107

Иво

преди 2 години

Чудя се госпожицата докъде щеше да преследва водача на джипа и като го заклещи какво ще го прави. При това преследване не застрашава ли околните участници в движението, пешеходци?Смятам, че тя е подходила агресивно и е предизвикала последвалата агресия и сега тръби по медиите, че е жертва.

106

Анонимен

преди 2 години

Най-вероятно австралопитека е излязъл от някоя пряка, засичайки мерцедеската Ани. Ани не е могла да спре и го е нацепила отзад, защото Ани си мисли, че като кара мерцедес, всички трябва да се съобразяват с нея. Оттам Ани иска свири поне няколко преки, изнервяйки въпросния на макс. Останалото е на видеото...

105

Анонимен

преди 2 години

Поредният комплексар-късоп*шко ,не знам дали щеше да е толкова ентусиаст да налита на бой ,ако в колата вместо жена беше някой напомпан орангутан...едва ли

104

Krom

преди 2 години

Има нещо много тъжно в това. Всеки от нас /мъжете/ има дама до себе си. Повечето карат автомобили. Хора, как ще се почувствате ако разберете довечера, че квартален гибон я е ритал в лицето и се е изплюл върху нея? Това към тези които защитават /донякъде/ тоя. Да оставим дали го е провокирала. Аз видях на камерата, че той я засече излизайки от пряка. И след това - таксиметърджийска хватка - назад, за да каже, че го е подпряла тя? Стига. Нищо не оправдава подобна низост! Хайде по сериозно.

103

Анонимен

преди 2 години

Коментарите само доказват, колко злеташка е нашата немила родина.

102

Анонимен

преди 2 години

"Нормално е от това преследване ,шофьора на джипа да му писне и да не му издържат нервите."Ами виж, да беше спрял, когато я беше блъснал. Пак да се радва, че е била тая жена. Имам познати, котиос а доста лабилни и за такова нещо, щяха да започнат да гърмят, докато не спре ...

101

Анонимен

преди 2 години

След като шофьора потегля назад след клаксона я блъска и потегля. Бяга от ПТП. Браво на мацката, че го е настигнала. А засичането си е предпоставка за ПТП и клаксона си е оправдан. На всички ни се случвало да засечем някой и да ни предупреди със звуков сигнал. Не го блъскаме, извиняваме се и продължаваме по пътя.

100

96

преди 2 години

Малко ти е било, жените станаха по големи мутри от мъжете

99

Krom

преди 2 години

И именно тук е мястото на Държавата. Която някак не желае да спре войната по пътищата, пренесла се в градската джунгла. Закона в случая не помага на потърпевшия - и така - настървява насилника. Саморазправата не може да бъде норма изведена в култ. Но тук е. А най лошото е, че това се пренася и върху децата. Което обрича самата държава. Бездействието днес ще бъде платено скъпо утре.

98

най-либерал

преди 2 години

Добра новина, да гледат "белите" държави колко са равнопоставени половете в нашата територия и да се учат!

97

Krom

преди 2 години

Не защитавам агресивната дама, взела в свои ръце правораздаването. Всяка година по няколко такива се опитват да ме прегазят докато карам мотоциклет. Но и да налетиш на жена като разярен гибон - гротеска. Има все пак и някакви норми на поведение, които са как да кажа .. непреходни. Себеуважаващ се мъж, не би го направил. Този индивид с псевдо-оффроуда е типичен представител на дребния квартален бандитизъм - ако застане срещу по силен от него, определено ще пълзи по корем.

96

анонимен

преди 2 години

Хубаво това е версията на едната страна, интересно да чуем версията на другата страна преди да се правят някакви изводи. Първата версия има доста неща, които някак си не се връзват.

95

Krom

преди 2 години

Матряла, Дами и Господа, матряла. Калпав. Особено този мат'рял производство 90-те години, научен, че спазването на закона не носи облаги. Да вземе този случай. Мат'рял възпитан по правилата на Тарзан и Маугли - печели по силния, с повече нокти, зъби и мускули. Налита на по слабия и ляга по корем пред по силния. В тоя случай, мат'ряла с псевдо-оффроуда налетя на жената, но бе задържан от Аудито. Ха сега де? Дали би налетял на черен джип Мерцедес - предположения? Тъжна българска действителност!

94

Анонимен

преди 2 години

Май ,агресора на пътя е жената която е преследвала джипа километри и надувала клаксона през цялото време.Според жената ,джипа бил извършил грубо нарушение като и отнел предимство на пътя!!!Нормално е от това преследване ,шофьора на джипа да му писне и да не му издържат нервите.Разбрахме от ТВ,че човека е задържан за 72 часа ,и нищо чудно да лежи в затвора за дребно хулиганство!

93

Анонимен

преди 2 години

Има ги много е такива пръъдли,взели книжка с усмихване и грапав език,а по грозноватите срещу някой лев.Нито спазват закона,нито са го чели.Не подават мигач,а зяпат и чакат да ги погледне другият водач за да може с жестове и мимики да разберат намерението на водача.А той просто си спазва закона.Ама тя си мисли глупости!

92

Анонимен

преди 2 години

Такива агресивни жени си е съвсем редно да ги пошляпват по кръстовищата за да се научат да не се врат,разчитайки на кавалерство и неспазвайки закона!Пълно е с такива нахални жени!

91

Анонимен

преди 2 години

Мойта кола е на 20 години и не я сменям,на войнишко канче е.Ако купя нова ше си късам нервите от такива ситуации.Кара ме от точка А до точка Б и това ми стига.Няма да робувам на ламарини!

90

Анонимен

преди 2 години

Остава с впечатление, че е пълно с мъже насилници, които се и гордеят с това. Нищо*ества, винаги ще си останете комплексирани и дълбоко нещастни.

89

Анонимен

преди 2 години

"''Подадох му звуков сигнал, за да сигнализирам, че съм зад него''-Това е лишено от всякаква логика и смисъл!"Може и да е. Но поведението на шофьора е криминално.

88

Анонимен

преди 2 години

Ани няма ли да си понесе последствията? Докога кифлите ще бъдат толерирани от закона?