56

Анонимен

преди 3 години

Бойо Ноев ще си каже и майчиното мляко пред Хекимян.

55

Анонимен

преди 3 години

Капиталистическата Държавна сигурност трябва да следи разрушителни елементи като Бойко Ноев. Дайте да отворим досиетата на ДАНС от 30 години капитализъм. Нали отворихме досиетата от 45 години социализъм?

54

Зозо

преди 3 години

Хахахаааааа, и какво зависи от Б.Ноев, че да го подслушват? Остава и бай Христо от Горно нанадолнище да се оплаче и той е подслушван :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

53

Подслушван

преди 3 години

Дайте и ние да се пишем подслушвани. Навремето ония к.ретени, партизаните, бяха от страната на репресираните, а техните внуци и правнуци се водят и до днес "активни борци". Новоизлюпените Радев-чета смениха грамофонната плоча и се изписаха "подслушвани". Какъв курветизъм, какво падение.

52

моч

преди 3 години

......сега знайни и незнайни червени твари с нечисто минало и вонящи биографии ще изпълзят от дупките си и ще ревнат че са жертва на....Цинично е!В този контекст може и мен да ме обвинят в подслушване защото тази сутрин гледах участието на този болшевик в сутрешен блок на бТВ , анализирах (до колкото мога ) демагогията му и сега си позволявам да я коментирам.

51

Анонимен

преди 3 години

Куцо и сакато тръгна да се оплаква, че го слухарили? Разни *** и мисири,приличащи на стари забравени иконостаси,искат да напомнят че още дишат..

50

Анонимен

преди 3 години

И този бил чул. Като и аш документ покажи го.

49

Анонимен

преди 3 години

Касичките на Шайката една след друга започват да се опразват...Няма да има пачки за купуване на гласове и на 11.7 - 3.2% като патерицата им МВРО

48

555

преди 3 години

Не е истина колко шарани се хващат на гола кука с историите за подслушвания.А всичко е толкова елементарно - разработвания (подслушвания )-обикновено човек с престъпление за което се дава минимум 5 години общува с най-различни хора в това число и политици . Най-естественото нещо е гласовете им да бъдат записани, но те не са обект на разработка . Предполагам не допускате подслушваните да си говорят сами за да се извлече информация и за това винаги има записани и други гласове.Ясно ли е сега

47

анонимен

преди 3 години

КОПОИТЕ НА ГЕРБ СЕ АКТИВИРАХА. СМЕЛО НА АМБРАЗУРАТА БРАНЯТ БОЖДА СИ. ДЕРЗАЙТЕ *** КРАЯТ НАБЛИЖАВА.

46

Анонимен

преди 3 години

Тезата на ***- щом не вършиш нищо незаконно, нямаш проблем да те подслушват. После ти се опитваш да му обясняваш за права на човека, за лична сфера

45

Анонимен

преди 3 години

За шайката на ромската буца лой от село Банкя понятието правова държава е пълна абстракция! Определено не са много наясно какво би могло да означава, но поради вродена пpocтoтия не им и пука!

44

df

преди 3 години

И какво като са подслушвали....нали това работят ?Нали всички подслушвани са по-чисти от сълза и няма за какво да се притесняват ?Нека мен да ме подслушват...нямам против....да ми слушат глупостите....

43

Долен продажник!

преди 3 години

Как няма да се подслушва такъв продажник, той си е краварски агент!

42

Анонимен

преди 3 години

ЖАБОКА се окоти

41

Анонимен

преди 3 години

Много противници има България - Бойко Борисов е Голям политик -червените се наакват

40

Анонимен

преди 3 години

Трябва да създадат по комунистически обичай медал "борец против бойковизма".Големо натискане ще бъде. Както и пенсии за "борци" против бойковизма и капитализма.Цялата протестърска сбирщина ще се пренесе от жълтите павета и Парламента на опашката. Да не изпущат кьоравото. Навремето го бяхме докарали до 100 000 борци против фашизма и капитализма, сега може да стигнем и до 500 000. Такъв медал върви и с персонални пенсии, нъл тъй? Мая да я сложат нумер ено.

39

Гледна точка

преди 3 години

До 35. Ама това е твоето мнение. И не ни говори от името на народа (типично по комунистически), защото голяма част от този народ не мисли като теб.

38

Anonimen

преди 3 години

ГЕСТАПО ПОДСЛУШВАЛО ПОЛИТИЦИТЕ защото работели с обществени пари, а останалите граждани, защо ни следят и в банята??ЗАКРИЕАЙТЕ ГЕСТАПО!!

37

гражданин

преди 3 години

Сега се възстановявала държавността?! Майко мила, сигурно и Сталин така е казвал.