17

роу

преди 3 години

г-жа ХРИСТОВА .ТАЗИ ГОДИНА Е НАЙ-СТУДЕНАТА ПРОЛЕТ ОТ СТОЛЕТИЯ...РОЗОБЕРА ЕДВА СЕГА ЗАПОЧВА..А ДРУГА ГОДИНА ПО ТОВА ВРЕМЕ СВЪРШВАШЕ..ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ ИЗМИСЛИЦИ МАЛКО ПРОЧЕТЕТЕ ЗА МЕТЕРИОЛОГИЧНИТЕ ЦИКЛИ...ЦИКЛИ НА МИЛОТИН МИЛАНКОВИЧ..ОТ 2012 ГОДИНА Е ЗАПОЧНАЛО ГЛОБАЛНО ЗАСТУДЯВАНЕ...А ТЕЗИ ИЗМИСЛИЦИ СА , ЗА ДА ОПРАВДАЯТ ГРАБЕЖА ...ЗА БОРБА СРЕЩУ ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ,,,УВИ НЯМА ТАКОВА....НЕ ЛЪЖЕТЕ НАРОДА

16

.

преди 3 години

А за кога планирате да дойде морето и към западна България?

15

Анонимен

преди 3 години

Мислех че потопа ще се отложи поне с 50 години но уви. Като гледам какви ледени късове се отцепвят с големината на континент направо ме лови страх. Ако продължава така до 10 години покрайбрежните райони на почти всички държави ще са под вода.

14

от село

преди 3 години

Имота на село, а той е на брега на Дунава, под гората; селска чиста бара, водата може даже и да се пие; селото е с 353 човека ..; така направих, че барата минава през моя имот 18 дка; произвеждам всичко, но ... през лятото ме морят комарите, а те са голям бич за нашият регион ..; отнасят даже циглите на къщата ..! През лятото, температурата е може и да е 39.9оС, но в двора е прохладно, все пак съм на 355 m от Дунава, селската бара. Всичко е хубаво, но ... работа няма, от земеделието идват малко

13

пачангата

преди 3 години

Ще ходиме на плажа всеки прекрасен ден. Морето е до коленете, бара е на плажа.

12

Анонимен

преди 3 години

"Възможна е средна температура , която да надвиши с 90% вероятност температурите от 2016 г., които засега са на първо място в списъка..."===Много се извинявам, но в началото на 2021 г. публикувахте статия, според която 2020 г. е била най-горещата. Такава статия публикувате в началото на всяка година и, ако човек вярва на тези статии, средната годишна температура догодина трябва да е над 100 градуса.

11

Анонимен

преди 3 години

От глобалното затопляне неможем да се стоплим тази година!!!! Или и то като маските --- все в бъдеще време ще ги махаме и така ВЕЧЕ няма да ги махнем, че и сега очакват ни горещи дни ... нищо че тази година изпукахме от студове предната година вещаехте за тази горещини всичко ви е лъжа и пропаганда долни про сти КОВ

10

ами

преди 3 години

Искам по някакъв начин да консервирам топлината от лятото, да я пусна в къщата през зимата и да не купувам дърва за огрев. Да, през лятото е зле, топлина, та целият съм потънал в пот, но през зимата от студа стигам до там, че си лягам с 7 песа и 28 домашни котки. Лягам на един матрак, който е на пода на къщата около камината; иначе умирам от студ! Изпитвам страх от студа, поради което през 2020 година се къпах на Димитровден, а сега на Гергьовден. Дрехи не пара, купувам от втора употреба.

9

Анонимен

преди 3 години

Рекордно глупави новини

8

Анонимен

преди 3 години

Айде пак ще свършва света. Либерастията няма умора. От 100 години същата мантра.

7

ЦИНИК

преди 3 години

Ич дъ не ви пука. Яжте ,пийте ей тия три неща ,че ко стане нящо да не сте валат.

6

Абе

преди 3 години

Поне от 20-30 години ни плашат с това, а то като гледам времето си е нормално. Че и "края на света" вече го преживяхме няколко пъти.

5

Жега

преди 3 години

Такива температури са подходящи за рептилите, ще се навъдят още повече.

4

Анонимен

преди 3 години

Хммм още ли не сте получили новината - глобалното затопляне се отмени, сега сме в етап климатични промени, с тенденция към ледников период. Каквото и да става, който яде кюфтета и кара кола е виновен.

3

Анонимен

преди 3 години

За следващите пет години всичко им е ясно на метеоролозите, ама за следващите пет дни вярна прогноза не могат да направят.

2

Анонимен

преди 3 години

Тия ако ги слушаме вече трябваше температурите да са близки до 80С и да е останала 10% суша...

1

Анонимен

преди 3 години

Рекордно какво? Рекордно високи, или рекордно ниски, или пък рекордно хубави?