51

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен57, ти си представителна извадка на най-ограниченото от към интелект население на тази планета, вкючая еуглени, медузи, камъни, бетон, гранитогрес, .....здрав да си и все така ограничен

50

Живко от Варна

преди 3 години

До асвалт пашаКак да се свържа с вас ?

49

Анонимен

преди 3 години

преди няколко дена небето пак беше нашарено с кемтрейлс хората публикуваха снимки от цяла страна.Такива хиксове имаше по небето от следи които не се разнасят по цял ден.Пръскат литий и разни задушаващи химикали и наночастици предизвикващи ковида вие си мислете че има вирус.Между другото в тестовете има дапра хидрогел а в ваксините SPION syperparamagnetic ron oxide nanoparticles

48

Анонимен

преди 3 години

и тия са същите слуги на сатанистите .....

47

Анонимен

преди 3 години

Преоблякъл се Илия, погледнал се- пак в тия.

46

до 9 от славянин

преди 3 години

''Аз познавам 10 човека които го прекараха но последствията са жестоки. Като пар.цали са. Не са онези жизнени здрави хора които познавах. Спортуваха всеки ден. Сега нямат сила да ходят камо ли да тичат.Кръстете се и се молете да не ви хване вируса.''А аз имам минимум 16 колежки, 4 от които да кажем го изкараха тежко, но никоя от тях няма проблеми сега - всички са на работа!

45

до 44 от славянин

преди 3 години

''Що, бе-нали вашия вожд каза още на 3 март 2020, че такъв вирус няма. Славунций също го пееше на песен. Що сега друга песен запяха?''Има вирус, само че медиен!

44

Анонимен

преди 3 години

Е , как се удължава, а учениците се връщат всички присъствено?! Голема порно.графия!

43

Бизнес-за-милиарди

преди 3 години

Ето каква е обстановката: >>Сезонният грип отминава.>>Всеки 80+ годишен, починал от инсулт или инфаркт, се пише КОВИД.>>Отчаяно се търси как да се съчини прикаска за по-страшна мутация, но не става и не става.>>До есента и новия сезонен грип, който ще кръстим официално "ковид19" няма да има драми.>>Ако се окаже, че науката е вярна, и "ваксинираните" се натръшкат от есенния грип- пак ще вадим приказката за СТРАШНАМУТАЦИЯ. Щото "ваксините" никога не могат да са лоши, ама никога.

42

Анонимен

преди 3 години

Някой знае ли дали новите тирани ще къртят пейките в парковете?

41

Анонимен

преди 3 години

Епидемията не се спира с "Хайде стига, че ми омръзна" и "Писна ми от епидемията и мерките". Досега мутрите не се и опитаха да спрат епидемията и положението отдавна е извън контрол.

40

Анонимен

преди 3 години

Извънредната епидемична обстановка ще приключи, когато конспираторите вярващи, че Земята е плоска и вирус няма, започнат да спазват елементарните предпазни мерки.

39

Фалшива новина

преди 3 години

" Към 15 май в България са приложени 1 112 950 дози ваксина, като с пълна схема са обхванати 6,3% от населението на страната, а с една доза - 11,7%. " - това очевидно не е вярно. 11,7% са с една или две дози, а с една доза са 5,4%.

38

Анонимен

преди 3 години

Кага за бога тази извънредна еоидемична обстановка ще приключи кога кога кога

37

Анонимен

преди 3 години

Що, бе-нали вашия вожд каза още на 3 март 2020, че такъв вирус няма. Славунций също го пееше на песен. Що сега друга песен запяха?

36

Аз

преди 3 години

Ай сектир бе!

35

Ваксиниран

преди 3 години

До ЧокоКъде видя толкова проболедували - на работа сме 16 от тях 2 са проболедували и 1 ваксиниран, останалите се пазят и се надяват да не ги хване. Всеки ден поне по 3 пъти правим дезинфекция, стоим с маски и на отворен прозорец.

34

SHEFA

преди 3 години

УДЪЛЖАВАМЕ ПРТИВЕПИДЕМИЧНИТЕ МЕРКИ-Н УЧЕНИЦИТЕ ДАДЪЛЖИТЕЛН ДА ПРИСЪСТВАТ 31 МАЙ.-ТИ ДА ВИДИШ!?!?!?

33

Тефал

преди 3 години

голямо чегъртане пада

32

Анонимен

преди 3 години

Хахахахааааголяма промяна постигнахтеЕдно е да носиш к о вче зи по площада, друго е да носиш отговорност.