74

Анонимен

преди 2 години

Набези на Американски Смехотворци

73

Анонимен

преди 2 години

Робството Не си е отишло , само господаря е друг ! Честит утрешен 2-ри Юни !

72

Анонимен

преди 2 години

Ами ако вляза във Американското Посолство със Тояга и се извиня , а дали ще ме извинят ????

71

анонимен

преди 2 години

До Гошо...Тъпотода нахлуят при теб да та видим какво ще кажеш

70

д-р Дрегер

преди 2 години

Нямам нищо против леееко високомерните войници от САЩ да си тръгнат и никога повече да не стъпват тук.Само че нашата собствена войска е гола вода и се налага да ги търпим.

69

факт

преди 2 години

Където и да срещнете американци, евреи и араби, китайци и виетнамци, индийци и циганшудри трябва да ги избиваш без жал, както се избиват *** змиите и вредителите. България за българите и европейците, вън нато и . Създайте нов военен договор с русите, гърците, сърбите, северно корейците и другите врагове на нато и сащ.

68

Недоволен

преди 2 години

Недоволен е собственика. Не иска извинение,иска Нанси Пелоси да му оближе ***.

67

Анонимен

преди 2 години

Може ли адекватен човек да повярва, че Любчо Тодоров е командващ "Съвместното командване на силите"? Написано по този начин означава, че Любчо Тодоров е командир на щурмувалите фирмата в Чешнегирово пиндостански навлеци. Може ли българин да командва пиндостански редници? Не вярвам господарите да му разрешат да може да го прави.

66

Анонимен

преди 2 години

Извиненията не са достатъчни трябват и гущери.

65

Анонимен

преди 2 години

Единственото смешно е, че хората си стоят цял живот на село, защото не искат екшън, па то екшънът отиде при тях.

64

Анонимен

преди 2 години

До Гошо...ТъпотоГоше, като ти нахълтат в къщата с реални оръжия, тогава се върни да кажеш, че извинение е достатъчно. Нямаше и извинение да получат завалиите, ако собственикът не беше се обърнал към медиите и ако нямаше записи! Пълни безсрамници!

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонименминимум 20 000 евро обезщетение за всеки, който е бил там. ако сега някой ми нахълта въоръжен, може и да пукна на място. само тези, които са го преживели, знаят колко голям е бил стресът. дори и да са разбирали, че явно е някаква грешка, няма как да не им е минало през ума, че е също толкова възможно и да ги разстрелят по погрешка! нали е учение, не тренировка, тоест това не са завършени професионалисти, което даже няма да го уточняваме. като платят, ще са по-внимателни

62

Анонимен

преди 2 години

До sdАбе, ти като си толкова голям защитник на западния модел, не виждаш ли, че става дума за частна собственост?! Как влизаш в частна собственост въоръжен, дори и за учение? Как отиваш там, без да си проучил? А ако наистина не са знаели, защо не бяха изнедани като видяха хората, а ги командваха, и то на английски? *** ли си, бе!?

61

Анонимен

преди 2 години

Подигравка с нас като българи и с хората там! Ако собственикът получи обезщетение, а трябва да се бори за такова, защото това може да се повтори, трябва да обезщети и служителите! Някой можеше да получи инфаркт, а може и по-късно да получи заради този стрес. Друг може да развие рак и години по-късно. Известно е, че стресът отключва редица заболявания, да не говорим за посттравматичното разстройство. Това е напълно недопустимо, непрофесионално и отвратително. Не спряха дори като видяха хората.

60

sd

преди 2 години

Натовските армии не са чужди за разлика от руските из-роди. Това е сигурно провокация на български фуражки, завършили руски военни училища за из-роди. Пострадалите да си търсят правата в съда и да млъкнат, ореваха орталъка. Не са били бити, за разлика от нападнатите от българската полиция. Защо не коментират документа изнесен днес от Гамизов??????

59

Анонимен

преди 2 години

По 50 000 евро на калпак.Тове е цената.

58

Анонимен

преди 2 години

Преди само Борисов беше по медиите , сега само Радев. Фурнаджийски лопатите сте!

57

ЦИНИК

преди 2 години

Правилно! Извиненията ни са достатъчни ! Ко значи извинение ? Извинението е като г-за секи си го има !Пара тряаа дъ играе .Плащаш ти дой акъла у главътъ.

56

Дедо

преди 2 години

в Щатите ги е страх да мръднат, и да кажат на някой дума на въпреки защото ги чака улилцата и загуба на всичко материално даже и на семейство. Обаче тук са "герои" и са велики освобоодители ,правят си каквото си искат като в Афганистан и Ирак разграден двор и липса на силна държава евларка сме....

55

Човек

преди 2 години

И помнете...пак за пари е този стрес....