73

Анонимен

преди 2 години

Все някога американците може и да кацнат на Луната ама не се знае кога.

72

Анонимен

преди 2 години

НАСА отдавна е заявила, че много от оригиналните кадри са фалшифицирани от самодейци. Знамето на САЩ на луната действително се вее като забиваха пилона, но като го забиха, байракът престана да се размахва. Кьоравите май са доста. Да си измият гурелите.

71

Само една дума

преди 2 години

Холивуд........

70

Додо

преди 2 години

Ако живееш в наши дни и все още вярваш, че през 60-те години на миналия век НАСА са ходили 5 пъти на Луната, карали са дюнни бугита там, играли са голф и са се обаждали по телефон от Луната директно в Овалния кабинет на Никсън, то наистина имаш нужда от помощ. Или поне от сериозно замисляне и преоценка на света, в който живееш. Като минимум!

69

“Поехали!”

преди 2 години

Да, ама Гагарин беше пръв. И завинаги ще остане пръв.

68

Анонимен

преди 2 години

Айде пак американски пръдни...

67

Нелегален

преди 2 години

До Ohhh they gonna feel ----//// Светът фалира САЩ от 1917 и фалирането продължава. Каква интересна философска концепция. Конграчулейшъни, за което !

66

Нелегален

преди 2 години

До Анонимен 80 ----/// Това отдавна е опровергано от Русия, Китай и САЩ. Тези пояси (пояс!!!) НЕ е около Луната, а около Земята и се нарича "Радиационен пояс на Ван Алън". Моля, сверете си часовника Сейко-Сергейко!

65

Нелегален

преди 2 години

До чубака --- //// Вярно е, но Мосфильм се оказаха далеч по-добри. Изпратиха Гагарин в космоса без грам доказателства за подобен полет, но с прекрасна екранизация, която удари в земята Холиууд.

64

Анонимен

преди 2 години

америка е пумийна яма, както се изрази и президента на филипини преди години за остров боракай във филипини, америка вече е точния смисъл на тези думи, пумийна яма

63

wseki

преди 2 години

Всички сведения за американската лунна програма идват от едно-единствено място(в този случай НАСА). Това е технологията с която се разпространяват до ден днешен американските лъжи (също и британските).

62

Анонимен

преди 2 години

Мужиците още 10000 години да ги управлява Путин пак няма да стъпят на Луната. Трябва да си наемат някой американец да ги управлява срещу много сериозно заплащане заради работа с диваци за да постигнат някакъв прогрес.

61

до 84

преди 2 години

От текста ти личи, че си от съветската школа, щом говориш измислици. За твое сведение крепостните също изпратиха космонавт на Луната и това научихме от Аполо 18, който кацна на метри от съветския кораб и американците намериха руснака умрял да лежи без каска главата, недалеч от кораба си. Интернет всичко показва, ама ти четеш само от мужиците... бг

60

Анонимен

преди 2 години

бивши абитуриенти сме

59

Астронавт

преди 2 години

Вервайте ми.... :))

58

чубака

преди 2 години

американците "стъпиха" на луната благодарение на холивуд а не на кенеди

57

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 82 ------ Има и стъпките на астронавтите.

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 75Сонди колкото си искаш, нали си говорим за ЧОВЕК на Луната :)) Аз не споря, че има апарати пратени нейде в Слънчевата система, ама тез много фейк с тез мисии до Спътника :)) Гледаш им клипчетата и почваш да се смееш :)

55

Анонимен

преди 2 години

Да ве,земята е плоска,Исус е извънземен,никога никой не е стъпвал на Луната и ваксините ви убиват !Ей,така ще си умрете -прости ,бедни и нещастни в търсене на истината,която интелигентния човек живее с нея без да я забелязва ,жънейки щастие и успехи !

54

Анонимен

преди 2 години

Около луната има много силен пояс от радиация, невъзможно е там да стъпи човек, още повече с тогавашната изостанала техника на САЩ. Дори и сега е почти невъзможно, ще излезе много скъпо да се построят космически кораби които да предпазят от тази радиация.