13

Анонимен

преди 3 години

Навремето ходиха на бригади, защото работливите селяни хептен щяха да се 0серат по ТКЗС-етата. Сега има готови пари и защо да не се баталясат. Е далеч по-добре от предплатените летящи "дзверове" дето ще ги видим след 5 години.

12

Анонимен

преди 3 години

Вие сте ми в топ 5 на медиите, които ми влияят зле на здравето, но от време на време пия бирата ви

11

Т.Шак

преди 3 години

Какъв туристически сектор бе! След Щаба на НОЩта вече нямаме туристически сектор.

10

Анонимен

преди 3 години

Освен да върнат бригадите и соца си е пак както преди.И без това всичко стана като едно време,само дето монопола е частен,а не държавен.Не е капитализъм това тук!

9

Ами

преди 3 години

Да помагат, тъкмо да научат нещо, на някои може и да им стане професия !

8

2Loop

преди 3 години

1. Туристическият бранш с нищо не са заслужили да получават допълнителна държавна помощ. Ако искат да печелят - да предложат и на българите (и всички други) КАЧЕСТВО на цени като за чужденци (в туристическа агенция в Германия).2. Това да има по 70 ученика от всяко училище с безплатно море, независимо от бройката на учениците в училището - е откровено тъпо.3. Набутването на всички ученици в училищата сега НЕ е добра новина. Това е още по-тъпо и от предишната тъпотия. Откровена идиотщина.

7

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Ами те Ноубъл си продадоха яхтите, дето ги взеха да ги отдават под наем.Не им излезе сметката на + на някои червени чорбаджии.

6

Ноубъл

преди 3 години

Да им помогнем, добре. Но само на тези хотелиери, които преди това си продадат скъпите коли и имоти, и наистина имат нужда от помощ, за да оцелеят. И то не те, а служителите им. Иначе за пореден път гледаме филма "ако печеля, си прибирам печалбата, щото съм много добър бизнесмен, ако губя - да дойде държавата да помогне".А ти, "другарю бизнесмен", с какво помогна на държавата си, когато тя имаше нужда от помощ? С по-ниската ставка на ДДС ли, с неплащането на осигуровки ли? Тогава що не рева?

5

Анонимен

преди 3 години

Скара народа сега е ред и на децата на кой бръмбар му дойде на акъла да спасява хотелите ( явно наши хора) с деца на море на кой принцип ще се избират децата кой ще ги избира учителите ще ходят ли и кой ще ги избира и много въпроси без отговор!!!! Благодаря ти другарю

4

Анонимен

преди 3 години

Да подкрепят Президентството и служебните, защото много е висока средната възраст

3

Защо????

преди 3 години

Докога ще глезим тези от туристическия бранш? Никой не ги караше да влагат парите, които откраднаха от фалиралите фабрики и заводи в бетон по Черноморието. Повече от десет години са на половин ставка по ДДС, което беше намалено за тях за да са по-конкурентни. Те не намалиха цени и следователно имат акумулирани средства за цяла година напред. Който няма пари да фалира, както те изкуствено фалираха заводите. Българите не са задължени да мислят само за тях.

2

Боби

преди 3 години

Мммм, дааа.... Поредната тъпотия на червените. Не за децата го правят а за място във властта. Искат пак да яхат глупавия българин. Пфуиии язък...

1

Плюете соца...но

преди 3 години

тогава имахме платежоспособни туристи, които доволни идваха отново всяко Лято.