89

СУБЕКТИВНОСТ

преди 2 години

Убягва ви концепцията за демокрация. Няма "малко демокрация". Социалните конструкти, в които сте се натикали доброволно епохи наред ви пречат да еволюирате. Плюем ви на християнското семейство. Всяко второ семейство е прогнило, състоящо се от хора, които се мразят, не се уважават и обичат и се борят за надмощие. Ценностите и моралните ви устои са фалш! Имате нужда да се чувствате част от нещо, понеже сте нищожни поединично, затова залагате на тия фейк принципи, в които самите вие не вярвате.

88

СУБЕКТИВНОСТ

преди 2 години

Това може да е твоето дете, брат, сестра, приятел. Ако бяхте поне малко запознати с лични истории на хора, които от ранна детска възраст живеят в конфликт със себе си и в ежедневен страх, се надявам, че щяхте да проявите малко повече емпатия. Не би имало нужда от Прайд, ако нямаше хомофоби. Субективни сте, лицемерни сте, не разсъждавате. Тези хора не ви пречат по никакъв начин, този ден за тях значи това, което е за жените 8 март, тъй като са били потиснати толкова години и дехуманизирани.

87

СУБЕКТИВНОСТ

преди 2 години

Целта на Прайда да отпразнува психологическата свобода на хората да бъдат себе си, независимо от тяхната сексуалност.Факт е, че биват отхвърлени и неприети от обществото, опреснати и биват жертви на насилие вербално и физическо ежедневно. Те съществуват, не ми се правете на невропсихолози, епигенетици и психиатри, защото за човешкият мозък се знае прекалено малко, за да хвърлята такива тежки твърдения кое било избор, кое било нормално.

86

До Алфа мъжкар

преди 3 години

Не само, че получават огромно признание и им се дава арена на изява на хомосексуалисите, ами те са буквално навсякъде! Да се правите на жертви по този повод е прекалено. Признати сте, законът не ви дискриминира, имате ОГРОМНО поле за изяви и никой не ви се бърка в интимния живот. Но и вие не се бъркайте в матрицата на социума и в базовата единица - брака между мъжа и жената, защото той има една единствена и най-важна за човешкия род цел - създаването и отглеждането на деца!

85

До Алфа мъжкар

преди 3 години

Отново манипулация...някой да твърди някъде, че хомосексуалистите не са дали принос на обществото като хора? Те (или манипулаторите зад тях) искат признание за това, че те СА хомосексуалисти. Е няма как да го получат! За начин на самозадоволяване нашето общество не дава признания, понеже това е нещо много лично и не се размахва пред публика. Такава е човешката природа. Имайте уважение!

84

Алфа мъжкар

преди 3 години

До 105 Има жертви на системата и предразсъдъците на обществото само защото са различни. Има ДОСТАТЪЧНО МНОГО ХОРА ХОМОСЕКСУАЛИСТИ КОИТО СА ДАЛИ СВОЯТ ПРИНОС КАКТО В КУЛТУРАТА ИЗКУСТВАТА ТАКА И В НАУКАТА. Списъка е голям който си направи труда може да се образова и ограмоти.

83

До Алфа мъжкар

преди 3 години

Жонглирате с думите за да изманипулирате фалшива реалност. Истината е, че всички хора имаме еднакви права, никой не е дискриминиран със закон. Колкото до признание - то се дава за постижения и принос към обществото а не за начин на полово задоволяване. Никой не се интересува как го правят, защо не престанат да ни занимават с половите си органи.Колкото до брака - той от край време има една цел - създаването на деца. Нещо което те не могат и ние не ги караме да правят.

82

Алфа мъжкар

преди 3 години

Има много хора с брак и деца, които са принудени крият своята истинска природа само и само за да не бъдат отхвърлени от обществото. Много са тези хора и трябва да се борят за равни права и признание от обществото, което иска да скрива неудобните истини.

81

Лъвчо Прайдов

преди 3 години

В природата също има актове на хомосексуализъм сред животните. Човека също е живо същество на тази планета. Човека си е животно и е част от еко-системата на Земята. Ограмотете се лъвовете в прайдовете в природата имат хареми от женски, за да докажат своето положение в прайда алфа мъжкарите се борят с другите мъжки като ги победят и подчинят мъжкарите победители правят секс с победените мъжки. Това е живота случва се и в природата така и в обществото.

80

няма как

преди 3 години

До ПРАЙДОВЕ да има!Няма сила,която да ме накара ненормалното да го приема за нормално!Нито ЕС,нито САЩ,нито "великия"Съветски съюз!И внимавайте,че много опъвате ластика,да не се скъса,че тогава ще стане страшно!За вас!!!

79

Сетих се!

преди 3 години

Тези се борят да настанат времена, когато шофирайки ще "възкликваме": "Хетеросексуален, такъв!" Тц! Нема как да стане, много е дълго ;)

78

До Хмм

преди 3 години

Този изтъркан правен аргумент, за това как те горките не могли да се онаследяват понеже не били женени - това много лесно се решава с едно завещание. Не се налага да обърнеш базовата социална институця - брака, а от там и цялото общество, с главата надолу заради някакво "улеснение". Целта на брака е създаването и отглеждането на деца. Те не могат да създават деца. Точка.

77

До Европейски ценнос

преди 3 години

Те са приети от обществото: никой нищо не им прави, не им пречи и не им се бърка в начина на живот. Те не искат не е само приемане от наша страна: те искат да променят НАШИЯ модел като предефинират идеята за брак. Бракът е социална конструкция и тя има една цел - създавне и отглеждане на деца. Те бъркат там! И го правят в ущърб на децата!

76

отново заеднооооо

преди 3 години

е не можаха ли гей парада да го направят в деня на изборите или пък на 09.09 , щеше да е по ефектно ,

75

Анонимен

преди 3 години

Прайд е название на групалъвове, които живеят заедно. Съжителството им е подобно на глутница, но социалната структура и взаимоотношенията на лъвовете са специфични. Прайдът заема определена територия, като се придвижва в различни зони из нея. Понякога между прайдовете може да възникнат конфликти за територията.Интересно защо *** из- вратени са избрали да се наричат прайд. А иначе пен- делите *** им е малко защото не само те са извратени а искат да завлекат и покварят и дечицата!

74

Хемус

преди 3 години

Сега по-време на масовото преброяване,кажете че сте роми,леко леви и с евро-атлантически цености!Играите го умряла лисица и ще ви бъде от полза в обществения живот

73

Тра-ла-ла

преди 3 години

никой не им пречи да се съешават по отходните отвърстия....Ние сме разумни хора - приели сме, че такива извращения съществуват, но няма да приемем, че това е нормално. НЕ, НЕ Е НОРМАЛНО!Нормалните отношения са тези между мъж и жена. Всичко друго НЕ Е НОРМАЛНО - без значение колко усилено пропагандата иска да го налага...

72

ПРАЙДОВЕ да има!

преди 3 години

Няма друг начин освен да се борят, за да бъдат приети и признати тези хора от обществото.

71

Европейски ценности

преди 3 години

Това са Европейски ценности за човешки права и свободи на различните хора. Тези хора винаги е имало и ще ги има, няма причина да не бъдат признати и приети от обществото като високоуважавани европейски граждани.

70

Анонимен

преди 3 години

По-добре идете в Брюксел и протестирайте пред ЕП,там ни налагат тези простотии,пред НДК е безмислено.