98

Щерев

преди 3 години

сега Путин е световен хулиган, терорист и окупатор.

97

Анонимен

преди 3 години

Дааам, а Земята е плоска...

96

До до 92,

преди 3 години

Влизал съм и съм чел, да! Преди президентските избори в Русия, коментарите за Путин бяха много негативни, а за Грудинин- основно позитивни! Изборите обаче пак ги печели Путин с абсолютно мнозинство- нищо неочаквано! Какво е странното в случая обаче, от запад уж са против Путин, а нещо по медиите да сте чули за Грудинин, да кажем поне, частица от истерията която се ширеше за Светлана Тихановская?! Обективно погледнато резултата на Грудинин- 9млн.гласа. изобщо не беше нисък!

95

пак глупости

преди 3 години

Няма значение какво ще бъде. Важното е да се споменава Русия.Българина трябва да ляга и да става с мисъл за Русия и нейните герои било то положителни, отрицателни или не чак толкова герои.

94

Щирлиц

преди 3 години

По-добре разкажете как мутТ.ра се превръща в премиер,докато споменът е още пресен.

93

Анонимен

преди 3 години

В Ютуб има стотици коментари с руски мнения за него.Досмеша ме асоциацията между името Путин и пародията му Тупин! Последното буквално означава глупав или ***:-))

92

Анонимен

преди 3 години

Представете си тази хърба какъв училищен хулиган е бил! Той и сега на стари години е един лилиПУТ,а като малък сигурно са го подхвърляли като ряпа.Смешно е какви легенди се съчиняват за хората,докато са на власт!

91

Анонимен

преди 3 години

Въпрос: Като е бил смел гангстер, за какво се е бил? Кого е пребил? Кого е ограбил? Никого? Не регистриран за грабежи, нито за кражби. Тогава какъв гангстер е? И за какво се е биел? За момичета? Добре. Значи е бил женкар? Тогава кого е е бал? Колко пъти е хващал трипер? Не е хващал трипер, само с честни момичета се е таковал? А къде му е ученическата любов тогава? Защо не се оженил за нея? И защо като си има честно момиче, се бие за други такива? Кой нормален с честно гадже, ходи с гангстери?

90

До 92

преди 3 години

антиьападнопоклинникВлез в Тубата и ще видиш какво "мислят" и коментират руснаците за този и за онези от Кремъл.

89

Сата НАТО

преди 3 години

О, бой! Някой, който она нира пред портрета на ВВП, ми е сложил минуси! Дали да не се разрева?

88

Бла бла

преди 3 години

Това в статията за втората световна война е простотия. Всеки умен човек, който води писмото на Албърт Пак за Първата, Втората световна война ще знае кой е програмирал тази сатанинска война.Потърсете из Гугъл следното : Албърт Пайк писмо до Машини и ще се убедите. Яд ме е, че Елита си мисли, ще им вярваме.

87

Сата НАТО

преди 3 години

В руски форум дори наскоро четох, че един руснак си е продал имота в България най-вече защото не искал да плаща данъци на тази "противна" страна.------Верно е, на мене го продаде.А аз го купих с отвращение.

86

Сата НАТО

преди 3 години

Това пък да не знаеш кой е Щирлиц, трябва да си пълен идйод. Иначе Путин не е бил никакъв гангстер, а обикновен тьпак и лох, на когото кварталните гопники са плющели чембери. Сега се опитват да го героизират и да го изкарват такъв, какъвто само си е мечтал да бъде.

85

Анонимен

преди 3 години

Аха, така се ставало КГБ'еец...пращаш при жена си комшиите !

84

Анонимен

преди 3 години

Стиерлиц...ха ха ха ха Добър виц. Затова ви чета глупостите вечер преди лягане.

83

Анонимен

преди 3 години

Пази Боже непросветени хора, като писачите на тази статия, да ни дават път в живота.

82

антизападопоклонник

преди 3 години

До анонимен 89,Влез в някой форум като този, ама руски да видиш какво мислят не руските управници, а повечето от обикновените руснаци за България и българите! Това всъщност е била една от главните цели на ширещата се русофобия в България, а именно- руснаците да променят положителното си отношение спрямо България към отрицателно. В руски форум дори наскоро четох, че един руснак си е продал имота в България най-вече защото не искал да плаща данъци на тази "противна" страна.

81

бг

преди 3 години

До НАСТРАДАМУСнещо не си наясно.РУСНАЦИТЕ СА НАЙ ГОЛЕМИТЕ ВРАГОВЕ НА САМИТЕ СЕБЕ СИ.ПИТАЙ ГИ АО НЕ ВЯРВАШ

80

да ама не

преди 3 години

нали е работив в ГДР кого е шпионирал там тогава нали ГДР е съюзник на СССР? Месле си е че е шпионин но се е живял живота с командировъчни в страна с показен стандарт и хубавички фройлайн.Може да е шпионирал руснацитге в посолството или е бил на някаква службица.

79

Анонимен

преди 3 години

русия много стабилно мрази бг, полети отменят за сезона, вчера двама бяха изгонени от посолството им, щели ни вкарват в списъци с врагове и още куп подобни, управниците им определено страдат от няколко заболявания