43

Анонимен

преди 3 години

То и сега има нужда от геноцид в Африка, че се множат като скакалци и не им смогваме да ги спираме на границите.

42

Анонимен

преди 3 години

В Сибир е имало много народи. Повечето са избити, или използвани като роби, много и прогонени от земите им от руските колонизатори, търсещи богатства и земи. Да се чете поне малко история, литература, също, не вреди, а помага!

41

Анонимен

преди 3 години

Да видим дали и руските """колонизатори ще си признаят за геноцида, робството и изтреблението на местното население --- в Сибир----. Да и компенсацийки ще плащат и заграбеното ще връщат.""" Как ли ще компенсират оцелелите сред местните народи за експлоатацията на природните ресурси също?!А русия дори още не им е дала независимост от себе си, както западните колонизатори направиха преди десетки години!

40

Анонимен

преди 3 години

Злобно племе са германците, усойно. По трепане на други народи са ненадминати. Само вижте световните войни. И тия сега служили за пример на света, то затова и света е на това дередже.

39

Bay Hoy

преди 3 години

До 42А българите кога ще плащат на траките ?!!

38

Анонимен

преди 3 години

До Дядо ВиИ какъв проблема? Такива са били времената, германците са били по-силни и логично са подчинили *** - какво има да признават, защо трябва да са извиняват? Защо днес белия човек трябва да се самоунижава и да плюе по дедите си за това, че те са били доминираща сила?

37

Дядо Ви

преди 3 години

Гледах филм за това. Намибийците са извикали немците да ги пазят от някакво друго племе. После обаче швабите почнали да си правят с местните каквото искат. Вождовете им казали че не ги искат повече и швабите ги избили почти до крак, някои избягали в пустинята, но и на тях им отровили водата. Трябва да се каже и как франсетата са избили над 300к човека в Алжир в края на 60-те години на 20век.

36

Анонимен

преди 3 години

А чекмеджаните кога ще платят за геноцида на българите след 1989 година?

35

Анонимен

преди 3 години

макрон призна за геноцида в Руанда,сега германеца,и да ви обясня подидеята - дългата ръка на Джо, уж че се разкайват и даже ще плащат та да влязат под кожата им и да се намърдат и да избутат Китай изобщо от Африка.В дъното е целта на сащ да разкара от всяка точка Русия и Китай, който има добри позиции в Африка и строи навсякъде в Африка.Ама щото Джо сам не може,та пробутва марионетките си под такава форма да се вмъкнат в Африка срещу Китай.Тия са лицемери, не им се връзвайте че "съжаляват".

34

Анонимен

преди 3 години

Либерастката простотия не познава граници! Да се извиняваш, че дедите ти са били по-силни и са подчинили слаби народи е гавра с тях. Официалната политика на Европа във възхвала на слабостта и посредствеността, може да бъде опраделена единствено като жалка и срамна! Вместо да доминираш, ти заемаш поза партер със свалени ***!?

33

42

преди 3 години

А турците кога ще плащат и на нас?

32

Поп Грую

преди 3 години

Ауууууу! Да не повярваш, че един от лидерите на "цивилизована, християнска, хуманна, културна" европа е изтребила толкова хора! Ъъъъ... май и за друг случай си спомням с един с малки мустачки...А, не! Не може да бъде, това е хибридна атака на Путин! Санкции! Веднага!

31

Факта си е факт

преди 3 години

Пернишката секта нали от там са взели призванието си от град Людериц Намибия да отварят черепи на живи хора!

30

В Перник е същото

преди 3 години

Дори черепите на чернокожите ги опаковали и ги закарали в Нюрнберг!Има музей за опити с хора!

29

Анонимен

преди 3 години

До 28. Червените пенсионери се уредиха с 1350лв.Само , които бяха роби на боллевизма зимаха 180лв.Промените в България се направиха от комунистите без пушка да гръмне. Те заграбиха целото държавно имущество.

28

До Случаен Минувач

преди 3 години

От много години индианските резервати в САЩ са зона без данаци. Всички жители там са освободени от данъци. Затова и индианците там масово настоиха на казина и хотели в резерватите. Само от това, че неплащат данъци индианците в САЩ печелят много повече от 100 милярда на година.

27

адолф

преди 3 години

До Анонимен номер 19: ами бяхме 9 милиона защото границите бяха затворени и неможеше да се бяга.Ти да не мислиш че сме стояли тука щото много искахме да караме москвичи,трабанти и запорожци, или щото искаме да гледам една телевизия и то на черно бели телевизори, или щот много обичахме да ядем боб и леща, щот колбаси трудно се намираха в магазините.Да ти изброявам ли още причини поради които ако можеше да се бяга тука щяха да останат само хора над 70 години и около 2-3 хиляди души номенклатура

26

Анонимен

преди 3 години

До О, божкеА вие дето гласувате за ББ 15 години не сте ли промити? Преди да учиш Германците, страна която е приела стотици хиляди Българи, си гледай Българския двор, че страната ви е хронично болна от бедност и корупция.

25

реалист

преди 3 години

Заради подобни признания и действия Европа отдавна е заприличала на Африка и Близкия изток

24

Царица парица

преди 3 години

Тате ми каза,че за каквото и да се говори става дума за пари.Толкоз за идеалистичните уж мотиви на движението"живота на черните има смисъл"