174

ШибиРиби

преди 2 години

И тоя бacтyн беше военно аташе във вашингтон. Да си бил аташе в сащ и да лобираш за грипен трябва да те е блъснал ЗИЛ малко преди това. Янев Янев пиле шарено

173

Гербер

преди 2 години

До 188. И за какво ти е оня? Ами нали не го искахте? Той вече е обикновен гражданин и не е длъжен да се появява никъде. Ами вие май още го сънувате и имате *** от него.

172

Гражданин

преди 2 години

Аз много "уважавам" президентството, защото там работи един страхотен служител, назначен точно за борба с корупцията. Ако не се сещате, казва се Пл. Уз.

171

Охо-Бохо

преди 2 години

А имаше едни хора от една партия там за тях корупцията не беше ли само "Усещане"? Мисля ,че един премиер ,който разбираше от всичко той така мислеше за корупцията и неговите квачки от страни и те така повтаряха. Жалко за тоя народ свел глава и си трае.

170

Анонимен

преди 2 години

тоя премиер от небето ли е паднал, та Америка го изненадва.много е спечен горкия.

169

Анонимен

преди 2 години

Поне кражбите от страна на управляващите вече ги няма. Сега трябва да върнат откраднатите милиарди от мутрите от 1989 година досега.

168

Д0 192 Давид

преди 2 години

По закон шефа на ДАР член ли е на съвета за сигурност към Министерския съвет?

167

Анонимен

преди 2 години

Едно време преди 1989 година също гооврехме за корупция и си мислехме, че я има, но в сравнение с корупцията при мутрите през последните 12 години, все едно че не я е имало, толкова незначителна изглежда в сравнение с корупцията през последните години.

166

Давид

преди 2 години

Нали щяха да увалняват отпускаря - председател на ДАР, но предпочетоха да го канят на съвещание на съвета по сигурност. Много мъдро...

165

Анонимен

преди 2 години

Не обвинявайте сегашното комунистическо правителство, че не прави нищо. Единственото което правят комунистите е да крадат, просто кражбите стават явни малко със закъснение и сега оставате с впечатлението, че те нищо не правят.

164

БСП/БКП

преди 2 години

Те ти булка Спасов ден !

163

корен БСП

преди 2 години

Български премиер уволни корумпирана вице премиерка сега дългогодишен вожд с мераци за управление

162

1

преди 2 години

До Наблюдател 180 Еми много сте трудни за чегъртане, бе шуши. Пуснали сте корени надълбоко.Голям зор виждат за 2 месеца да свършат работа за 12 години.

161

Гнилоч

преди 2 години

Държвата е загнила толкова, че и Господ да слезе НЕ може а ни сайдиса.

160

Анонимен

преди 2 години

Корените са толкова дълбоки единствената държава с вечна ДС партия управлява.

159

Иван

преди 2 години

Ами хайде вади корените де,били на дълбоко,не е вярно,те са на супер дълбоко. Икономистите ревяха още през 60-те години,не позволявайте толкова огромен експорт със СССР-цели 80 %,ще стане някой сакатлък и ще ни отнесат като вихър. Сега познайте кой беше първият отрасъл който вечната дружба ликвидира???

158

Наблюдател

преди 2 години

И докога ще търсим кусури ? Тия смешници още не могат да излезат от образа на своя ментор - Зеления чорап. От два месеца Борисов не е премиер, а вие от месец сте правителство ! Е, а направете нещо де ! Стига само празни приказки !

157

Анонимен

преди 2 години

Това е истинска реч на истински премиер. Умерена, умна и без обиди. Няма обръщения като "***", "***" и други от репертоара на бившия ни премиер. Доживяхме интелигентен човек да е начело на МС. Дано е все така!!!!

156

Кънчо

преди 2 години

ДО 163То пък щото преди 2009 тука се избиваха все крупни чуждестранни инвеститори.Що говорите наизуст бе.. Май забравихте ква *** беше държавата допреди 20 год.И сега не е цвете, но със сигурност е поне 2 нива на това което беше 2009 г.

155

Проста Кърджалийкса

преди 2 години

"Служебното правителство подготвя механизъм, през който да удря неудобни за тях фирми. И да замени определен бизнес със свой, тоест заменят една корупционна схема с друга, със своя", заяви Митов пред бТВ тази сутрин.Тоз митов, ще развали седенката.