ да се оплаче от него ,смятай значи щом на англетата им е писнало ,а наште колониални плъхове тука изпадат в овче умиление от всяка америкнаска пръдняяя в тахна генерална посока срам ме е че съм българин заради слгинажа на БЪлгария към страни ,като ФАЩ!

17

наблюдател

преди 2 години

Чак сега ли го разбраха? Като ги примамиха да напуснат ЕС беше ясно, че американците водят англичаните за носа. Да се оправят.

16

Анонимен

преди 2 години

Да гласуват нов референдум за излизане и от Щатите:)))

15

Абе

преди 2 години

Той просто е забравил на коя страна е президент !

14

Анонимен

преди 2 години

Байдън да не дава акъл на Джонсън, защото разплетената дамаджана е пълна с мозък.

13

Питър

преди 2 години

До Анонимен 11Ти също коментираш само по заглавието, нали?

12

Анонимен

преди 2 години

Какво ни занимавате с тия. Нали вече са извън ЕС - да се оправят!

11

Анонимен

преди 2 години

Ха добър ден! А вие какво очаквахте? Не сте ли чували фразата "нов световен ред ръководен от САЩ"?

10

Питър

преди 2 години

До wasteТолкова човечен беше Тромбона, че нищо човешко не му беше чуждо: 24 обвинения за изнасилване, плаща подкупи на грозновати порнозвезди да си мълчат колко малка е чурката му, рекламира (срещу пари) нахут и сухи пасти на бюрото си в Овалния кабинет, полицията стреля по протестиращи, за да може "човечния" да си направи снимка с обърната наобратно Библия, "инспектира" бункерите на Белия дом, когато отвън се съберат повече от 100 души... Човек с главно К

9

Америка в слабост

преди 2 години

САЩ са в много деликатна ситуация.Докато ЕС и Германия са осъзнали ,че в 21 век са глобално джудже;Англия е осъзнала ,че вече не е владелката на моретата;Русия,че епохата на Ссср приключи;Китай,че чак 22 век ще е супер сила,то Америка не осъзнава детайлите.А те са ,че не сме 1950 и че не сме в плана Маршал ,където ставаше да се командва от Вашингтон с писма,обаждания и спец пратеници.Америка е с намаляваща сила и не спази ангажимента си да смаже ислямизма.Позволи на Ерддоган да обижда.

8

Питър

преди 2 години

И какво общо има изнесеното в заглавието с реалното събитие, описано в текста: "В понеделник повече от 10 депутати от американската Демократическа партия изпратиха писмо до президента Джо Байдън да окаже натиск върху британското правителство да не намалява помощите си за чужбина."