26

Анонимен

преди 2 години

Надрусаните *** отвъд океана завинаги превърнаха свещеното право на носене на лично оръжие в табу за целия свят, поробвайки всички нас, както и себе си по този начин. Мразя ги и се надявам да се избият всички там взаимно до крак.

25

SS

преди 2 години

До 27 ! Никой не иска да спадне престъпността. Затова и не дават оръжие на населението.Защото то (оръжието)изравнява възможностите.Мутрата просто се превръща в едра мишена.Сега народа е безащитен.Само едни наши хора имат право да се защитават.Само те имат право на достойнство и право на живот.Другите формално по конституция !

24

Овенен

преди 2 години

Ако искате България драстично да намалее, и дори изчезне, раздайте оръжия на населението по почина на САЩ.

23

SS

преди 2 години

Питам ? А в България кога ще се либелирализира закона за оръжията ? Защото знаете какво става в малките населени места !

22

А бе

преди 2 години

Кат ги хване съклетът и почват да се гърмят ...

21

8

преди 2 години

А поучават целия свят зя правата на човека,хуманизма,сигурността ...!Какво става в тази държава !През ден -два масови убийства!Боя се , че това може да се пренесе демократично и у нас!

20

Анонимен

преди 2 години

От сутринта няма нито една статия как САЩ са загрижени за Пpocтaкeвич и Нахални.

19

Анонимен

преди 2 години

Маями вече се управлява изцяло от латиносите: кметове, полицейски началници, комисари и губернатори, всички са латиноси и естествено положението излезе от всякакъв контрол. Те и застреляните са малцинствени, но какво от това.

18

SS

преди 2 години

В щата Вермонт има закон в който всеки е длъжен да притежава оръжие.В случай ,че откаже плаща годишен данък от 500US долара.Мотивът е че всеки е длъжен да защити щата ,ако се наложи.Ако не иска оръжие той трябва да плати на друг да свърши тази работа,та затова плаща данък.А престъпността там е много ниска !

17

Анонимен

преди 2 години

И в двете големи държави си имат проблеми, едните с оръжията, а другите с водката. Но и при водката се стреля, ама не го сАобщават.

16

SS

преди 2 години

В Сащ такива неща са ставали и в миналото и ще стават.А оръжията никога няма да ги забранят.

15

SS

преди 2 години

Флорида и Тексас винаги са ми били много интересни.Във Флорида (ако не се лъжа) има закон ,че омъжена жена няма право да скача с парашут. Пак във същия щат има друг закон ,че можеш да си купиш само един ботуш,обувка или ръкавица по желание лява -дясна,ако си инвалид.В Тексас пък нямаш право да пишеш лозунги или реклами върху кравите ,както и да возиш кон на задната седалка на автомобила си.

14

Бойко Тиквата

преди 2 години

Кравари , изтрепвайте се до дупка ! Психясали откачалки !

13

Някой си

преди 2 години

До Анонимен 11 Ти откъде знаеш,че стрелците са американци ??? А не латиноси и тем подобни..

12

Анонимен

преди 2 години

Просто нормален ден в клoаката.

11

Анонимен

преди 2 години

Принципно Америка е велика държава и аз ги подкрепям, само с тези масови стрелби се излагат яко. Почти всеки месец вече има по 1-2 срелби и за капак в тексас оръжията ги разрешиха нацяло, пистолет си купуваш все едно дъвка си вземаш. Не е много умно според мене.

10

Анонимен

преди 2 години

Трима души с автомати и само 2 жертви? Краваря си е некадърник и тва си е!

9

$

преди 2 години

Америка, сър!

8

Анонимен

преди 2 години

Напишете в Youtube "A QUICK WALK THROUGH KENSINGTON AVE PHILADELPHIA" и вижте истинското лице на САЩ - не това в забавните им сериалчета и филми със супергерои, спасяващи света.... Може да хвърлите и по един поглед на тея клипове острани.

7

Анонимен

преди 2 години

На тея ваксини не им трябват, само пушки, муниции и съобщение в пощата "Къщата ви вече е на банката"