8

Гост

преди 2 години

Незаконната сеч е узаконена от горските, изнасянето на КАМИОНИ всеки ден дървесина е потресаващо!!!!

7

Анонимен

преди 2 години

Стига с тая незаконна сеч вече!!! Масово братята секат и са готови да те заколят, ако кажеш гък. Басссси насраната даържава!!!

6

Анонимен

преди 2 години

Звънете на Джипко Бибитко. Както стана ясно тия дни, всички пари за укрепване на свлачищата са били преведени авансово на "нашите" фирми...Ха познайте сега колко ще укрепят

5

Анонимен

преди 2 години

Петнадесет години безвремие, петнадесет години крадене, далавери, шкафчинца, чекмедженца, кюлчета, евраци и видими резултати. Работа, работа, работа, крадене, крадене, крадене.

4

искахте промяна?

преди 2 години

Къде е Фигуранта, държава се разпада а той се крие като мишка? Къде са му министрите, да не ги туриха и тях в списъка Магнитски?

3

Анонимен

преди 2 години

Бойко пусна чакалите да рутят навсякъде,защото е раздал милиони за такива места,а работа не е вършена.Сега узаконява парите като срутва скали с чакалите си.Те фирмите са на негови хора и % отива към него,както с всички други магистрали,градинки,санирания,ВиК и каквото се прави.Бобоков каза,че Борисов е усвоил над 4 милиарда за чекмеджето!!!!

2

а сега де

преди 2 години

Сечем и изнасяме главно в Румъния!А дали румънците така си секат горите?

1

Анонимен

преди 2 години

Погром след ГРОБ, навсякъде в България се изсичат горите, после защо има наводнения и защо няма вода. Мораториум на всякакъв дърводобив за 20 години поне. Странджа изчезва.