63

Това изказване

преди 2 години

По лична молба на БОрисов ли беше?!

62

Анонимен

преди 2 години

Маи и вебер ще попадне в санкциите по закона - магнитски , чудех се защо е имало подслушване на - меркел и други политици след нашумелия скандал - вероятно е разследване на службите срещу - вебер

61

Анонимен

преди 2 години

Ако тъповатите наивници от ЕНП не се отдръпнат навреме, бурята, която се задава ще отнесе и тях. Тепърва ще става ясно за стотиците милиарди откраднати европари. Скандалът, който идва ще засегне целия ЕС.

60

ДО ВЕБЕР,

преди 2 години

ПО ДОБРЕ РУСНАЦИТЕ ДА ИДВАТ,ОТКОЛКОТО МИЛИЦИОНЕРИТЕ БОРИСОВ,ГЕШЕВ,ЦАЦАРОВ,ГОРАНОВ ДА СЕ ПОДИГРАВАТ С НАРОДА НИ !!!

59

гост

преди 2 години

Интересно ми е дали Вебер знае , че е подкрепил Престъпника Борисов. Едва ли знае. Аман от фалшиви новини и тенденциозно представена информация. Лицето Пеевски го еваха заради зад..ците зад него. Сега трябва да се спасява мутрата от пандиз или черен американски печат в паспорта. Не били знаял Буци какво било ставало?! Циркаджии.

58

Krom

преди 2 години

До Христо Христов - за това пък, всеки руснак е прекрасен човек! А най "прекрасен" е Путин. Недоумение буди обаче ти защо си още тук? България е и ще бъде част от ЕС и НАТО. За това хуквай към Сибирския рай. Тук определено само ще се пениш, най много да се сдобиеш с инфаркт. Гневен си непрекъснато, което е разбираемо - българските пенсионери които цял живот са свеждали главица са гневни по дифолт.

57

Анонимен

преди 2 години

Ние и без пандемията сме в криза.

56

Максим Клейтман

преди 2 години

То л- то се е размирисало та се не трае но си е на ЕНП и трябва да му ръкопляскаме.

55

Федотов

преди 2 години

Очилат швабски "фактор",поживей един месец у нас,сложи по големи диоптри,отвори си и ушите,за да проумееш какви ***.тщини ломотиш.Брюкселски със.л,без келепир,ти няма и дума да кажеш.Толкова сте ясни на нас българите,че не ви зачитаме за каквото и да било.

54

Анонимен

преди 2 години

Ти почеши моя гръб, аз ще почеша твоя. Манфред Вебер се оказа корумпирана отреп ка

53

Анонимен

преди 2 години

Това платена публикация ли е или поредната опорка спусната от ГРОБ?

52

дядо Йоцо

преди 2 години

Шефа на ЕНП Вебер подкрепя Б.Б.да краде по яко,по мутренски! Егати и ЕС ?Мъка,мъка!

51

Койчо

преди 2 години

Въх мари майко.Този отдавна не са го возили с 200 на задна скорост

50

Анонимен

преди 2 години

Вие от ЕНП имате нужда ваша партия да управлява България, но няма да ви огрее. Да, ГЕРБ ще спечелят изборите, но още по-малка преднина от предния път и пак няма да изпълнят мандата. Понеже никой не ги иска. БСП се преструват на партия на промяната и няма да се коалират, а за партиите на протеста би било самоубийство. ДПС обичат да са в сянка, а псевдонационалистичните патерици няма изобщо да влязат. То и Вебер ще се усети някога

49

Брекзит

преди 2 години

Видяхте ли сега защо имаше БРЕКЗИТ?!?!Защото болшинството от ЕВРОПАТА се управлява точно по този начин, при нас просто беше побългарен с малко по висок процент кражби и корупция от останалите страни членки.Просто повече бяха гарваните на по еидн клон.

48

Гневен

преди 2 години

Тези еврогейове освен,че нямат морал,нямат и срам! Трябвали им "стабилни партниори",дори те да са крадци,далавераджии,грабители,мафиоти и убиййци на собствения си народ!!! За каква стабилност говори този неадекватник,след като 60% от българите живеят под прага на бедността?! Събираме капачки за лечение на дечица,хора умират без достъп до лечение заради липса на пари,народът ни изчезва най-бързо в света?! В същото време мутрите си раздават милиарди,които смъкват от нас! Вебер е безсрамен наглец!!

47

Анонимен

преди 2 години

Енепейци от всички корумпирани страни - съединявайте се

46

Анонимен

преди 2 години

Кой е корумпирания политически лидер, за когото говорят американците? Да не е ортака ти Лойко, а Веберчо?!?!

45

мангела меркел

преди 2 години

Тия корумпета от ЕУ-то не им е интересно мнението.По е интересно джошуа ще освободи ли поеса на WBO или ще се съгласи на бой с усик.

44

Анонимен

преди 2 години

Мафия!Не ви е срам!