12

Що за публикации?

преди 3 години

Какви са тези публикации? Това ли е дневният ред на обществото, запътило се с уверени крачки към сияйните върхове на глобализма и новия световен ред? Измислете нещо. Хората не са прочели какво е закусил Алексей Навални и какво е обядвал беларуският Навални.

11

6771

преди 3 години

При това положение знамената трябва постоянно да си останат спуснати. По-доббре да се ограичи продажбата на оръжия. Да, ще се наложи да бъде прилложена социалистическата мярка за държавна помощ към производителите и разпросранителите на оръжие... докъде се докарахме...

10

WLDM

преди 3 години

White Lives Don't matter - ще пусна газ по случая, може и една малка ракия да ударя.

9

До 4 Радо

преди 3 години

Важното,че не сме республика.

8

до 8

преди 3 години

До x: Че кой те кара да се буташ в големия град или за теб молът е кислорода. *** на село, *** в планината, *** да засадиш нещо в тая хубава българска земя

7

x

преди 3 години

Предлагам всички да махнем маските. Няма как да ни глобят всички. От днес спирам да нося маска. Искам си кислорода обратно.

6

завалиите

преди 3 години

То там има ли ден, в който знамената да са напълно вдигнати?

5

Бекингем

преди 3 години

Малко тарамбуки по-малко

4

Явор

преди 3 години

Светът е отчайващ. Лош е, несигурен е. Крайно време е да проумеем какво става в него и да имаме по-малко претенции. Цялата 2020 ни измъчи един коварен вирус, преди това имаше бежанска криза, в САЩ, миналата година, застреляха чернокож. Преди година светът беше затворен, но болен всъщност. Лукашенко тия дни приземи самолет с цел арест на журналист. Израел и Хамас воюват. Разглезени хора имат претенции и искат всичко позитивно. Или светът е заразен и болен, или е здрав и стреля.

3

Радо

преди 3 години

Нас кво ни касае това. Все още на документи не сме щат в САЩ.

2

Welcome to

преди 3 години

Байдънова Америка!Всеки ден масови убийства.

1

Анонимен

преди 3 години

Краварите един ден ще се избият взаимно.