10

Анонимен

преди 2 години

DDD , явно не знаеш за какво става въпрос в Хипократовата клетва, или си чел социалистическия и вариант, затова ти предлагам последното изречение на пълния и вариант:Докато не нарушавам тази клетва, трябва да ми бъде гарантирано да се наслаждавам на живота и на практикуването на моето изкуство, уважаван от всички хора, за вечни времена.

9

Д-р Валери Гадючков

преди 2 години

Когато тубдиспансерите преливаха от ковид болни и персонала изнемогваше, ръкопляскахте. Сега завидяхте на заплатите на персонала. Видите ли, кмета на Благоевград получавал по-малко. Кристиано Роналдо в Ювентус получава 32млн евро на година, а кмета на Торино едва 62526 евро. Защо там не протестират? Ами защото Роналдо носи приходи и ползи адекватно на заплатата си. Вие на колко бихте оценили своя труд ако работехте в ковид отделение с риск за здравето и живота си? Стига популизъм! Срамота!

8

светлана

преди 3 години

Познавам д-р Георгиев. Отличен лекар. Спасил е много човешки животи. Не защо се заяждат само със свестните. Това за него са пълни лъжи.

7

ВАЛЕНТИН

преди 3 години

ОТНОШЕНИЕТО В ТАЗИ БОЛНИЦА Е ПО ДОБРО ОТКОЛКОТО В ПЕТ ЗВЕЗДЕН ХОТЕЛ. ДЪЛЖА ИМ ЖИВОТА СИ. ВСИЧКИ МИ ОБРЪЩАХА ВНИМАНИЕ ВСЕ ЕДНО СЪМ ИМ РОДНИНА. НЯКОЙ СИ ПРАВИ ПИАР НА ТЕХЕН ГРЪБ ИЛИ НЯКОЙ НЕКАДЪРНИК СИ Е ЗАПЛЮЛ БОЛНИЦАТА!

6

Извинете!

преди 3 години

До 7 Защото това не е ДРУГА ПРОФЕСИЯ. КАПИШ ??? Да не е касиер в хранителна верига. Точка.

5

DDD

преди 3 години

Докато такива лек.ета като тоя от видеото взимат по 6000 лева заплата, и обясняват на всеослушание, че били уморени, щото пишели на ръка, видиш ли, в България нормално здравеопазване няма да има!... Що за наглост? Тоя глу.пак знае ли изобщо какво се казва в Хипократовата клетва?...

4

Анонимен

преди 3 години

Каква е заплатата на шефовете на Здравната каса?

3

Анонимен

преди 3 години

6 хиляди лева малко ли са, добра заплата са.Нормално. А имаше такива,които бяха близки до ГЕРБ и един взимаше 200 000 лева на месец,отделно и се краде и от здравната каса,тези кражби трябва престанат, а също и да се изписват лекарства на много по-високи цени от реалните, да се забранят за употреба и вредящи на здравето медикаменти, има такива вносни лекарства,които увреждат,а не помагат на пациентите!

2

Анонимен

преди 3 години

Върнете единствената болница на хората в Раднево, която им гепиха турците от герберската партия!

1

Извинете!

преди 3 години

Излиза, че е ненормално лекар да взима такава заплата. Защо така ???