33

Анонимен

преди 2 години

Пътуване до Гърция! Яко... За сведение на много незапознати хора, руснаците пътуват в чужбина сигурно повече отколкото и нас. Не зная какви ви ги говорят, но дори да си толкова заслепен и не четящ и не виждаш по-далече от носа си, поне погледнете от кого са изкупени морските апартаменти. Говорите за диви райони в Сибир. Ами тук, излизате от София и край, живота спира.

32

Анонимен

преди 2 години

Само за някакво пътуване се говори. Къде пътувате толкова? Харесвах да пътувам преди Европа да се напълни.

31

Анонимен

преди 2 години

По-лошо е да са ти отворени границите, но да не можеш да пътуваш, защото както се повишават цените около пандемията и никой не знае как ще продължи всичко с пандемията. Плануваш някъде, но там локдаун....Предстои продължение...

30

Джони

преди 2 години

Па ходете в Беларус и яжте хляб за 40ст. Имате български паспорти може и да ви пуснат да излезете веднъж на 6 месеца...освен ако великия вожд не реши друго. Аз предпочитам да си седя тук и да си купувам хляб да имам избор между хляб за 2 лв с пластмаса и за 4лв от истински пшеница.

29

Анонимен

преди 2 години

"Един хляб тук ми гони 2 лева, а в Минс е 40 български стотинки."------------------------------- Преди 32 години българският хляб миришеше на хляб, а сега мирише на полиетилен или полиоретан.

28

Анонимен

преди 2 години

"Един хляб тук ми гони 2 лева, а в Минс е 40 български стотинки."-------------------------------- Да не забравяме и качеството. В Белорусия хлябът е произведен от смляна пшеница, вода, сол, мая, а в България даже производителят на хляб не може да каже колко и какви химически елементи съдържа "брашното" и има ли смляна пшеница в него. Мелничарите се хвалят с думите "Моето брашно е една истинска магия".

27

мазепа

преди 2 години

До Бе де да знамТа да знаеш: Беларус изнасят калиеви торове, защото имат много калий (бивши блата). Демографията им е отрицателна (- 1 млн за управлението на Лукашенко). Не произвеждат самолети и автомобили, произвеждат трактори и камиони, които изнасят в Русия. Та да знаеш

26

До 24

преди 2 години

Марш в Беларус като те кефят. Лукашенко ще се погрижи да не може да излезеш повече от този концлагер. А ние ще си отдъхнем тук с един от-падък като теб по-малко

25

абоната е на мо~~~ре

преди 2 години

До до абоната е на море`Не съм комунист, а съм безпартиен за Военен режим Пиночет.Иначе комунистическите Трудови лагери и ликвидацията на големите корумпета по примера на китайските `лоши` комунисти, рязко ще подобрят положението в бегето.

24

до абоната е на море

преди 2 години

Доста къса памет имате комунистите. Или по-скоро типичната за вас дезинформация. Първо - хората избяхага веднага, след като отвориха границите, от прекрасния ви спокоен живот. Второ - днешната "псевдодеморация" я изобретиха същите другари, които ни държаха затворени - ДС-агенти, ченгета, БКП-кадри внезапно преминали "отдясно"

23

Бе де да знам

преди 2 години

Правите паралели между Беларус и северна Корея, което ми е странно. Никога не съм бил в нито една от двете държави, но според официални данни и двете държави имат устойчив демогравски прираст. Северна Корея е в топ 10 на световните износители на плодове, Беларус е твърдо 4-ти световен износител на калий. Един хляб тук ми гони 2 лева, а в Минс е 40 български стотинки. Произвеждат от автомобили до камиони и самолети, а ние една дрелка не можем да сглобим. Така де, първо да си погледнем нас.

22

абоната е на мо~~~ре

преди 2 години

Какво сме изгубили с тази `демокрация`?Изгубихме спокойния живот.Никога нямаше да повярвам, че днешната `държава` ще гони жителите с миграция + вътрешна миграция.А спечелихме гадното положение, ден след ден да става все по-зле.Ама се смее *** Банкяньо на фалиралите гърци.Не е смешно положението колеги...

21

АнонимеН

преди 2 години

ВСЕКИ УПРАВНИК КОЙТО ПРОВЕЖДА ИЗБОРИ НО НЕОБЯВЯВА ПРОТОКОЛИТЕ , ЧЕ И НЕ ДАВА НИКАКЪВ ДОСТЪП ДО ТЯХ СЕ НАРИЧА ДИКТАТОР! ТАКИВА СА ЛУКАШЕНКО, ФАЛШИВИЯ ПУТИН И БАШАР АСАД КАКТО И ПРЕЗИДЕНТА НА ВЕНЕЦУЕЛА МАДУРО!!! ВЪВ СЕВЕРНА КОРЕЯ И КУБА НЯМА ИЗБОРИ ТАМ ПОСТОВЕТЕ ИЛИ СЕ УНАСЛЕДЯВАТ ИЛИ СТАРИЯ УПРАВНИК НАЗНАЧАВА СВОЙ НАСЛЕДНИК :D

20

Анонимен

преди 2 години

Мустачко да не иска да прави нова Северна Корея?

19

Анонимен

преди 2 години

До Старата школа------------------------------------------------------------------------------------------ Те, младите хора, наистина нямат представа какво изгубихме с тази "демокрация", не са длъжни да имат представа и не са виновни, че нямат представа какво изгубихме с тази "демокрация". Днес учебниците са преписани и съдържанието им е преобърнато с краката нагоре. В перида 1989-2005 гг, ние изгубихме и ние сме виновни, за това, че изгубихме. Нас ни излъгаха с огледалца, маниста и огнена вода.

18

Do Старата школа

преди 2 години

И преди и сега сме взели някаква страна, преди бяхме сателит на СССР, сега сме в ЕС. Специално за теб разликата е (освен чесъна де), че сега може да пишеш тъпоотиите си на воля, а преди ако кажеш нещо накриво и хоп, в мазето на милицията за обяснения. А да, и да се възхищаваш на "привилегията" на Беларуснаци да си стоят затворени в държавата, която ние изгубихме.

17

Минувач

преди 2 години

Потин, Локашенко, Ер дУхан, Ким чен дебел и Флорентино Пересе стремглаво и правобитно вървят към публичната си мерзос. Губещи във всяко отношение. Няма спасение от собствените им болни амбиции.

16

Анонимен

преди 2 години

"Червената машина" победи Швеция и в четвъртфинала на световното първенство по хокей ще играе срещу отбора на Канада. Пожелаваме победа на "Червената машина".

15

До 14

преди 2 години

Ходи в Беларус, там е запазено това дето ние сме "изгубили".

14

Старата школа

преди 2 години

Има хора, които преди 10.11.89 г. са били блясък в очите на баща си, но много компетентно пишат какво е било тогава. Яжте чесън от Китай и найлонови домати от Турция.... Изобщо нямате представа какво изгубихме с тази "демокрация", затова по-добре не пишете глупости по форумите.