45

Анонимен

преди 3 години

Ех, страх, страх. Стойте си на сигурно и топличко отровени.

44

Анонимен

преди 3 години

Жабарите са ***

43

Анонимен

преди 3 години

Чалгопитеците на Слави пак ли вият срещу ваксинацията? Не е лесно да живееш на плоската Земя.

42

Антиваксър

преди 3 години

Брей тази сутрин про-ваксърите яко сте назлобели. Чак и Бай *** сте вербували. Забелязвате ли някакава промяна в характера на фъксинираните? Стават ли злобни и сприхави? Споко бе ***, ще има още вълни естествено, Урсузата е поръчала 1 милиард ваксини. Зорът е да се ваксинират повече преди следващия грип, че тогава яко ще се мре. Ако все още не са ни взели парите и собствеността (това е конспирация), може да има евтини вилички в Италия на морето.

41

Анонимен

преди 3 години

Лъжа и измама, също като цирковете им с камионите с труповете.

40

Анонимен

преди 3 години

Стрина Гина би ваксина и след седмица почина, а съседът Бай Иван, все усмихнат и засмян, оня ден се ваксинира, посиня и колабира.

39

Истината

преди 3 години

Откакто управляват калинките на Радев спадна драстично броят на дневните ваксинации у нас. Докато преди достигнаха 35 000 - 40 000 дневно вчера са малко под 6000!

38

Анонимен

преди 3 години

Да живеят руските ***. Маладци. Всявайте недоверие във всичко цивилизовано!

37

Анонимен

преди 3 години

Иии това италианците по големи шмекери и от нас. Ние по 20 хил фантома на ден, това е поносима лъжа. Ама 600 000 е вече мега хипер опашата лъжа.

36

Анонимен

преди 3 години

Антиваксърите се тресат от злоба.

35

Анонимен

преди 3 години

Така са организираните общества.

34

Анонимен

преди 3 години

Браво на италианците.Не искат два пъти да настъпват една и съща мотика.

33

Анонимен

преди 3 години

Странни хора са българските антиваксъри.- вирусът бил експериментален.- маски и други мерки не трябвало да има- ваксината била измамна- имало чип във ваксинитеНаправо ни е сбъркан чипът. Какво значение има откъде идва вируса. Спазват ли се мерките, включително ваксиниране, ще преодолеем тази криза.

32

Анонимен

преди 3 години

Те и във Великобритания са много ваксинираните, пък тази събота тамошните медии писаха, че спрямо миналата събота, имат скок на "заразените" със 70%. Та хайде, поспрете се вече с тази агитация за ваксинация.

31

Анонимен

преди 3 години

До neonВ Канада са към 60% с една доза, но с две дози са само 5-6%. Става бавно, защото няма достатъчно доставки. Всички ваксини се внасят.

30

българин

преди 3 години

До: номер 28Честно казано, като слушах пропагандните клишета на Тодор Кантарджиев и Ангел Кунчев си мислих, че "антиваксърите" са тяхна пропаганда. Сега подозирам, че може и да са прави донякъде. Но вината е наполовина и тяхна. Особено на любителя на чашката, др (значи другарят) Кантарджиев. Съветите му да пием доматен сок (с или без водка) не се базират на никакви научни факти. А ваксините са експериментални, макар да нямат нищо общо с конспиративните теории.

29

Ганьо Цървулски

преди 3 години

В ОК 70% ваксинирани, в САЩ 55%, в Израел 70%, в Унгария 55%, в Канада 60%, в Германия 45%, в Италия 45%... в България 11%. Хем сме с най-високата смъртност в света, хем сме най-***, прости и мнителни. Няма да ви чипира Бил Гейтс, вие сте си със сбъркан чип в главата. Ей заради тази вяра в смехотворни конспирации, у нас ще има и четвърта, и пета, и шеста вълна на Ковид и т.н. Така че се гответе от сега, смотльовци.

28

Анонимен

преди 3 години

Тия бройки, проценти, номера... всичко е лъжа и измама, за да накарат хората да се ваксинират, отчаяни са...че не им проработи ковид плана, сега с последни сили се натиска с паспорти ама хората вече се усещат

27

neon7

преди 3 години

До българин Истината е ,че тези ваксини са създадени за да убиват и осакатяват.Така ще останат и след 2023.

26

neon7

преди 3 години

"предаде Франс прес,като се позова на здравните власти"....Има ли още вярващи на "здравните власти" след толкова много лъжи ? В България говореха за повече от милион поставени ваксини а излезнаха 20-30 хил. Лъжат най-официално всеки ден !