116

Dinosaurus

преди 2 години

Щото зеления чорап Радев, както и назначените Рашков и Янев хич не са пенсионери.Чорапа взе 6 заплати по 38000 лв, общо 230 бона, като се пенсионира, ама за него не важи правилото, само за "враговете". И още от вчера е ясно как тотално ще се манипулират и фалшифицират изборите, щото 1500 машини няма да се внесат и хората в големите секции просто няма да успеят да гласуват. Обаче служебните колят и бесят, все едно че са упълномощени да управляват, а не назначени да проведат избори

115

Анонимен

преди 2 години

До До Стратега======================Oсобено ако са *** и десерасти.

114

Хост

преди 2 години

Никакви пенсионери на държавни постове включително министри, президенти и премиера!

113

До Стратега

преди 2 години

Всички частници милионери в затвора до девето коляно !

112

Стратег

преди 2 години

Всички работили на държавна работа трябва да бъдат уволнени и сменени и да се почне на чисто.

111

Анонимен

преди 2 години

Голям рев за тая гербаджийска калина. Какъв принос има в медицинската наука? С управлението на кризата се *** според всички международни критерии независимо от хвалбите от джипката. Да изчезва. БЛС пък е верен на шайката и не е критерий за нищо.

110

Анонимен

преди 2 години

Оставка на Кацата случайния министър ,без ден трудов стаж като лекар

109

ББ

преди 2 години

До РУМЕН РАДЕВ..?то боко и по дрът и крадлив,предател като поп кръстьо е...кои ще го уволни???

108

Анонимен

преди 2 години

Стига сте ревали. Кантарджиев е стар като пирамидите. Време беше да ходи да си гледа внуците. Може да работи в Лидл като охрана, ако още му се работи. Той е един бюрократ. Не е лекуващ лекар.

107

Анонимен

преди 2 години

Този на КЕВР също трябва да го изчегъртат, той е доста възрастен и заробва българите с непосилни цени, ама на него не му пука.

106

aa1830

преди 2 години

Това се казва приемственост. Този министър уволни всичко де що има. Кантарджиев не го знам къв специалист е, но говореше разбираемо, 33 години е работил на това място, колегите му застават зад него - най-малкото не заслужава такова отношение, особено на фона на последната година.

105

Анонимен

преди 2 години

Пожарникарите на колко се пенсионират, май и Бойко е пенсионер, той е 4-5 години по-голям от Радев.

104

Гражданин

преди 2 години

Е какво от това ?! За съжаление такива като тоя новоизлюен министър гледат и се съоб разяват с изискванията от ПО-ГОРЕ,а не по ЦЕЛЕСЪОБРАЗНОСТ ?! Абе,Кацаров,само не кадърник вади от действие ДОКАЗАНО СПОСОБНИ ХОРА,независимо от възрастта им,а на всичкото отгоре господин професорът е ВОДЕЩА ФИГУРА в своята област ?!Е,служ богонецо, още какви зулуми са ти поръчани да направиш за времето КОЕТО ТИ остава да си министър ?!?!?! Долна инсинуация !!! И теб няма да те запомни с добро !!!

103

Анонимен

преди 2 години

Кантарджиев е "навършил години" но лични съветници на заплата на 75 може. На всички им е ясно какво се случва: червен военен преврат. Даже не се крият.

102

Анонимен

преди 2 години

Кантарджиев е роден 1955 г., което означава че е поработил и след определеното време за пенсиониране. На 66 г. си е време за почивка.

101

Анонимен

преди 2 години

Управлявал кризата?Откъде,та той от медиите само се подиграваше на хората.Милиони бъюгари искят да бъде съден и е късмет ,че си отива в пенсия,дяже без обръснат мустак.

100

Анонимен

преди 2 години

Нормално е, щом човека е навършил години. За всеки един в страната е това правило.

99

Сат Н

преди 2 години

проф. Мира Кожухарова е само на 71, а е съветничка на Кацар ли е, Бъчвар ли е-=====- И? Какво е общото между деата случая? Къде виждаш аналогия?

98

Анонимен

преди 2 години

лекарят доказан професионалист и специалист го пенсионират-====- той не е лекар. И е меко казано съмнителен специалист.

97

Анонимен

преди 2 години

Какво му е кадърното на Кантарджиев? Какво е открил?Какви научни публикации има?Какво правят в този институт?