38

Комуняга

преди 3 години

Дойдохме на власт и всичко си идва на мястото. Цените на бензиностанциите са,като преди, ЕС принуди Русия да ни намали газа с 40%,но нашите хора са на власт и ще си ги върнем с лихвите. Благодарим ти Радеф... благодарим ви комунисти и ДС агенти,че възтановявате дружбата и справедливоста,Радеф велик.. велик.. велик!!!

37

Анонимен

преди 3 години

Къде е евтиният американски газ? Боко Борисов излъга за евтиния американски газ. Диверсифицира се, за да плаща по-скъп газ на американците....................Къде е лъжецът? Кьовеши идва в България за престъпниците.

36

Анонимен

преди 3 години

Промяната на радеФ е факт!!!

35

Анонимен

преди 3 години

Манипулация, разберете най-накрая-Южен Поток/Балкански Поток е за България ТРАНЗИТЕН ГАЗОПРОВОД,по него НЕ се доставя газ за страната ни.

34

Другар

преди 3 години

Имате 64 милиарда само в банките-трябва да ви ги вземем по някакъв начин

33

Анонимен

преди 3 години

Значи 20% по-скъпа газ, за да плащаме дълговете на Топлофикация София.Ние които си плащаме редовно задълженията ще покриваме дълговете на някои софиянци които ползват парно и топла вода без пари?Ай сик тир бе.

32

Анонимен

преди 3 години

Еми, нали пак ставаме руска губерния-трябва да работим за втория дворец на Путин

31

Сплескан натовец

преди 3 години

Резултатите от американската окупация честито плащайте масрафа сега на краварите!@0 процента поскъпване на газта означва 20% поскъпване на всичко !Американския агент спря Южен поток атлантиците бългороубиййци скачаха от радост аре сега ревете!Не изритаме ме ли краварския окупатор и не натикаме ли всички атлантици там където им е мястото (няма предвуд затвор даже :) бял ден няма да видим!

30

Анонимен

преди 3 години

Р. Овч. най-накрая има шанс за върне статуквото. Пък и някой лев към столетницата да капне...

29

Анонимен

преди 3 години

Тия милиарди,които буц плати на руснаците,трябва да се възстановят.Естествено не от пачките,кюлчетата и офшорките,а от вашите мизерни заплати и пенсии.Не ми се мисли ако си безработен.

28

А Х

преди 3 години

А на *** на руски ануси от днес.бг,ще им пожелая камъни в бъбреците да имат,3 етажна къща с по 3 стаи да си построят с тия камъни.В всяка стая болен да гледа,защото трият коментарите,които не са им удобни и не им харесват.

27

Анонимен

преди 3 години

Я кажете как Топлофекация е на загуба 86 милиона, след като им намалиха газа с 53% и то с задна дата?!? Те не само плащат по-малко за суровини, ами и получиха милиони обратно...

26

Русофил

преди 3 години

Причините за повешението на руския газ са две. Първата и основна причина е че не лижeм достатъчно усърдно *** на Путин като Лукашенко. Втората причина е че разни български алчни чиновници агенти на ЦРУ, МОСАД и МИ6 постоянно вдигат цените на газа у нас.

25

Анонимен

преди 3 години

Абе с една дума БИБИТКО ви го подаде през тръбопровода. Напълни си шкафчетата с пачки и сега вика. Айде под вода да не дигате пепел. Вижте дали се появява по някоя медия след като разбра че останахме без газ. Скри се и си брои пачките. Крои планове как да се измъкне от Мутроландия с пачките и да се скрие в Барцелона. Тарикат е Бацето. От манечак си е таков. Не сучайно беше пазач на бай Тошо. Кандидатствах с мойта фирма да охранявам бай Тошо ама ми казаха че немам Червена книжка и неможе.

24

След

преди 3 години

като се чуе ,че се увеличават пенсиите с някакви мижави процента ,следва увеличаване на ток , вода , отопление с 10-20%. Ей така да ни е ууубаво . Как ще има увеличение ???? На пенсии...??? Да *** по- скоро дъртофелниците!!!

23

Сата НАТО

преди 3 години

Към Петър Волгин и Валентин Вацев се обърнете за компенсации.

22

Енвайрънментъл

преди 3 години

Требе да минеме на втечнена шистова газ от САЩ вместо да съсипваме придодата и родния чернозем с газопроводи за руска газ.

21

Анонимен

преди 3 години

Ами не купувайте руска газ като ви е скъпа бе, защо купувате скъпа руска газ, кой ви бие по главата да купувате скъпо, сега е пазарна икономика и свободен пазар, плюйте по Русия като Полша и купувайте евтина американска шистова газ, от Египет, от Азербайдцан, от Казхтан, Таджикистан, Узбекистан и от къфто си искате стан! Защо купувате от Русия!

20

Сата НАТО

преди 3 години

Нали построихте Южен поток, кво ревете сега? Какви компенсации искате от Брюксел?

19

Анонимен

преди 3 години

А съсипаната най-плодородна земя, чернозем, в Северна България ,през който премина "Газопроводът на вечната дружба". Тиквата е за разстрел.....