98

Актът Магнитски

преди 2 години

Е измислен от иудеите за прибиране парите на онези, които си позволяват да правят бизнес, без да са иудеи. САЩ санкционират банките с милиарди долари санкции за неспазване на санкциите. Половината финансови механизми на нашите банки са американски. Няма къде да ходят.

97

Анонимен

преди 2 години

Този Закон ' Бандитски '' Не е световно признат, а само от Васални САЩ държавици ,като Щат БГ

96

Ако харизят на Слави

преди 2 години

лечение за множествената склероза? Срещу послушание?ПАТРИОТ ли ще е?Той не е религиозен.

95

ВЯТЪР РАБОТА!

преди 2 години

Санкциите на САЩ са вятър работа, истинските санкции ще бъдат присъдите на Военния трибунал, веднага щом започне войната.

94

Анонимен

преди 2 години

САЩ окончателно довършиха ГЕРБ с тези санкции

93

гледна точка

преди 2 години

Основният удар НЯМА ДА Е СРЕЩУ ГЕРБ И ПАК ЩЕ СА ПЪРВИ. Никога непозналият Колю Колев го знаем.

92

Радеф е уплашен

преди 2 години

В служебния кабинет на Грипен Радеф е пълно с хора на Божков. Началничката на кабинета на Рашков е от партията на Божков и избяга веднага. Има и други добре прикрити и затова Радеф е уплашен.

91

Колю ле

преди 2 години

Тои не го ли наричаха лъжлив Колю

90

Анонимен

преди 2 години

сега кой ще плаща на протестиращите- бедните хорица разбраха че са Употребени един малко неадекватен журналист си получи заслуженот

89

Анонимен

преди 2 години

Ха Дано но Слави стана приятел от днес с посланика и се надява да не го закачат

88

ЩО , СЕ ТРЕВОЖИТЕ...

преди 2 години

....НАЛИ ВСИЧКИ ПАРТИИ , СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИХТЕ НА САЩ , ЗА САНКЦИИТЕ ??!!!...ЗНАЧИ ---РЕДНО Е ДА ЧАКАТЕ , ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ УСПЕХИ В РАЗКРИВАНЕТО НА КОРУПЦИЯТА .....КАКА ВИ КОРНИ , ВЕЧЕ ВЕЩО КОНСУЛТИРА ГЕШЕВ И ИСКА "ОЩЕ ПО ДЪЛБОКО" НАВЛИЗАНЕ В ПРОБЛЕМА....ХА,ХА,ХААААААААА....

87

Анонимен

преди 2 години

Време е за санкции и за Борисов и подчинения му в прокуратурата, а как ще се отразят на изборите, не знам ...

86

СПОКО ,БЕ..ХА,ХА

преди 2 години

НИЩО НЕМА ДА СЕ ОТРАЗИ----ВСИЧКИ СА ДОВОЛНИ ОТ САНКЦИИТЕ НА САЩ :... А , НАЙ-ДОВОЛНИ СА ЧЕРЕПА , ФИГУРАНТА И ЧАЛГАРО , ЩОТО ЧЕРЕПА И ЧАЛГАРО , ВЕЧЕ БЛАГОДАРИХА НА САЩ ...А, мама ХЕРО , ЗАПАЗИ ФИГУРАНТА ОТ РЕЗИЛА НА БОЖКОВИТЕ РУШВЕТИ!....САМО ШИШИ , НЕЩО НЕ Е СЪГЛАСЕН...АМА ШЕ СВИКНЕ И ШЕ КЛЕКНЕ....КАТО СТАНЕ ДПС -ВТОРА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА!...АПЕТИТА , ИДВА С ЯДЕНЕТО...

85

Анонимен

преди 2 години

ДС управлява България чрез Доган и Пеевски. Бойко Борисов е тяхна марионетка. ДАНС е ДС. Прокуратурата е ДС. Крепостта на ДС е ДПС. Годишен оборот на корпорация ДС - около 120 милиарда лева. Годишни кражби на корпорация ДС - около 15 милиарда лева.

84

Анонимен

преди 2 години

За какви послушници говорите.Тук става въпрос за престъпници на които им се налагат санкции.Какво трябва,САЩ да остави хора които правят престъпления в огромни размери да правят бизнес с черни пари на тяхна територия.Това,че нашите политици са корумпирани и работят заедно с престъпниците,това не трябва да важи и за САЩ.Те си пазят тяхната държава,за разлика от нас.Всеки който е срещу действията на САЩ е човек на Мафиотите.

83

Анонимен

преди 2 години

Срещу Пеевски, Цеко Минев и *** им, е заведено дело в САЩ по закона RICO за кражба на 67 млн. Нещата скоро ще загрубеят

82

съюзници на СССР

преди 2 години

Какво можеш да очакваш от такива?

81

ще ни оправят САЩ...

преди 2 години

Дайте им да бомбардират!

80

анонимен

преди 2 години

До не минава 71 Защо бе *** да го е страх президента. Той не е рекетирал никого и подкупи от никой не е взимал, не Е бил част от мутренските структури а после примерен бизнесмен с костюми от Версаче. СПОРЕД ТЕБ БОРИСОВ е ЧИСТА СЪЛЗИЦА НЕПОРОЧНА МОМА КОЯТО СЕ ОПИТВАТ ДА ОЧЕРНЯТ. Я върви се прегледай да не си хванал КОВИД та паметта ти се замъглява нещо.

79

други ни управлявят!

преди 2 години

Ние сме само едни послушници! Това кажете на народа - кой стои зад правителствата