139

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка 183 Абе, не ти ли свърши работното време на тебе.Големи напъни да се изкажеш. Не знам колко ти плащат от ГЕРБ, но се прекалява с коментарите.Предизборната кампания е по телевизиите и фейсбук.Спрете се малко. Всеки си има мнение. Ще видим резултатите на 11.07.

138

Анонимен

преди 3 години

Това не е ли намеса на САЩ на българските избори ? Щото знаем САЩ как реваха че се месят на техните. И то намеса в полза на Дай България и прокопиев.

137

Анонимен

преди 3 години

Герб троловете налазиха днеса, но няма да ви помогне. Времето ви отмина.

136

Анонимен

преди 3 години

Много се ядосах , че не отидох на последните избори до гласувам за ГЕРБ - оказа се , че 500000 не са отищли до урните заради опасност от пандемията да подкрепят ГЕРБ. Идва момента да покажем колко сме . Стига лъжи и манипулации сме-ш.ков-ци.

135

Агенция"Баромет

преди 3 години

Допитване 1.06-6.06..............ГЕРБ=24%..........ИТН=17%............БСП=16%.....АЛОООООО,РАЙЧЕВ..!?

134

Пян_Гъ

преди 3 години

"Скандалите са в ущърб на ГЕРБ"Кои скандали? Измислените и недоказани медийни партенки за ББ3? Ами руската шпионска мрежа? Ами СРС-то за финансираните протести от Дубай? Ами шефа на НАП с шитнатата фирма на малоимотен и неплатени данъци? Ами Бойко Рашков? Ами юмрукът на "президента"? Ами санкциите по закона Магнитски (БСП, ДПС, ИТН, ИСМВ)? Тези скандали в чий ущърб са и ако не са, защо? Кой тогава е виновен за 112-тото място на БГ по свобода на словото? Дали няма да са гореиброените?

133

Хахахаха

преди 3 години

Няма да е срутване, а направо Гербокалипсис. Не знам дали не ги надценявам, но смятам, че резултата на ГЕРБ ще е 3-та политическа сила с 13%. И това е най-доброто, което може да им се случи. Реално не заслужават и 1% тези клептомани.

132

Анонимен

преди 3 години

Много червени ***. Добре,че въображението им куца. Пишат едни и същи коментари под всички политически статии. Ако аз им плащах,бих ги уволнил:)

131

Анонимен

преди 3 години

герп отвратиха от себе си дори и ромите, които традиционно ги избират. 6% йм даваме за субсидии, да не умрат от глад. боеко месец вече не е крал и е абстинентен.

130

Анонимен

преди 3 години

Хората не са прости. Герб пак ще са първи.

129

ЕЖК

преди 3 години

Според проучване на авторитетната социологическа агенция Бабавангарисърч, новият премиер няма да бъде дебел (като досегашния 2луп), нито дълъг, нито куц, кьорав или сакат, а по-скоро слаб, някъде към 60-70 кила, с дрехите.

128

свидетел

преди 3 години

Вчера бях свидетел как докато се разхождаще пред НДК , Лъчезар Борисов беше освиркан и напсуван. Хем не е от най-известните гербери. Накрая не издържа хвана си детето и жената и пое бързо към паркинга.

127

Генади

преди 3 години

ГЕРБ ще бият втория с минимум 10%

126

Жоро

преди 3 години

До оная кукувица с лебедите:*** се прегледай, да не си станал розово фламинго.

125

интересно

преди 3 години

интересно - социологическите проучвания показват ,че герб отича в kанала. Интересно е ,че независимите анализатори показват ,че герб отича. Интересно е ,че трендовете във фейсбук и туитър показват графики на намаляващо довереие в герб. Още ли има такива дето се надяват ,че ГЕРБ ще 'бие' ?

124

Анонимен

преди 3 години

Големите манипулатори методично спазват максимата , че една лъжа повторена 100 пъти се превръща в истина , а лъжите бяха повторени хиляди пъти , та в обработваните мозъчета да не остане и капка съмнение в истинността на внушенията. Скандалите не са в ущърб на ГЕРБ , а на целия български народ ,

123

черен лебед

преди 3 години

На тия дето все повтарят как гебр все печелят да им напомня ,че някога хората са смятали ,че всички лебеди са бели. Докато не откриват австралия където се оказва ,че има черни лебеди. В момента случващото се с ГЕРБ е класически черен лебед по Талеб - нещо което чугунените глави в ГЕРБ не могат да осмислят , но което ще ги потопи.

122

Гербер

преди 3 години

До ако не сте чули. Ако не си спомняш, всеки път преди избори такива мушмули като теб пращат ГЕРБ в канала, а те все са първи. Ела пак на 12.7. ако не ти е неудобно.

121

Жоро

преди 3 години

До 150. В политическия PR има т нар Спин доктори:това са хора, чиято работа е да изваждат политиците от кризи, когато оцапат гащите и създават опори, които политиците и "независимите анализатори" да повтарят като папагали. Такива са и Кънчовците: срещу солидно заплащане обикалят телевизии и пропагандират "мъдрите си анализи" в защитана или срещу някой политически субект, в зависимост от поръчката, но взимат вас за балъците, които могат да обработват, а това дали сте такива, си е ваша работа.

120

Изнервен

преди 3 години

Тази аналитична група ли е независима? Хе-хе, че мутро-чалгарските им дирници лъщят от километри.