102

SOS

преди 3 години

Петербург и други руски територии ще бъдат под вода. За предстоящото няма спасение.

101

до Христо Христов

преди 3 години

Май коментираш без да си прочел статията. Основния проблем на Русия ще дойде от намаляване на потреблението на нефт и газ, така че за Европейския север това няма да е проблем.

100

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовЗа изсичането питай олигарсите около Путин, които дадоха тайгата на концесия за дърводобив на Китай.

99

Анонимен

преди 3 години

Климатичните промени могат да се окажат пагубни за главите на журналистите на днес.бг

98

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 94Да ако се повишат температурите Русия вместо само газ ще изнася зърно за цял святПо време на голодомора СЕСЕСЕРЕ изнася зърно за цял свят.

97

Анонимен

преди 3 години

Ти да видиш щели да закъсат заради климата, щото другите ще цъфнат и вържат да не говорим колко крайбрежни градове по света ще се окажат под водата.

96

Анонимен

преди 3 години

И каква е тая руска икомоника ве русифилистици? Копане на суровини и продаването им? На колхозниците не им трябват никакви климатични промени за да сгънат сергията, те висят на косъм така или иначе.

95

Байдънясъл демонрат

преди 3 години

Байдън разреши Северен Поток 2,за да разруши климата на Русия!

94

Анонимен

преди 3 години

Ние понеже живеем всички в РУсия, та много ни интересува...

93

ББ

преди 3 години

крещите,че искаме да ви изпием бърбана,а вие се тровите със спирт...това е ..дори не е смешно ,е щом ви върши работа...да го дух.т всички на спирт!!!

92

ББ

преди 3 години

До Анонименхаха какъв апокалипсис...пазя антиката на дядо ми и ще убия колкото мога, е Ес си е пътник по заръка на путин...САЩ а друга бира...културно...е черните...това е нелепо...а за Силиконовата защо не говориш?така няма как да живеем в разбирателство...лицемерието ви и алчността на руските олигарси са безгранични...добрата новина е,че имате само лъжата като оръжие...идваме за вас...Народите на Русия заслужават да живеят Свободни и щастливи...вие само врагове им насаждате,войни,грабежи..

91

Анонимен

преди 3 години

Егати елементарните пpocтaци писали срещу Русия. Дори Русия да има проблеми и да се разпадне, това хич не означава, че запада ни предлага някаква алтернатива. Никой нормален бял вече не емигрира в САЩ да кляка и да мие краката на чернокожите гангстери, там е срамно и противозаконно да се влюбиш в жена и да работиш нормална работа. Ако Русия се разпадне от изток ще нахлуят ордите от жълти скакалци и ислямски терористи и ще смелят буквално Европа за 20 години. България ще бъде унищожена от Туция.

90

ЧМ

преди 3 години

Рушия и без това ще се сгромоляса. Може да стане до няколко години, зависи. Най-важното в момента е в Западна Европа да бием игнора на рушките провокации. Те се нуждаят отчаяно от война, но няма да я получат.

89

Анонимен

преди 3 години

Да ако се повишат температурите Русия вместо само газ ще изнася зърно за цял свят.Ние тук ще гледаме пък лимони и маслини,а на юг ще стане пустиня.

88

Падаря

преди 3 години

Браво на тримата човека прочели статията голяма колкото докторска теза от Библиотекарския университет ,другите сме тук за коментарите

87

в Дневка

преди 3 години

02.юни.2021г-хапвам череши пред камината

86

от Холандия

преди 3 години

Да ви имам проблемите ,тука сме под морското ниво и пак сме добре ,да се готвят Лондон и Филипините

85

Анонимен

преди 3 години

Супер!

84

До Хххх/90

преди 3 години

Ей това е най-извратеното в мисленето на путинофилите - щом не се кланяш на Русия, значи без съмнение се кланяш на американския си "господар" - просто не може да не се кланяш на никого, човече, не ти се позволява такова нещо, просто забрави... !!! Ужасссс.... или по-скоро - отврат !

83

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 88 Няма "русофоби". Само хора, които отказват да приемат претенциите на северноазиатските сатрапи за богопомазани и да им лижат ботуша, докато те се гаврят с езика, културата, държавата и бъдещето на родната им страна!